Po depilacji
Moderator: modTeam
Po depilacji
Do ginekologa po depilacji włosów łonowych? Jak reagują na to ginekolodzy? Czy to was nie krępuje?
- Leanan Sidhe
- Entuzjasta
Pierwszy raz mnie to krępowało, moja ginekolog nie zwróciła nawet uwagi. W sumie to nie jej sprawa, a to nic złego więc tym bardziej nie się czuj źle. Przecież nawet lepiej, jesli dbasz o siebie, prawda? Depilacja według mnie jest bardziej higieniczna i estetyczna. Więc nie masz się czego wstydzić.
I don`t like to hear I`m wrong when I`m right...
- ksiezycowka
- Weteran
Do ginekologa po depilacji włosów łonowych? Jak reagują na to ginekolodzy? Czy to was nie krępuje?
A...powinno krepować?Nigdy nie wpadłam na to

Przecież ginekolog to tylko i wyłącznie lekarz.
To tak jakbym miała iść do internisty i się martwic tym, że przy osłuchiwaniu zobaczy, że mam duże/małe cycki.
Albo do dermatologa z jakąs choraba skóry głowy i się martwić, że mu się mój kolor włosów nie spodoba.
Przecież to głupota.

mysle, ze ginekolog wsrod kilkudziesieciu odwiedzajacych go dziennie pacjetek mial do czynienia z naprawde wieloma rzeczami i chyba niewiele jest w stanie go/ją zaskoczyc. Zreszta daj spokoj, czy depilacja wlosow lonowych to takie rzadkie zjawisko?? chyba nie
dokladnie:)

moon pisze:To tak jakbym miała iść do internisty i się martwic tym, że przy osłuchiwaniu zobaczy, że mam duże/małe cycki.
Albo do dermatologa z jakąs choraba skóry głowy i się martwić, że mu się mój kolor włosów nie spodoba.
dokladnie:)
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
sylwia19s pisze:Do ginekologa po depilacji włosów łonowych? Jak reagują na to ginekolodzy? Czy to was nie krępuje?
Hehe moja zona też się bała pierwszy raz jak lekarz zareagule na kolczyk intymny. Jeden poprosił o wyjęcie przd badaniem bo bał się zahaczyć, a kobieta gin bardzo sie zainteresowała - chyba jej się podobał
Grzeczne dziewczynki idą do nieba
Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
Niegrzeczne na ziemi mają swój raj