Nowy Wojewodzki
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Nowy Wojewodzki
Nigdy go nie lubilam ale obiektywnie rzecz biorac to wczorajsze...bylo zalosne.Niczego ciekawego poza chrzakaniem calej trojki sie nie dowiedzialam.Wojewodzki marny pozer.Niedlugo z portek wyskoczy ,zeby tylko wzrosla ogladalnosc.
"Babcia Weatherwax nigdy się nie gubiła.
Zawsze doskonale wiedziała, gdzie się znajduje,
czasem tylko nie była pewna, gdzie jest wszystko
inne."
inne."
Nie oglądałem wczorajszego odcinka. Kuba robi z siebie debila, a jego programy to przeważnie popis chamstwa i kto by tam nie przyszedł staje sie chamem (taką dziwną analogie zauważyłem). Z tych programow prawie nic nie mozna sie dowiedziec, Powiatowy nie da sie nikomu wypowiedzieć na dłużej niż 1-2 zdania bo zaraz przerywa jakąś debilną wcinką. To jest denerwujące, ale lubie ten program bo mam dość tego wszechobecnego mdlącego kadzenia, słodzenia i sztuczności w telewizji.
sophie pisze:czasem słucham jak z Figurskim w Antyradiu jaja sobie robią. Głupawe, ale zdarza się, że śmieszne.
Fakt, czasem jest smiesznie.Tym niemniej jego wystawianie sie na piedestal i ta sztucznosc ktora od niego bije...zalosne.Chocby wczoraj tekst o wlasnej matce-niesmaczne

inne."
inne."
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60153,3640369.html
Wlaśnie się chwilę temu napatoczyłam na artykuł o Kubie...
Wg sondażu jest lubiany![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Wlaśnie się chwilę temu napatoczyłam na artykuł o Kubie...
Wg sondażu jest lubiany
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- Sir Charles
- Weteran
Oczywiście są wyjątki.Sir Charles pisze:Tyszkiewicz? Zanussi? Michnikowski?
[ Dodano: 2006-09-25, 11:47 ]
A co do samego tekstu: to jakaś tandetna reklamówka Wojewódzkiego przy której oczywiście nie moglo zabraknąć najazdów na Kaczyńskich i obrony jedynie słusznych moralnych Michnikowskich autorytetów .sophie pisze:http://wiadomosci.gazeta....53,3640369.html
tanebo, skoro nic ciekawego i nowego nie slyszysz po co ogladasz? akurat zdanie mam podobne do Ciebie, dlatego też nie oglądam w ogole, albo ogladam wybrane odcinki. Wczoraj popatrzylam chwilke, ale bylam niemile zaskoczona. Myslalam, ze po przejsciu do TVNu cos sie zmieni... ogolnie kolesia lubie, ale uwazam, ze ogladanie programu to (w wiekszosci przypadkow)strata czasu
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
- Sir Charles
- Weteran
Yasmine pisze:Dokladnie to bylo, tak,ze Kwasniewska mowila,ze duzo rzeczy ja jara i szybko sie podnieca. A on co, Cie jara ? Bo mnie np. moja matka.
right,right to tez.
inne."
inne."
Wojewódzki był ok, Olka fajna i pomimo luzactwa - skromna, ale Mucha jest obleśna, a już szczególnie w tej sukience <boje_sie> Jeśli nie lubi dbać o linie, to ok, jej problem, jeśli lubi przy tym żarełko, ale lustra, to ona nie ma. Kto ubiera taką sukienkę, gdy jej boczki, to zadatki na lekkie sumo?
Zero smaku, zero...

"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"
Joe Cocker
Joe Cocker
Nie mam tv. Więc na bierząco nie wiem co się w niej dzieje. Ale od momentu jak nabrałem szacunku do Wojewódzkiego, sciągam z emule odcinki z ciekawymi gośćmi. On jest trochę taki dyżurny pajac, ale co nie umniejsza mu inteligencji. Naprawdę nie mam pojęcia jak on w mgnieniu oka sype tymi żartami. Pod tym względem jest niepokonany. Naprawde darzę go coraz większym szacunkiem mimo czasem dziwnych zachowań. Oceniam go przez pryzmat nie tylko Idola i jego programu. Bo Wojewódzki to nie tylko jego program i Idol. To coś więcej.
Najwięcej klasy pokazał w światecznym odcinku z Dodą i Majdanem. Ja bym tej idotce censored z laczka jak by mnie wodą oblała. Żartuje oczywiście. Ale facet nie dał się sprowokować i za to szacuenk.
Hmmm nie bardzo wiem o co chodzi. No spoko sobie pogadali... ale nie wiem co masz na myśli, że pokazał klasę. Zawsze ją pokazuje wg mnie, a to że jest jaki jest, bo musi być trochę odmieńcem to już wymagania współczesnej tv. No niestety bez widzów tv nie istnieje. Oglądalnośc jest ważna, więc musi trafiać to głupszego grona społeczeństwa, co wg mnie niczemu nie umniejsza. Takie realia.
Najwięcej klasy pokazał w światecznym odcinku z Dodą i Majdanem. Ja bym tej idotce censored z laczka jak by mnie wodą oblała. Żartuje oczywiście. Ale facet nie dał się sprowokować i za to szacuenk.
Jawka pisze:Wojewódzki gdy chce, potrafi pokazać klasę- najlepszy przykład: odcinke w którym gościem był Paweł Kukiz.
Hmmm nie bardzo wiem o co chodzi. No spoko sobie pogadali... ale nie wiem co masz na myśli, że pokazał klasę. Zawsze ją pokazuje wg mnie, a to że jest jaki jest, bo musi być trochę odmieńcem to już wymagania współczesnej tv. No niestety bez widzów tv nie istnieje. Oglądalnośc jest ważna, więc musi trafiać to głupszego grona społeczeństwa, co wg mnie niczemu nie umniejsza. Takie realia.
ale wkoło jest wesoło
Wojewódzki się wydurnia i za to mu płacą.
Też tak poproszę
Przynajmniej miałbym na Porsche
Mucha - koszmarna panna i nie mam tu na myśli wyglądu ...
Ten jej śmiech mnie wprawił w osłupienie <boje_sie>
Kwaśniewska - trochę inaczej ją osądzałem, ale media to media ... tu nie pokazała się w złym świetle ...
To że jest to pod publiczkę i taka jest stylistyka programu wiadomo od dawna, w AntyRadiu troszkę inaczej się prezentuje, nie musi się tak 'sprzedawać'.
Ogólnie oglądam K.W. jak mogę, to tania rozrywka dla mas a nie publicystyka
Też tak poproszę
Przynajmniej miałbym na Porsche
Mucha - koszmarna panna i nie mam tu na myśli wyglądu ...

Ten jej śmiech mnie wprawił w osłupienie <boje_sie>
Kwaśniewska - trochę inaczej ją osądzałem, ale media to media ... tu nie pokazała się w złym świetle ...
To że jest to pod publiczkę i taka jest stylistyka programu wiadomo od dawna, w AntyRadiu troszkę inaczej się prezentuje, nie musi się tak 'sprzedawać'.
Ogólnie oglądam K.W. jak mogę, to tania rozrywka dla mas a nie publicystyka

bleeeeeeeeeeeee
Mona pisze:Wojewódzki był ok, Olka fajna i pomimo luzactwa - skromna, ale Mucha jest obleśna, a już szczególnie w tej sukience Jeśli nie lubi dbać o linie, to ok, jej problem, jeśli lubi przy tym żarełko, ale lustra, to ona nie ma. Kto ubiera taką sukienkę, gdy jej boczki, to zadatki na lekkie sumo? Zero smaku, zero...
Ja tam Muche lubie, ale w tej sukience rzeczywiscie zle wygladala. Z boku wylewaly jej sie piersi
- Candy Killer
- Uzależniony
no brzydko wygladala w tej sukience co fakt to fakt...nie pokazuje sie plecow jak przy zgieciu lekkim sie robia walki... takie rzeczy ladnie wygladaja na osobach szczuplych
Kwasnieska fajna kobitka..taki wariat:)
a Wojewodzki nic sie nie zmienia..w programach zawsze byl balagan..on najwiecej mowil i tak zostalo
ja go czasem ogladam bo mozna sie posmiac ale nie zeby nalogowo:)
Kwasnieska fajna kobitka..taki wariat:)
a Wojewodzki nic sie nie zmienia..w programach zawsze byl balagan..on najwiecej mowil i tak zostalo
FOLIO --> www.beautifullyexecuted.deviantart.com
eng pisze:Mucha - koszmarna panna i nie mam tu na myśli wyglądu ...
Wiesz, Eng, jak się jest osobą publiczną, to powinno dbać się o swój wizerunek. Jednak, jak pisałam, nie mam nic do tego, że ktoś lubi dużo zjeść i ma parę kilo za dużo, ale wtedy trzeba ubrać się odpowiednio w stosunku do swojej masy.
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"
Joe Cocker
Joe Cocker
Wróć do „Wszystkie inne tematy”