WESELE
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
WESELE
WITAM wszystkich jak zaplanowac własne wesele aby wszystko wyszło oki od czego rozpocząć wiem sala samoch kamerzysta i te sprawy ale może wy podsuniecie mi wasze pomysły jak sprawnie i szybko to załatwic bez nerwówy niepotrzebnej
hmm nerwy zawsze beda niestety, bo jak by nie zaplanowac, zawsze ale to zawsze ktos/cos nawali. taka rola. :wink:
ja mialam tylko cywilny i troszke tego zalatwiania bylo.
w koscielnym najpierw kosciol a potem sala, poszukaj u znajomych namiarow na fajne miejsca, muzyke, wystroj i w internecie jest mnostwo informacji.
brrr, szpetna robota
ja mialam tylko cywilny i troszke tego zalatwiania bylo.
w koscielnym najpierw kosciol a potem sala, poszukaj u znajomych namiarow na fajne miejsca, muzyke, wystroj i w internecie jest mnostwo informacji.
brrr, szpetna robota
Maverick pisze:Co to jest slub konkordatowy?
... i znow czuje sie niedouczony
w kosciele masz cywilny i koscielny w jednym.
a co do poczestunku na cywilnym, wyobraz sobie sytuacje. PO ceremoni mloda para staje sobie na srodku a goscie pokolei podchodzą i składają rzyczenia, to chyba logiczne, że należało by wznieśc toast szampanem (badz sokiem) a do tego podac cos drobnego na przegryzke, np. ciasteczka, cukierki.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”