prosze o usunięcie mojego profilu z wszystkimi 161 postami i jakby to dla was nie był problem to też niektóre cytaty dotyczące mojego profilu ponieważ mam z tego powodu nie przyjemności moja rodzina na tropie.
Obiecuje powrócić będe pisał z linuxa a na windzie zablokuje tą stronę ale narazie prosze was o skasowanie tych postów bo mam krótko mówiąc przejebane !
ułatwilibyście mi życie
Opuszczam was na chwile
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- Dziki Wilk
- Pasjonat
:567:
Hmmm :566:
A Twoja rodzinka wie jaki profil tu miales?
A poza tym - mozna chyba wykazac sie dojrzaloscia na tyle by umiec przyznac sie do tego co napisales? Co do kasowania postow - osobiscie jestem na nie. Wchodzisz ze stalego ip? Moze Agnieszka dalaby Ci bana na tydzien, rodzinka by nie mogla wejsc i by zrezygnowala...
I czy nie mozesz zalozyc sobie jakiegos konta innego, nowego i powiedziec ze to Twoje? Jak to w ogóle jest?
Ps: Ja osobiscie mam tyle odwagi cywilnej, by umiec sie przed rodzinka przyznac ktore to moje posty...
A Twoja rodzinka wie jaki profil tu miales?
A poza tym - mozna chyba wykazac sie dojrzaloscia na tyle by umiec przyznac sie do tego co napisales? Co do kasowania postow - osobiscie jestem na nie. Wchodzisz ze stalego ip? Moze Agnieszka dalaby Ci bana na tydzien, rodzinka by nie mogla wejsc i by zrezygnowala...
I czy nie mozesz zalozyc sobie jakiegos konta innego, nowego i powiedziec ze to Twoje? Jak to w ogóle jest?
Ps: Ja osobiscie mam tyle odwagi cywilnej, by umiec sie przed rodzinka przyznac ktore to moje posty...
user + password
A moze zmiana nazwy uzytkownika i hasla ci pomoze - tak tez mozna zrobic
Powróciłem
Hym.....
No wiecie na Linuxie z Hasłem się czuje bezpieczniej a niektóre posty np.Masturbacji były osobiste, a nie lubie jak ktoś mi czyta z rodziny posty!
Głównie to była sprawka mojej siostry.( która co nieco mnie szantażowała)
Teraz będe kotynuował swoją działalność z tym, że pod innym nickiem : ) i z pod platformy linuxa nie przeżywajcie długo mnie nie było ?
Dużo mam do powiedzenia to ide pisać na swoje ulubione forum : )
Mam odwage cywilną ale po co ?
Cenie sobie życie prywatne bezszczelny Mavericku. :mrgreen:
No niestey bohaterów jak ty mamy mało w Polsce : )
Dziewczyna to co innego : ) i zaufany kolega
No wiecie na Linuxie z Hasłem się czuje bezpieczniej a niektóre posty np.Masturbacji były osobiste, a nie lubie jak ktoś mi czyta z rodziny posty!
Głównie to była sprawka mojej siostry.( która co nieco mnie szantażowała)
Teraz będe kotynuował swoją działalność z tym, że pod innym nickiem : ) i z pod platformy linuxa nie przeżywajcie długo mnie nie było ?
Dużo mam do powiedzenia to ide pisać na swoje ulubione forum : )
Mam odwage cywilną ale po co ?
Cenie sobie życie prywatne bezszczelny Mavericku. :mrgreen:
No niestey bohaterów jak ty mamy mało w Polsce : )
Dziewczyna to co innego : ) i zaufany kolega
witam
witaj - rowniez sie ciesze :lol: ze juz wyklarowaly ci sie sprawy osobiste (rodzinne)
Wróć do „Wszystkie inne tematy”