Nowy Konkurs - najbardziej niesympatyczny, wkurzający
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Nowy Konkurs - najbardziej niesympatyczny, wkurzający
Sezon na konkursy trwa.
Wyłońmy zwycięzców w nowej kategorii.
Moje typy:
kategoria męska: Mysiorek - najbardziej wkurzajacy i upierdliwy
kategoria żeńska: Runeko - naj bardziej bojąca sie myśleć osóbka tudzież agreswyna
Wyłońmy zwycięzców w nowej kategorii.
Moje typy:
kategoria męska: Mysiorek - najbardziej wkurzajacy i upierdliwy
kategoria żeńska: Runeko - naj bardziej bojąca sie myśleć osóbka tudzież agreswyna
- Sir Charles
- Weteran
Heh, widzę że Jabłonka niedość, że hołduje zasadzie wyniesionej chyba jeszcze z podstawówki - nie mogą Cię zauważyć w inny sposób, to niech przynajmniej zauważą od tej najgorszej strony, to na dodatek szuka potwierdzenia
Uczynię Ci taką przyjemność, świadomie złapię się na haczyk tego tematu i zgłoszę Twoją kandydaturę

Uczynię Ci taką przyjemność, świadomie złapię się na haczyk tego tematu i zgłoszę Twoją kandydaturę

soul of a woman was created below
- Sir Charles
- Weteran
- Administrator
No nie wiem, czy ten głos będzie ważny, ale...
Miałam wytypować kilka osób, ale to bez sensu. Już miał być mój ulubieniec, ale uwaga!
Nie, bo pamiętny AlfaRomeo zasługuje według mnie na ten tytuł. Potem założył drugie konto, już nie pamiętam jakiego. Tak, ten z męskich.
A kobiety? Betusia.
Miałam wytypować kilka osób, ale to bez sensu. Już miał być mój ulubieniec, ale uwaga!
Nie, bo pamiętny AlfaRomeo zasługuje według mnie na ten tytuł. Potem założył drugie konto, już nie pamiętam jakiego. Tak, ten z męskich.
A kobiety? Betusia.

"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Sir Charles pisze:Heh, widzę że Jabłonka niedość, że hołduje zasadzie wyniesionej chyba jeszcze z podstawówki - nie mogą Cię zauważyć w inny sposób, to niech przynajmniej zauważą od tej najgorszej strony, to na dodatek szuka potwierdzenia
Dzięki

Kto następny

Muszę wygrać jakiś konkurs albo ankietę bo inaczej mnie kompleksy po prostu zjedzą

"Bądźmy niewolnikami prawa, abyśmy mogli być wolni."
Cyceron (Cicero Marcus Tullius, 106-43 p.n.e.)
Cyceron (Cicero Marcus Tullius, 106-43 p.n.e.)
Typ żeński- ogłoszę potem
ale mam dwie dobre kandydatury
Typ męski- nie mam nic przeciw wzajemnym przepychankom na forum i przekomarzaniu się, mam za to, przeciw cenzurze poglądów, które odbiegają od linii rozumowania (powiedzmy, że jest to rozumowanie) i burzą wewnętrzny spokój szanownej administracji... jak ktoś jest obrażalski, to nie powinien być administratorem, sam administrowałem kiedyś serwerem jednej takiej zabawy online i nierzadko mnie pytano, dlaczego nie wywalam ludzi, którzy jeżdżą po mnie jak po burej suce... odpowiadałem, że w wypadku administratora regulamin powinien być miększy, bo taka jest rola administratora, że na niego wszystkie pomyje muszą w końcu spaść. Tutaj nawet pomyj nie wylałem, a kasowania postów bez powodu (no może poza "niski poziom intelektualny" ROTFL) nie lubię... stąd popieram kandydaturę Mavericka.
Typ męski- nie mam nic przeciw wzajemnym przepychankom na forum i przekomarzaniu się, mam za to, przeciw cenzurze poglądów, które odbiegają od linii rozumowania (powiedzmy, że jest to rozumowanie) i burzą wewnętrzny spokój szanownej administracji... jak ktoś jest obrażalski, to nie powinien być administratorem, sam administrowałem kiedyś serwerem jednej takiej zabawy online i nierzadko mnie pytano, dlaczego nie wywalam ludzi, którzy jeżdżą po mnie jak po burej suce... odpowiadałem, że w wypadku administratora regulamin powinien być miększy, bo taka jest rola administratora, że na niego wszystkie pomyje muszą w końcu spaść. Tutaj nawet pomyj nie wylałem, a kasowania postów bez powodu (no może poza "niski poziom intelektualny" ROTFL) nie lubię... stąd popieram kandydaturę Mavericka.
Wraz z końcem ostrzeżenia, niski poziom moderacji uprawiany przez użytkownika Maverick będzie napiętnowany w delikatniejszej już formie.
Olivia pisze:Przeczytaj dokładnie podtytuł i sama sobie odpowiedz.
Olivia, a podtytuł kazałaś mi przecztać? Może i Tobie te upały preszkadzją w myśleniu - bo mnie bardzo...
Kubek pisze:Powód: Niski poziom intelektualny postu
Każdy post trzeba więc poddawać obróbce intelektualnej...Kubek - pewnie się zapomniałeś?
Ale jesli temat (bo ten w którym teraz piszę takiej obróbce poddany nie jest) to chyba ta zasada nie obowiązuje...
Kazdy problem ma rozwiazanie.
A jesli nie ma rozwiazania to nie ma problemu
A jesli nie ma rozwiazania to nie ma problemu
betusia pisze:Olivia, a podtytuł kazałaś mi przecztać? Może i Tobie te upały preszkadzją w myśleniu - bo mnie bardzo...
Tak, ale stwierdziłam, że nie będę wysnuwać pochopnych wniosków. Bo może wcale nie jesteś taka głupia, jak tu Cię niektórzy mają. Ale wnerwiająca jesteś.

"Miarkuj złość.
jedna kandydatka , deklasująca resztę w stu procentach, przekonana o własnej wyjątkowości - Miltonia 

http://www.facebook.com/LKSPogonLwow
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
- ksiezycowka
- Weteran
<boje_sie> <boje_sie> <boje_sie> Ze 3 stron i tylko 1 glos na mnie?
Jestem w szoku.
Moje typy: Mav oczywiscie. Nawet Tanebo przy niektorych jego "jazdach" wymieka. Olivka wyreczylam CIe chyba
A kobieta?Jakbym miala byc szczera to siebie bym wytypowała. Moje posty tez mnie irytuja bowiem
Ale w sumei spora czesc mnie irytuje. W tej chwili mam dwa typy. A ze nie chce powielac poprzednich odpowiedzi to nie dam Betusi ktora mnei osobiscie zalamuje bardziej niz irytuje. Daje wiec Sasetke - za infantylnośc, ktor ajuz niby opadala i bylo ok i sie bardziej ja polubilo, a teraz ma tendencje wzrostowa.
[ Dodano: 2006-07-07, 18:02 ]
TedBundy, a nei Foxy za text "Ted jestes brzydki"?
Jestem w szoku.
Moje typy: Mav oczywiscie. Nawet Tanebo przy niektorych jego "jazdach" wymieka. Olivka wyreczylam CIe chyba
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
A kobieta?Jakbym miala byc szczera to siebie bym wytypowała. Moje posty tez mnie irytuja bowiem

Ale w sumei spora czesc mnie irytuje. W tej chwili mam dwa typy. A ze nie chce powielac poprzednich odpowiedzi to nie dam Betusi ktora mnei osobiscie zalamuje bardziej niz irytuje. Daje wiec Sasetke - za infantylnośc, ktor ajuz niby opadala i bylo ok i sie bardziej ja polubilo, a teraz ma tendencje wzrostowa.
[ Dodano: 2006-07-07, 18:02 ]
TedBundy, a nei Foxy za text "Ted jestes brzydki"?

- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran