tatuaż / body piercing
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- ksiezycowka
- Weteran
Oglądać prace danych osób.
Zwracać uwagę na opinie o warunkach higienicznych.
Nie warto od razu lecieć do najbardziej znanego salonu gdzie na zapis się czeka miesiącami i płaci fortunę, ale nie warto też oszczędzać.
Ja opinii szukałam na gronie, w grupie gdzie moderatorem jest Ciekawski zresztą
Oglądać prace danych osób.
Zwracać uwagę na opinie o warunkach higienicznych.
Nie warto od razu lecieć do najbardziej znanego salonu gdzie na zapis się czeka miesiącami i płaci fortunę, ale nie warto też oszczędzać.
Ja opinii szukałam na gronie, w grupie gdzie moderatorem jest Ciekawski zresztą
- ksiezycowka
- Weteran
księżycówka pisze:I będziesz cały sierpień jej nie odkrywał, nie pocił się itd.? Powodzenia
ta na plecach mi się szybciutko zagoiła, po 1,5 tygodnia byłem już na siłowni i nie ma lipy jakiejś, nawet przy dziabaniu gościu mówił, że tydzień-dwa tylko unikać basenu i jezior, a ja będę i tak akurat po urlopie
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Fuck everything that you stand for!...
- ksiezycowka
- Weteran
Pewnie, że to się szybko goi. Tylko potem miesiąc bez basenów, jezior, bardzo długich kąpieli (dla mnie to ostatnie to udręka) i wystawiania na słońce.
Poza tym to po prostu jest rana na początku. A jak wiadomo trzeba uważać żeby rany nie zasyfić stąd te zakazy. Jednak lato najgorsze ze względu na słony pot jest dla każdej rany - tej zamierzonej czy nie.
Dlatego nie robi się depilacji laserem, nie chodzi na dermatologiczne zabiegi typu wycinanie znamion i nie robi tatuaży w środku upalnego lata.
Pewnie, że to się szybko goi. Tylko potem miesiąc bez basenów, jezior, bardzo długich kąpieli (dla mnie to ostatnie to udręka) i wystawiania na słońce.
Poza tym to po prostu jest rana na początku. A jak wiadomo trzeba uważać żeby rany nie zasyfić stąd te zakazy. Jednak lato najgorsze ze względu na słony pot jest dla każdej rany - tej zamierzonej czy nie.
Dlatego nie robi się depilacji laserem, nie chodzi na dermatologiczne zabiegi typu wycinanie znamion i nie robi tatuaży w środku upalnego lata.
- ksiezycowka
- Weteran