Bardzo ciekawi mnie temat muzyki, czy sa osoby na ktore muzyka wplywa tak bardzo jak na mnie? Ja slucham przede wszystkim: Nu Metal, Drum'n'Bass, Trance, Electronic, Ambient. Ostatnio niemalze caly czas slucham Nu
.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
.
Tzn jak?Na mnei wiele rzeczy wplywa. Jak przeczytam jakis poemat ide na fajka to zastanawiajac sie nad czyms wierszem zasuwam. Jak se poogladam Taka Sailor Moon to jak sie tylko uderze [co dzieje sie czesto] lapie sie na histerii i wyciu do ksiezyca. Muzyka tez na mnei wplywa, na moje emocje,a le najczesniej slucham na odtwarzaczu jak gdzies jade sama. Mam tam swoje piosenki na pobudzenie, na powzdychanie milosne, spokojne, popitolone, rozne. I zalezy od nastroju cos zapuszczam. I tyle. muzyka bynajmniej nie jest moim zyciem.Mateo_20 pisze:zy sa osoby na ktore muzyka wplywa tak bardzo jak na mnie?

Hardcore pisze:nienawidzę metalu, jeśli jestem na imprezie to też hip-hopu (którego kiedyś słuchałem nałogowo, a teraz zdzierżyć nie mogę)
Hardcore pisze:a co to jest ten "Nu Metal"? To jakaś odmiana metalu, czy może jakaś muzyka elektroniczna.....?

Mateo_20 pisze:z wyjatkiem disco-polo, po prostu nie trawie tej muzyki (to w ogole muzyka ) i ludzi jej sluchajacych.
moon pisze:cos sadze ze Manson za to okreslenie by sie pogniewl.
moon pisze:Nu metal to taki nowy badziew pod ktory podcigaja jakis tam rocczek doprawiany kupa elektroniki i gosciami wygladajacymi punkowo. Klasyczny przyklad Hardcore to Linkin Park.

Jawka pisze:Ray Charles i jego Georgia On My Mind
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
moon pisze:przyklad Hardcore to Linkin Park.

pani_minister pisze:Słucham niemal wszystkiego. Nawet hip hopu i Scootera. Zależy od okoliczności i nastroju.
betusia pisze:Pytanie w temacie dotyczyło metalu - ktoś inny twierdzi, że lubi techno... Moim zdaniem mocny metal i techno nie zasługują na określanie mianem muzyki.
, bo tam właśnie mieści się mój największy zbiór muzyki - narazie uzbierało się ok. 40 Gb.
, bo metal, to i owszem
pani_minister pisze:wersję Sinnermana Niny Simone)

A nie sluchalam?Mateo_20 pisze:Linkin park to komercja jak wiele innych zespolow (lub po prostu albomow, ostatni album KoRn'a to tez komercja), moon posluchaj sobie pierwszych plyt KoRn'a, Soulfly'a, Disturbed'a czy Sepultury (Roots) to wtedy zobaczysz czy to jakis tam roczek.
Tego typu muzyke przerbialam jakos w 1 gim. Kermit pisze:nie masz o tym pojecia zadnego.
Kermit pisze:zeby umiec grac na np. gitarze w dobry sposob trzeba uczyc sie latami, nieraz cale zycie a zeby stworzyc kawalek techno wystarczy sredniej klasy PC + dobre oiprogramnowanie i gotowe. Nie porownywac techno do metalu
TFA pisze:bylem na koncercie na torwarze

na kocercie "chor" publicznosci to bylo cos pieknego przy tej piosence, ale brazylijczycy lepiej to robili niz my jak ogladalem na plycie

Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1297 gości