golenie
Moderator: modTeam
golenie
mam pytanko golicie cały nózki czy tylko łydki??
- Sir Charles
- Weteran
jak ktos ma na udach meszek jak - powiedzmy - na bicepsach, to nie ma sensu tego golic przeciez... a jak grubsze wlosy no to trzeba przyciac. Zalezy od samopoczucia i opinii partnera, bo chyba nie zamierzasz kierowac sie wylacznie tym, co Ci tu ludzie napisza? No chyba ze wyslesz zdjecia swoich ud, to bedzie wiecej w tej kwestii do powiedzenia.
jak ktos ma na udach meszek jak - powiedzmy - na bicepsach, to nie ma sensu tego golic przeciez... a jak grubsze wlosy no to trzeba przyciac. Zalezy od samopoczucia i opinii partnera, bo chyba nie zamierzasz kierowac sie wylacznie tym, co Ci tu ludzie napisza? No chyba ze wyslesz zdjecia swoich ud, to bedzie wiecej w tej kwestii do powiedzenia.
soul of a woman was created below
- I*Z*U*$*K*A
- Entuzjasta
- Weteran
- Weteran
- Weteran
- Weteran
- Entuzjasta
Ja tylko łydki. Na udach mam jasne i delikatne, co mi raczej nie przeszkadza ani nie jest jakoś specjalnie widoczne. Wolę nie poszerzać obszaru golenia, niech już będzie tak jak jest. Pomyśleć, że kiedyś i na łydkach miałam takie jak na udach
.... byłam młoda i głupia, że zaczęłam golić!

"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
Całe oczywiście
Nawet gdyby one były blond tak jaki ja to i tak bym goliła. Bo nie chodzi o to jak to wygląda tylko jakie jest w dotyku.
ja się pod tym podpisuję. Co do jakiegoś 2, 3- dniowego zarostu to nie miewam nigdy , bom dbam o nóżki codziennie
I don`t like to hear I`m wrong when I`m right...
- Sir Charles
- Weteran
2, 3- dniowego zarostu to nie miewam nigdy , bom dbam o nóżki codziennie
Rozumiem, ze nigdy nie bylas w gorach, na zaglach, itp?
W górach byłam, ale codzienna higiena w tym dbanie o nóżki to dla mnie podstawa, nawet w niedogodnych warunkach.
gosia napisał/a:
Co do jakiegoś 2, 3- dniowego zarostu to nie miewam nigdy , bom dbam o nóżki codziennie
Ojej Gosiu. Perfekcyjny makijaz, gladziutkie nozki....normalnie podziwiam Cie. Mi by sie nie chcialo. Nogi gole,ale drobne odrosty mi nie przeszkadzaja (szczegolnie jak nie nosze spodnicy).
Ale wiesz jakie czasem zbieram dogadywanki za to, że za długo w łazience:) Ale fakt lubie dbać o siebie,to jest normalnie jak nałóg. Wracam z imprezy ok 3 rano i to samo - nóżki, zmyc makijaż , natrzec mleczkiem włosy - nałóg, ale co zrobie
gosia napisał/a:
Wracam z imprezy ok 3 rano i to samo - nóżki, zmyc makijaż , natrzec mleczkiem włosy - nałóg, ale co zrobie
Serio??
O 3 rano to ja tylko prosto do lozka. Jak sie wyspie to dopiero jestem w stanie cos ze soba zrobic:).
Nałóg
- ksiezycowka
- Weteran