grawerowanie
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
grawerowanie
Hej wiecie może jakie są ceny za wygrawerowanie małego napisu na pierścionku. Dzięki pozdr.
- jamaicanflower
- Maniak
Sama ostatnio grawerowałam i w Bielsku jest to 2 zł od znaku, ale jeśli kupiony pierścionek pochodzi z kolekcji grawera masz zniżkę - 1 zł za znak (czyli za "kocham cię" zbiedniejesz o 9 zł) <browar> myślę, że te ceny nie odbiegają od normy...
// Life is...
zatraconyŚwiatNagichSłów,PudłoStarychMyśli,
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań
międzyMarzeniami,ASnem
chcęWiedziećPierwszaJakiJestŚwiatBezNocy
jakiŚwiatBezNocy
więcWyjęSzeptemDoWieczornegoMilczenia
...but a dream //
zatraconyŚwiatNagichSłów,PudłoStarychMyśli,
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań
międzyMarzeniami,ASnem
chcęWiedziećPierwszaJakiJestŚwiatBezNocy
jakiŚwiatBezNocy
więcWyjęSzeptemDoWieczornegoMilczenia
...but a dream //
jamaicanflower pisze:2 zł od znaku
Biorac pod uwagę cene obrączek/pierścionkow - 2 zł to tanio jak barszcz. Kurcze, myslalem ze ceny wahaja się w okolicach 20 zł za znak

Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Moja dziewczyna kiedys sie tym interesowala i tez wychodzilo ok 20zl za znak. Tylko ze to na lancuszku bylo.
to zalezy od materialu i rodzaju bizuterii, no i krztaltu.
Tak ze "na sucho" nie ma co gadac. Idz do goscia i sie spytaj ile kosztuje. W zasadzie to nie wiem po co ten temat zakladales
Zamykam.
to zalezy od materialu i rodzaju bizuterii, no i krztaltu.
Tak ze "na sucho" nie ma co gadac. Idz do goscia i sie spytaj ile kosztuje. W zasadzie to nie wiem po co ten temat zakladales
Zamykam.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”