To ja się meldują, ale dziś to ja chyba sama, niestety

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
mrt pisze:a i jakieś smutasy rzucone własnie przez kogoś może wyskoczą po browar i się dołączą.
Oblewamy imieniny Pani Minister, niech ma!Blazej30 pisze:mrt, własnie reeds otwarłem. Co oblewamy
mrt pisze:Ponieważ będą tu zaglądać tylko pijący, to nikt mnie na trzeźwo nie będzie oglądał
mrt pisze:Tylko teraz stare śmieci inaczej wyglądają, ale Mariensztat jest jeszcze fajniejszy od Żoliborza
Ja będę świeża! Jeszcze mam półtora piwa.runeko pisze:Niech Wam bedzie, przekonaliscie mnie, wyciagam Jim Beam'a z lodowki i dolaczam. No i ministrowa ma dzis imieniny i nikt mi nic nie powiedzial? Ale i tak sie za nia napije Najwyzej jutro w pracy bede troche nieswieza...
mrt pisze:"Lubię, kiedy jest jest sobota, ty po wszystkich już kłopotach, lubię śpiewać, lubię tańczyć, lubię zapach pomarańczy".
mrt pisze:Ja będę świeża! Jeszcze mam półtora piwa.
Dzindzer pisze:jack daniels z lodem
mrt pisze: Za całe 20 zł się ubzdryngoliłam
Nie. Żeby nie było, że sama do siebie piłamOlivia pisze:mrt, nie prościej było wyciąć tylko siebie, a nie komuś prostokąt na twarzy?
Bo ja na bieżąco sprzątamruneko pisze: A ta druga to jest to samo co u mnie dzialo sie w wakacje 2004, tylko Leszkow zawsze bylo trzy razy tyle na stole
Chyba zaczynam lubić poezję śpiewaną...Kubek pisze:"Tararam taram tara ra ram" x2
runeko pisze:Dzindzer napisał/a:
jack daniels z lodem
Witam wspolniczke od whiskacza
sophie pisze:Ja do tego dodalabym cole![]()
sophie pisze:z takich trunkow tylko Walkera
Dzindzer pisze:to pijemy, bo niedługo moge zniknac, brat cos przebakiwał, ze mnie na popijawe późnym wieczorem wyciagnie.
Dzindzer pisze:do sklepu nie polece bo to az ze 40 metrów bedzie od klatki
Dzindzer pisze:sophie napisał/a:
z takich trunkow tylko Walkera
a tez niepogardze
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 108 gości