opuchlizna i ranki na penisie
Moderator: modTeam
opuchlizna i ranki na penisie
Ostatnio po masturbacju pojawila mi sie na penisie opuchizna. jak ja zwalczyc? Na dodatek na skorce pojawily sie ranki ktore krwawily i bolaly. Jak je zlagodzic ?
mhm a kto zna jakies lepsze sposoby masturbacji. Cos slyszalem o prysznicu. Ok ale jak ta woda i gdzie polewac
moze jakies inne metody
do lekarza, mam jedna ranke na penisie i jedna ranke na skorce ale one sa ledwo zauwazalne. tylko ta opuchlizna.
moze jakies masci na opuchlizne pomoga 

Ostatnio zmieniony 31 lip 2005, 15:17 przez oxide, łącznie zmieniany 2 razy.
- Sir Charles
- Weteran
- Zaglądający
oxide pisze:Ostatnio po masturbacju pojawila mi sie na penisie opuchizna. jak ja zwalczyc? Na dodatek na skorce pojawily sie ranki ktore krwawily i bolaly. Jak je zlagodzic ?
miałem pare razy podobny problem, musisz poczekac samo sie wszystko zagoi
Widocznie miałeś stulejkę i już sam sobie pomogłeś. Lekarz by to samo zrobił czyli by ci naciął napletek, tyle że w sterylnych warunkach, mam nadzieję, że miałeś czystą rączkę. Jak krew już nie leci, to prawdopodobnie już się zgoiło i teraz musisz tylko czekać i zostawić "go" w spokoju.
Kochać i być kochanym
Jarek pisze:Widocznie miałeś stulejkę i już sam sobie pomogłeś.
Chyba sobie zaszkodził. Jak mu zostaną blizny to tylko lekarz pomoże.
oxide pisze:mam jedna ranke na penisie i jedna ranke na skorce ale one sa ledwo zauwazalne
Jeśli są ledwo widoczne to nie powinno być tak źle.
oxide pisze:tylko ta opuchlizna
Jeśli po jakimś czasie nie zejdzie to idź do urologa.
oxide pisze:tylko jak mam obciagnieta skorke widac jedna czerwona kropke. malutka. to nie jest jakies rozciecie tylko mala kropka.
No to nic poważnego

http://stulejka.com