Szaleństwa z miłości... ;) czyli > czy opętała Cię miłośc

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Awatar użytkownika
hasan-beja
Bywalec
Bywalec
Szaleństwa z miłości... ;) czyli > czy opętała Cię miłośc

Postautor: hasan-beja » 27 sie 2006, 23:39

Witam:)
Przeglądając tenże dział nie spostrzegłem takiego tematu:). A może sie mylę:)
Z pewnością każdy z Was/Nas nieraz zrobił Coś głupiego, szalonego, niemądrego,nieodpowiedzialnego i itp... Dzialając w afekcie. Mogło to być śmieszne, niebezpieczne i itp. Bądź z tęsknoty, bądź z miłóści...
;p proponuję się podzielić szaleństwami:) - zawsze raźniej wiedzieć że są inni opętańcy:P
:P:P
hmm;)
to może ja zacznę że jechałem rowerem 40 km do dziewczyny o 23:00, w sobote, po czterech browarach, w dzień sobotniej imprezy, gdyż stwierdziłem że mi się w moim miasteckzu imprezan ie podoba;/
Jechałem rowerem, bez oświetlenia, który jest baaardzo zdezelowany...;/ Kilka razy miajjące samochody niemal mnie potrąciły. Dojechałem trzeźwy absolutnie i zmęczony. Póltorej godziny mi to zajęło.:) potańczyłem w tamtym mieście i poszedłem spać do namiotu:P
"Koniec wieńczy dzieło" Owiudiusz

>> "Behind Me Lies Another Fallen" As I Lay Dying <<
Awatar użytkownika
runeko
Weteran
Weteran
Postautor: runeko » 27 sie 2006, 23:44

Gdybym zacela Ci teraz wymieniac tobym tu do jutra conajmniej siedziala. Wiekszosc owych sytuacji miala zwiazek z duzymi ilosciami alkoholu oraz/ lub innych substancji odurzajacych. Mysle, ze to wszystko tlumaczy.
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 27 sie 2006, 23:51

Ja bym musiala opisac prawie 5 miechow dzien po dniu od otwarcia oczu do zamkniecia chyba. Z tym ze to nie z milosci a z odurzajacej umysl fasycancji i zauroczenia bylo. jak sie ciesze ze zmadrzalam choc na tyle :D
Awatar użytkownika
runeko
Weteran
Weteran
Postautor: runeko » 28 sie 2006, 00:51

To samo u mnie. Tylko u mnie to byla milosc. Niestety :]
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
Awatar użytkownika
miś
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: miś » 28 sie 2006, 10:16

Jechalem kiedyś do takiej dziewuszki. Wiec jade i wzielo mnie ,ze pojde na chwile na ognisko drugie, a bylem po 10 piwkach, i zapomnialem ,ze to ognisko jest w dolinie a obok wszedzie górki. Jak sobie spadlem z tej górki(sporawych wielkosci pare metrów, do tego jakieś kolce były tak wiec do teraz mam blizne) tak już nie wsiadam pijany na rower.

A to za sprawą 6 zmysłu jakim jest Penis(chyba ,ze jest on wziety pod uwage w 5ciu pozostalych ) <banan>
"Polityczny Żołnierz może szanować swego wroga - lecz zdrajcą i dezerterem będzie tylko pogardzał."

Wróć do „Wszystkie inne tematy”