neutralna pisze:Ja mam 168 cm - jak dla mnie wzrost idealny.
Tez mam tyle <aniolek2> A moj chlopak ma ok 180.
Moderator: modTeam
Szukalem takiego tematu ale nie znalalzlem wiec zakladam nowy.
Ja i moja dziewczyna jestesmy rowni wzrostem. mamy po 183 cm.
Ja jednak chcialbym byc troche wiekszy. Czy jest jakas metoda na to zeby jeszcze urosnac dodam ze mamy po 20 lat i naturalne sznse ze urosne sa male.
Bede wdzieczny za kada odpowiedz.Ciekawy
=ANIOLECZEK= pisze:jestem ciekawa,ktory facet ma tutaj wiecej niz 180cm wzrostu?
kondzik pisze:Ehhhhh a ja sie nabawilem gdzies 2 lata temu okrutnego kompleksu wzrostu i jak do tej pory nie moge sie wyleczyc. Praktycznie zdominowal moje zycie to jest okrutne bo kiedys nigdy o tym nie myslalem a tu nagle bum ! czlowiek sie dowiaduje ze dziewczyny ZDECYDOWNIE preferuja wysokich facetow
kondzik pisze:czlowiek sie dowiaduje ze dziewczyny ZDECYDOWNIE preferuja wysokich facetow
cubasa pisze:Fajna jest roznica wzrostu powyzej 20cm:) Taka parka fajowo wyglada. A jeszcze lepiej jak przychodzi do całowania, Mała musi na stołku stawać
kondzik pisze:czlowiek sie dowiaduje ze dziewczyny ZDECYDOWNIE preferuja wysokich facetow
Yasmine pisze:No no bo wiesz mowi sie ze wielkosc nosa swiadczy o wielkosci wspodniach a patrzac na Twoj Avatar
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 129 gości