Zdaję sobie sprawę, że dla niektorych to, że nie znaleźli się w gronie nominowanych przez kogoś może nie być przyjemnym odczuciem, ale chyba dobrze wiedzieć jak Was postrzegają. Niech tobedzie coś w rodzaju podsumowania topiku "Opisz osobę powyżej". (na forum na ktorym jestem nie bylo zadnych załosliwosci, typu Ty mnie nie wytypowałeś to i ja Ciebie nie wytypuję. klimat forum absolutnie na tym nie ucierpiał).
Zdaję sobie również sprawę, że mogą decydować rożnorakie konotacje (para, znajomośc w realu, to samo miasto) dlatego prosze wynikow nie traktowaćaż tak bardzo serio. Jesli nie zostałeś wytypoany to nie znaczy, ze ktos Cię nie lubi tylko dlatego, że kogoś po prostu lubi bardziej
Zdaję sobie sprawę również z tego, że ciężko będzie każdemu z nas wytypować osoby, dlatego najlepsze będzie niewartościowanie żadnej z pozycji. Każdy typuje więc pięcioro forumowiczów, jego zdaniem najsympatyczniejszych i pod koniec stycznia urządzimy ankietę w której znajdą się 3 osoby z największą liczbą typowań.
moje typy:
Gracja - za to, że jej sie podobam i jakimś dziwnym trafem to ona odpowiada na moje posty
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Moon - za to,że ostatnio humor jej wrócił
Cubasa - często przy jego postach pluję na monitor
Imperator - za zabawne wierszyki
Yasmine - nie wiem co, ale coś mnie ciągnie do jej postów, być może humor