Drań

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Drań

Postautor: mariusz » 08 kwie 2004, 22:21

Czy kobiety lubią drani?
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 09 kwie 2004, 00:21

Jasne, wprost szaleja :d A najbardziej to kochaja tych co je zdradzaja, bija, okradaja i gwalca. Tak, ci sa naprawde cool.

Ps: Mariusz badz powazny.
Awatar użytkownika
broken
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: broken » 09 kwie 2004, 00:41

No masz racje. :) Kobiety kochaja takich ktorzy sa odwrotnoscia .. drani ;))) A swoja droga cos Ty mariusz wymyslil? A swoja droga.. hehehe.. nie wiem. a Moze cos w tym jest :))))))))))) hehehe. czekam na komentarze :P
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 09 kwie 2004, 01:27

Własnie wymyśliłem cos ciekawego, bo dziś o tym się dowiedziałem;) Przeczytałem przypadkowo w jakiejś głupiej gazecie:)
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 09 kwie 2004, 01:43

Niech zgadne... to bylo Bravo Girl? :d
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 09 kwie 2004, 10:19

Nie bedziemy robić jakiejś reklamy, lub natyreklamy.
Po prostu przeczytałem taka głupote...
agata
Weteran
Weteran
Postautor: agata » 09 kwie 2004, 10:36

nooooo widac jakis madry redaktor to pisał ;) ale jakby tak podejsc do tego tematu powaznie......ciekawe czego bysmy sie dowiedzieli.
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 09 kwie 2004, 11:13

Właśnie, czekam na poważne podejscie do tego tematu!!
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 09 kwie 2004, 12:43

mariusz pisze:Nie bedziemy robić jakiejś reklamy, lub natyreklamy.
Po prostu przeczytałem taka głupote...

No to jak wiesz ze to glupota to po co idiotyczny temat zakladasz...zreszta nie pierwszy boshe :(
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 09 kwie 2004, 13:10

BO TO PRAWDA DZIEWCZYNY LUBIĄ DRANI ! I CZY SIE WAM TO PODOBA CZY NIE TAKIE SĄ FAKTY ! A TO ZE TU ZADNA Z PAN NIE PODPISZE SIE POD TYM , NIE OZNACZA WCALE ZE TO NIE JEST PRAWDA !!
hyhy !! ZAŁUŻ TY JAKIS TEMAT ! JESTEM JEGO NIEZMIERNIE CIEKAW
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 09 kwie 2004, 13:37

Jezu ty krzys masz jakis zajebisty problem emocjonalny... wiesz? raz Ci powiedzialem co mysle o Twoim podejsciu do jakiejs tam sprawy, kilka osob uwazalo, ze moj sposob patrzenia na to jest wporzadku a Twoj nie i teraz przy kazdym poscie bedziesz sie do mnie consored?(tak, przeklinam, jestem chamem :D) Czlowieku wez odbij temat sux i jest bez sensu no chyba ze widzisz jakis sens? A jeszcze mi wytlumacz ze kobiety lubia drani, jak mnie przekonasz i dasz jakies dowody(nie musi sie zadna wypowiadac) to spx a jak nie to bujaj sie swoja betka i skoncz chrzanic glupoty.No zalezy tez co rozumiesz przez drania, bo dla mnie dran to koles ktory napierdala zone codziennie, ma ja w dupie, pieprzy sie na lewo i prawo a na koniec ja przytula i jesli mi powiesz ze taka kobieta kocha takiego faceta i to lubi, to bedziesz w tym momencie smieszny.Predzej sie boi.

agata
Weteran
Weteran
Postautor: agata » 09 kwie 2004, 14:01

No zalezy tez co rozumiesz przez drania, bo dla mnie dran to koles ktory napierdala zone codziennie, ma ja w dupie, pieprzy sie na lewo i prawo a na koniec ja przytula i jesli mi powiesz ze taka kobieta kocha takiego faceta i to lubi, to bedziesz w tym momencie smieszny.Predzej sie boi.

moja definicja drania jest podobno. ale jak np przypomnijmy sobie piosene "juz taki jestem zimny dran......" to czy ten pan co to śpiewał miał na mysli własnie takie bycie draniem??

co do tego co krzys napisał. Uwazam ze mówic iz kobiety lubia drani to troche za duzo ale zapewne wsród nas znajdzie sie pare dziewczyn które kiedys tam miały "apetycik" na "niegrzecznego" chłopca :) ale jakby nie było "niegrzeczny" a "drań to duuuuuza różnica :)
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 09 kwie 2004, 14:19

No to jak wiesz ze to glupota to po co idiotyczny temat zakladasz...zreszta nie pierwszy boshe

Taki mądry jesteś, sam wymyśl temat. A jak uważasz, że mój jest idiotyczny to powiedz mi to na privie, albo sie nie wypowiadaj na ten temat!!
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 09 kwie 2004, 15:44

Hyhy pisze:Jezu ty krzys masz jakis zajebisty problem emocjonalny... wiesz? raz Ci powiedzialem co mysle o Twoim podejsciu do jakiejs tam sprawy, kilka osob uwazalo, ze moj sposob patrzenia na to jest wporzadku a Twoj nie i teraz przy kazdym poscie bedziesz sie do mnie przypierdalal?(tak, przeklinam, jestem chamem :D) Czlowieku wez odbij temat sux i jest bez sensu no chyba ze widzisz jakis sens? A jeszcze mi wytlumacz ze kobiety lubia drani, jak mnie przekonasz i dasz jakies dowody(nie musi sie zadna wypowiadac) to spx a jak nie to bujaj sie swoja betka i skoncz chrzanic glupoty.No zalezy tez co rozumiesz przez drania, bo dla mnie dran to koles ktory napierdala zone codziennie, ma ja w dupie, pieprzy sie na lewo i prawo a na koniec ja przytula i jesli mi powiesz ze taka kobieta kocha takiego faceta i to lubi, to bedziesz w tym momencie smieszny.Predzej sie boi.

No cóz chamowi zawsze bedzie słoma z butów wystawać! Jezeli Ty sam szczycisz i przyznajesz sie do tego, iz taki jests no to trudno mi dyskutować z takim kimś , szkoda mi po prostu czasu na takowe dysputy !! Ty albowiem albo nie chcesz zrozumiec albo zbyt impulsywnie podchodzisz do kazdego tematu ! Twoja przedstawiaona wizja dranstwa jest albowiem strasznie drastyczna , i zapewniam Cie ze Mariuszowi nie o takiego drania chodziło ! No tak ale jak takiemu chamowi to pojąć !!
i to ty sie do wszystkiego przypierdalasz nic Ci sie nie podoba a sam nic nie potrafisz ułozyć !
Awatar użytkownika
monika
Zaglądający
Zaglądający
Re: Drań

Postautor: monika » 09 kwie 2004, 16:05

mariusz pisze:Czy kobiety lubią drani?

moim zdaniem jest to bardzo inteligentne pytanie.
tak szczerze powiedziawszy to ktora dziewczyna by sie nad tym nie zastanowila.
ja kochalam kiedys jednego drania-jak to wspominam to mi sie robi niedobrze.ale fakt jest taki ze wtedy mnie to pociagalo-bylam dumna jak paw ze inne dziewczyny mi zazdrosza.a jak sie teraz okazuje to nie bylo czego.
podsumowujac: dziewczyny kochaja drani ale nie wszystkie potrafia sie do tego przyznac.
moim zdaniem jest wiecej dziewczyn ktore sa przeciwko takim gosciom ale chec doznania czegos nowego bierze gore nad zdrowym rozsadkiem.
pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 09 kwie 2004, 17:06

<<<<<<Czy znacie tego typu inne fora? oczywiscie nie chodzi o konkurencje, ale o informacje i wymiane pogladow. Aby nie bylo idiotow z glupimi tekstami i zeby bylo porzadne i kulturalne, takie jak to Dzieki z gory:> A moze jakies ciekawe stronki www/ ksiazki/ pisma/ filmy >>>>>>
Hyhy to twoje pisanie , mysle ze wszyscy by byli zadowoleni jakbys sie tego trzymał, to forum jet -KULTURALNE ! czego nie mozna powiedieć o wszystkich twych wypowiedziach
pozdrawiam
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 09 kwie 2004, 19:30

Dobra, bez walenie miechem. Wpierw wytlumaczmy sobie slowo dran. Ja na poczatku troche przesadzilem z jego opisem. Dran to koles zimny, wyrachowany i taki ktory dziewczyne traktuje jak zdobycz. A taki co bije zone to zwykly skur****.
I mysle ze kobitki leca na takich "zimnych drani". Tak ze zgadzam sie z Krzysiem. Czemu tak ich lubia? Bo to dla nich cenna zdobyc i mozna sie pochwalic? Bo taki osobnik jest z reguly silny i instynktownie wiedza, ze moglby sie zatroszczyc ich potomstwem? Coz...
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 09 kwie 2004, 20:14

krzys pisze:
Hyhy pisze:Jezu ty krzys masz jakis zajebisty problem emocjonalny... wiesz? raz Ci powiedzialem co mysle o Twoim podejsciu do jakiejs tam sprawy, kilka osob uwazalo, ze moj sposob patrzenia na to jest wporzadku a Twoj nie i teraz przy kazdym poscie bedziesz sie do mnie przypierdalal?(tak, przeklinam, jestem chamem :D) Czlowieku wez odbij temat sux i jest bez sensu no chyba ze widzisz jakis sens? A jeszcze mi wytlumacz ze kobiety lubia drani, jak mnie przekonasz i dasz jakies dowody(nie musi sie zadna wypowiadac) to spx a jak nie to bujaj sie swoja betka i skoncz chrzanic glupoty.No zalezy tez co rozumiesz przez drania, bo dla mnie dran to koles ktory napierdala zone codziennie, ma ja w dupie, pieprzy sie na lewo i prawo a na koniec ja przytula i jesli mi powiesz ze taka kobieta kocha takiego faceta i to lubi, to bedziesz w tym momencie smieszny.Predzej sie boi.

No cóz chamowi zawsze bedzie słoma z butów wystawać! Jezeli Ty sam szczycisz i przyznajesz sie do tego, iz taki jests no to trudno mi dyskutować z takim kimś , szkoda mi po prostu czasu na takowe dysputy !! Ty albowiem albo nie chcesz zrozumiec albo zbyt impulsywnie podchodzisz do kazdego tematu ! Twoja przedstawiaona wizja dranstwa jest albowiem strasznie drastyczna , i zapewniam Cie ze Mariuszowi nie o takiego drania chodziło ! No tak ale jak takiemu chamowi to pojąć !!
i to ty sie do wszystkiego przypierdalasz nic Ci sie nie podoba a sam nic nie potrafisz ułozyć !

A ja wlasnie bardzo lubie jak ktos mnie za chama uwaza ... :D pozdrawiam :D

Awatar użytkownika
lizaa
Maniak
Maniak

Postautor: lizaa » 09 kwie 2004, 20:33

kazdy facet jest na swoj sposob draniem .. a kobiety tak juz maja ze lubia facetow wiec i drani lubia...:)
"szczescia nie kupisz gdy klopoty pietrza sie po sufit"
Awatar użytkownika
Duszek
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Duszek » 09 kwie 2004, 20:42

dobrze, że spracyzowaliście określenie DRAŃ
Może się narażę mojemu chłopakowi.. pewnie zmieni podejscie i stanie się jeszcze mniej czuly i jeszcze mniej czasu będzie mi poświęcał ale.. TAK
Kobiety lubią drani :-) ale te młodsze (ja kiedyś szalałam za takim.. on próbowął to wykorzystac - niedobrze mi) To chyba jest instynkt.. oboje traktują się wtedy jak zdobycz i nie trwa to zazwczaj dlugo.. wtedy kobieta przeciara oczy i widzi bład.. i chce czegos innego.. co nie znaczy, ze chce miec za faceta CIEPŁE KLUCHY
Awatar użytkownika
Ebola
Początkujący
Początkujący
Postautor: Ebola » 15 kwie 2004, 20:12

Ja bardzo lubie drani:) ostatnio chodzilam z takim ...po wyjsciu ze szpitala kupił mi kwiaty i zabrał na spacer... po wyjsciu z komisariatu gdzie oskarżyłam go o próbe gwałtu (ach ta dzisiejsza mlodziez) :572: troche sie zdenerwował, ale na szczescie poprzestał na przejechaniu mi po twarzy papierem sciernym,
pozdrawiam!! Mariusz!! Badz soba,choc nie wiem kim jestes...
Awatar użytkownika
broken
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: broken » 15 kwie 2004, 21:14

To ja chyba jestem ciepla klucha. A kto lubi cieple kluchy ???
agata
Weteran
Weteran
Postautor: agata » 16 kwie 2004, 16:00

To ja chyba jestem ciepla klucha. A kto lubi cieple kluchy ???

och wspaniale przynajmniej dziewczyna bedzie miała pewnosc ze jak sie do ciebie przytuli to nie odpowiesz jej pięscia w nos ;)
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 16 kwie 2004, 16:04

jak sie do ciebie przytuli to nie odpowiesz jej pięscia w nos

Nie wiem kto bije kobiety....
Przecież was się nawet kwiatkiem nie bije;)
agata
Weteran
Weteran
Postautor: agata » 17 kwie 2004, 11:11

Nie wiem kto bije kobiety....

no tu jest mowa o draniach -to była taka metafora,ironia czy jak tam chcecie to nazwac ;) po prostu tak mi sie dran skojarzył :)
Awatar użytkownika
broken
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: broken » 17 kwie 2004, 13:09

O dziekuje! Za slowa pociechy ... teraz z pewnoscia bic mnie bedzie moja ukochana. I nie wiem czy kwiatkiem tylko :)))))
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 17 kwie 2004, 14:31

teraz z pewnoscia bic mnie bedzie moja ukochana. I nie wiem czy kwiatkiem tylko

Wszystko spoko... byle tylko nie robiła tego wałkiem;)
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 18 kwie 2004, 02:45

Ale za to doniczka... :diabel2:
Awatar użytkownika
natasza
Weteran
Weteran

Postautor: natasza » 21 kwie 2004, 14:39

wiesz co..nie wiem dlaczego, ale od zawsze luibilam zle charaktery, nie, zeby mi to imponowalo, lubialam takie skomplikowane psychiki, co zawsze wiedzialam, ze moze sie dla mnie zle skonczyc..

ale o dziwo zakochalam sie w usposbieniu dobra...w kim bardzo wrazliwym i nie potrafiacym skrzywdzic muchy..
życie pisze rozne scenariusze :613:
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 22 kwie 2004, 07:31

lubialam takie skomplikowane
Z tymi to bywa różnie. Wg mnie dranie wcale nie mają jakoś strasznie skomplikowanej psychiki.

Odnoszę wrażenie, że im kobieta jest starsza to charakter drania coraz mniej jej imponuje.

Wróć do „Wszystkie inne tematy”