"Nic mi tak nie wyszło w życiu jak włosy"
Moderator: modTeam
"Nic mi tak nie wyszło w życiu jak włosy"
taki sobie temacik. Ciekaw jestem czy ma to jakiś wpływ na ludzi i postrzegania faceta przez kobiety. W zasadzie to niby liczy sie tylko charakter ale jakie jest wasze zdanie?
Mnie sie podobaja łysi faceci, oczywiscie przystojni i łysi.
Popatrzmy np na pana o imieniu Van Diesel! Cud malina!
Popatrzmy np na pana o imieniu Van Diesel! Cud malina!
Miłość to nie staw, w którym można znaleźć swoje odbicie. Miłość ma
przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okrety, zatopione miasta,
ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko...
Hehe. A ja czytałem opinię że Łysi są zajebiści w łóżku 
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Cholerka a to niby dlaczego łysi mieliby miec wiecej testosteronu?
Gdzie tu równouprawnienie mezczyzn i łysych?: <aniolek2>
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
mariusz pisze:Jasta20 pisze:Mnie sie podobaja łysi faceci, oczywiscie przystojni i łysi.
Jak to sie stało, że się nie znamy
Na nic nigdy nie jest za późno
Miłość to nie staw, w którym można znaleźć swoje odbicie. Miłość ma
Czy człoeimłysy, rudy, blady, bez zęba, z piegami - to wszystko njest nieważne, jeśli ktoś Ciępokocha, to pokocha Cię takiego jak Ty. Atrakcyjnośc mierzy się ogólnym wyglądem, nie ilością włosów na głowie. <browar>
"Można być w kropli wody światów odkrywcą. Mozna wędrując dookoła świata przeoczyć wszystko."
- I*Z*U*$*K*A
- Entuzjasta
Pewnie ze charrrrrrrrrrrakter :0 jest najwazniejszy... Co do lysinki to dodaje ona nawet coniektorym uroku, kwestia gustu. Mi osobiscie wcale to nie przeszkadza. Pozdrowki
* W szaleńczej wichurze znajdę Twój szept
W wzburzonym morzu oblicze Twe
W gwieździstym niebie oczu Twój blask
W słodyczy miodu pocałunków smak
Nie ważne kiedy, i tak znajdę Cię
W ślad po twych stopach pójdzie mój cień
W wzburzonym morzu oblicze Twe
W gwieździstym niebie oczu Twój blask
W słodyczy miodu pocałunków smak
Nie ważne kiedy, i tak znajdę Cię
W ślad po twych stopach pójdzie mój cień
- ksiezycowka
- Weteran
ale fuckt, że masaż głowy stymuluje wydzielanie czegoś tam (nie pamietam, chyba hormonu) i jak normalnie sie czesze to to stymuluje wydzielanie sie tego badziewia.. a łysi się msuzą masować. ale to inna bajka. Ja mam długie włosy, zresztą różnie. Jak mi siechce, to se taki fryz robie. Kit z tym 
Jeśli oznaką bycia prawdziwym mężczyzną jest upijanie się i sikanie do zlewu, to ja nie chcę być mężczyzną...
wajdelota pisze:ale fuckt, że masaż głowy stymuluje wydzielanie czegoś tam (nie pamietam, chyba hormonu) i jak normalnie sie czesze to to stymuluje wydzielanie sie tego badziewia.. a łysi się msuzą masować. ale to inna bajka. Ja mam długie włosy, zresztą różnie. Jak mi siechce, to se taki fryz robie. Kit z tym
Przeczytaj to co napisałeś i popraw, bo po prostu jesteś żałosny...
ŁYSY wcale nie oznacza nie przystojny !! ostatnio jak bylismy (własciwie to dawno to juz było ) w kanajpie to dziewczyny w tym moja zona ..co to łysych nie trawi (bo kojazą sie jej z gangsterami ) zachwycali sie takim jednym ..mimo iz wygladał jak gangster , zbudowany itd, opalony ! i przyznaje ze wygladał fajnie ! naprawdę ! tak wiec łysy łysemu nie równy ! <aniolek2>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
- Sir Charles
- Weteran
Do łysych trzeba dorosnąc. Ale młoda jescze jesteś i nie rozumiesz.
Pozyjesz zobaczysz. Nighdy nie mow nigdy!!
Po twojej wypowiedzi mniemam, że sam za wiele włosów nie posiadasz.. Nutka złości o niedoskonałość natury czyżby przemawiała przez Ciebie..? Hehe
To z dorastaniem nie ma nic wspólnego, z rozumieniem tym bardziej. Łysych nie cierpie. A wygląd to 50% więc dla mnie odpada.
I don`t like to hear I`m wrong when I`m right...
- Sir Charles
- Weteran
Łysych nie cierpie.
Zaskakujace stwierdzenie.
Chyba sobie zrobie - zgdonie z ostatnimi trendami - na koszulce nadruk "Ja tez jestem lysy", rozpuszcze grzywe i pojde w miasto.
Oczywiście chodziło mi o kwestię fryzury, bo przecież łysy mężczyzna może być i na pewno są tacy o nieprzeciętnej inteligencji i świetnym charakterze i usposobieniu. Mi chodzi tylko i wyłącznie o aspekt wizualny.
I don`t like to hear I`m wrong when I`m right...