smieszne
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
smieszne
poczytajcie
- Załączniki
-
- Miodek.jpg (81.27 KiB) Przejrzano 6408 razy
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
buachachachacha!!!!!! rany..usmiałam się do łez
:539: tylko żałować że wykładu prof. Miodka nie widziało się na żywo.. skąd to wytrzasnąłes?swietne
"Night too shall be bautifull and blessed and its
fear will passed
I must leave must cross the See
the love you gave is all I take with me
Use well the days!use well the days!"
fear will passed
I must leave must cross the See
the love you gave is all I take with me
Use well the days!use well the days!"
Maverick pisze:Jestem za takimi prognozami pogody! A koles chyba "NIE" nie czytal :d
Ogolnie to on jak widac nie uznaje tego slowa, a ono jest i bedzie, bedzie zawsze czescia integralna jezyka i ono tez sie na jezyk sklada!
Koles znaczy Miodek? Dobrze zrozumiałam? Chodziłam do niego na wykłady i z tego co pamiętam, uważał to słowo za formę wzmocnienia wypowiedzi i jako takie je uznawał. Od czasu do czasu nie sposób tego słowa powiedzieć, ale też niemożliwym jest, żeby człowiek cały czas chodził censored. Gdyby mi ktoś tak pogodę zapowiadał, to by mnie chyba wprowadzał w nerwowy nastrój.
Wlasnie! Zgadzam sie! To doskonale wzmacnia wypowiedz, ale naduzywane powoduje, ze te wypowiedzi sa smieszneChodziłam do niego na wykłady i z tego co pamiętam, uważał to słowo za formę wzmocnienia wypowiedzi i jako takie je uznawał
Czemu, mozna by sie posmiac :dPrognoza pogody w takim stylu? Chyba bym przełączył...
irak
fajne nie ?
- Załączniki
-
- HAHAHAHAHAHAHA.jpg (66.64 KiB) Przejrzano 6348 razy
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
http://www.ryano.net/iraq/
prosze bardzo. Bylam kiedys na stronce gdzie bylo pelno takich obrazków np z gołym facetem/baba z kartka nauczycielem przy tablicy, biboardem itd. w tej chwili nie moge jej znalezc
prosze bardzo. Bylam kiedys na stronce gdzie bylo pelno takich obrazków np z gołym facetem/baba z kartka nauczycielem przy tablicy, biboardem itd. w tej chwili nie moge jej znalezc
Wróć do „Wszystkie inne tematy”