Utlenianie włosów u facetów
Moderator: modTeam
Utlenianie włosów u facetów
Witam! Są to moje pierwsze słowa pisane na tym forum...Chciałem się zapytać co sądzicie o utleniaeniu włosów na wiadomy - jasno żółty kolor.Ostatnio o tym myślałem czy nie spróbować, w końcu są wakacje i słonko mocno grzeje. Mam ciemną karnację i i ciemno brązowe włosy (jak na obrazku). Czy da rade je utlenić (może nie)?aha...I ile może mnie więcej kosztować u fryzjera.
P.S szukałem w wyszukiwarce ale podobnego wątku o utlenianiu znależć mi się nie udało.
P.S szukałem w wyszukiwarce ale podobnego wątku o utlenianiu znależć mi się nie udało.
"...jak wiele nauki płynie z oczu i uśmiechu niewiasty." - Arturo Perez-Reverte
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
Zależy...ja mam kolege który miał ufarbowane na jasny blond a swoja miał brązowe na początku wszyscy nie mogli się przyzwyczaić a potem jak mu naturalne odrosły wyglądał idiotycznie <aniolek2>
ale to zależy od urody i karnacji więc to już twoja decyzja...
ale to zależy od urody i karnacji więc to już twoja decyzja...
Prawdziwego mężczyznę poznajemy po tym, jak kończy, nie jak zaczyna....
No nieeee noooo...
Załóż spódniczkę - jeszcze bardziej zbliżysz się do kobiety.
Potem może jeszcze szminka i do gejowa.
Sorki, ale nie wiem co z tym światem się wyprawia, skoro takie pomysły przychodzą.
Byż może wokół Ciebie jest zapotrzebowanie na takich "sztuczniaków" - powodzenia <browar>
Ja troche inaczej buduję świat wokół siebie - nie muszę się malować, ani na twarzy, ani na głowie.
Sorki za brak udzielenia porady, ale nie wiem ile to kosztuje. Może farba ze sklepu + instrukcja obsługi?
Załóż spódniczkę - jeszcze bardziej zbliżysz się do kobiety.
Potem może jeszcze szminka i do gejowa.
Sorki, ale nie wiem co z tym światem się wyprawia, skoro takie pomysły przychodzą.
Byż może wokół Ciebie jest zapotrzebowanie na takich "sztuczniaków" - powodzenia <browar>
Ja troche inaczej buduję świat wokół siebie - nie muszę się malować, ani na twarzy, ani na głowie.
Sorki za brak udzielenia porady, ale nie wiem ile to kosztuje. Może farba ze sklepu + instrukcja obsługi?
KOCHAJ...i rób co chcesz!
- Sir Charles
- Weteran
- Weteran
rethar pisze:tacy panowie surferzy co są non stop opaleni często z taką fryzurą paradują..przynajmniej taki ich wizerunek zapamiętałem np. z relacji takich zawodów w tv i właśnie większość z nich ciemni, a fajnie wyglądali..
Takim panom mówię nie!Stanowczo. Własnie facet, który sobie utlenia włosy i tego efektu nie ma jest strawny.
Ale co sie komu podoba.
Ja bym jak zwykle w domowym zaciszu się za to brała więc nie wiem ile to by wyszło u fryzjera, ale przypuszczam, że ceny bardzo rózne i zależne od tego gdzie bedziesz robił.
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
Ja wolę ogólnie ciemniejszych chłopaków. Tlenienie odpadają całkowicie. Jeszcze jak jest blondyn jasny i sobie jeszcze utleni to przez tydzien wygląda to śmiesznie. Ty jesteś brunetem - możesz spróbować a to że na forum ludzie sie temu sprzeciwiają nie znaczy, że masz z tego rezygnować. Grunt, żebys Ty się dobrze z tym czuł, ale jeśli masz dziewczynę to radziłabym z nia to skonsultować. Zapytaj w najbliższej drogierii bądż salonie z farbami i kosmetykami do włosów lub po prostu u fryziera. Podejrzewam, że cena będzie się wahać w granicach 50zł.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
I don`t like to hear I`m wrong when I`m right...
ja przed wyjazdem sie troszke ulenilem
jak wygladam?
jakies 2/3 osob uwaza ze super a reszta wrecz przeciwnie...
tyle za ta reszta to np moja babcia ktorej zdanie za bardzo mnie nie obchodzi...
osobiscie uwazam ze lepiej bym wygladal jak bym sie caly na bondyna zrobil
jak wygladam?
jakies 2/3 osob uwaza ze super a reszta wrecz przeciwnie...
tyle za ta reszta to np moja babcia ktorej zdanie za bardzo mnie nie obchodzi...
osobiscie uwazam ze lepiej bym wygladal jak bym sie caly na bondyna zrobil
Zamykam oczy i udaje ze nie widze...
Zatykam uszy i udaje ze nie slysze...
Zamykam serce i udaje ze nie czuje...
To nie jest yba najlepsza modlitwa...
.:LZY:.
Zatykam uszy i udaje ze nie slysze...
Zamykam serce i udaje ze nie czuje...
To nie jest yba najlepsza modlitwa...
.:LZY:.