szczególnie ten jego tyłeczek, miodzio
kilka razy na tym forum widziałem posty gdzie kobiety pisały o tych pieknych meskich tyłkach.. czy to dla was az tak wazne? jakie tyłki was podniecaja? duze, małe, jędrne

Pozdr. wawa
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
szczególnie ten jego tyłeczek, miodzio
wawa007 pisze:czy to dla was az tak wazne?
Meneris pisze:bo chyba pierwsze co jak facio widzi panne to patrzy na tyłek, albo biust a potem dopiero na twarz
TedBundy pisze:Meneris pisze:bo chyba pierwsze co jak facio widzi panne to patrzy na tyłek, albo biust a potem dopiero na twarz
z racji Twego wieku mogę przeboleć ten wesoły komentarz, ale zdrowo się uśmiałemNa twarz,moja droga, na twarz i w oczy.....
qbass17 pisze:Meneris pisze:ok niech ci będzie, na twarz...
Ale wieswz od faceta słyszałam że tak najpierw jak ja napisałam....
Są różni faceci...ja tam patrze na twarz najpierw i prosto w oczka...
Ale to miał być temat o męskich tyłkach i nie chce robić off topa
Pozdrawiam wszystkich!! <browar>
Fajny jest wysportowany tyłeczek, kręci nas
bo chyba pierwsze co jak facio widzi panne to patrzy na tyłek, albo biust a potem dopiero na twarz. co?
wawa007 pisze:czy to dla was az tak wazne?
wawa007 pisze:hmmm... wysportowane? (te miesnie ponoc tez mozna wycwiczyc:) ).
wawa007 pisze:Gdy idziecie ulica z kolezankami to widzac wysokiego umiesnionego bruneta widzac jego (piekny?) tylek co mówicie? jakie slangi wtegy wchodza? czy oceniacie w skali?:D
Gdy idziecie ulica z kolezankami to widzac wysokiego umiesnionego bruneta widzac jego (piekny?) tylek co mówicie? jakie slangi wtegy wchodza? czy oceniacie w skali?
wawa007 pisze:Cytat:
Fajny jest wysportowany tyłeczek, kręci nas
hehe czy kreci mam rozumiec 'podnieca'?
Ja nie komentuje też meskich tyłków, ale strasznie mnie korci, zeby taki dotknąć.
Meneris pisze:bo chyba pierwsze co jak facio widzi panne to patrzy na tyłek, albo biust a potem dopiero na twarz.
A ja w ogóle nie wiem co jest fajnego w meskich tylkach. Takie nijakie. Za to w damskich najbardziej podobaja mi sie proporcjonalne do reszty bioderka No i zeby ten tylek nie byl taki zwisly czy klapniety i splaszczony, bo to jest oblesne.
Meneris pisze:a czy dla faceta tyłek panienki nie jest ważny? bo chyba pierwsze co jak facio widzi panne to patrzy na tyłek, albo biust a potem dopiero na twarz.
wawa007 pisze:czy wypada dziewczynie klepnac chłopaka w tyłek? (chłopacy bardzo czasto wam to robi
Kemot pisze:A szczerze mówiąc to jeszcze mi się nie zdarzyło przyłapać dziewczyny, żeby tam mi patrzyła
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 135 gości