prozba
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
"Jesli nie chcesz mojej zguby,
krokodyla daj mi luby!" :lol:
Uwielbiałam i uwielbiam porcelanowe lalki, żelazne ptaki i słonie zrobione ze wszystkiego co może się nadawać do zrobienia słonia, drewniane ryby, firanki- serio! (tak by mieć co tydzień inne w pokoju) lubię też książki - "bezpieczne" są te, polecane przez "Politykę", bieliznę nocną, kolorowe podkładki pod myszkę, świeczki, olejki do kąpieli, perfumy, kadzidła, ramki na zdjęcia (czasem ze zdjęciami), srebrną bizuterię, szkatułki na nią, piosenki pisane, grane i spiewane przez mego ukochanego (dostałam tylko jedną), listy bardziej i mniej zboczone, wyjazdy na weekend w góry, kasztany, szyszki i złote rybki. A najbardziej lubię dostawać słodkie buziaki i czuły długi masaż całego ciała :wink:
krokodyla daj mi luby!" :lol:
Uwielbiałam i uwielbiam porcelanowe lalki, żelazne ptaki i słonie zrobione ze wszystkiego co może się nadawać do zrobienia słonia, drewniane ryby, firanki- serio! (tak by mieć co tydzień inne w pokoju) lubię też książki - "bezpieczne" są te, polecane przez "Politykę", bieliznę nocną, kolorowe podkładki pod myszkę, świeczki, olejki do kąpieli, perfumy, kadzidła, ramki na zdjęcia (czasem ze zdjęciami), srebrną bizuterię, szkatułki na nią, piosenki pisane, grane i spiewane przez mego ukochanego (dostałam tylko jedną), listy bardziej i mniej zboczone, wyjazdy na weekend w góry, kasztany, szyszki i złote rybki. A najbardziej lubię dostawać słodkie buziaki i czuły długi masaż całego ciała :wink:
Nie lubie prezentow, jesli kogos dobrze nie znam. Jesli facet chce mi sprawic przyjemnosc np. na poczatkowych randkach powinien zaskoczyc mnie czyms niewartosciowym materialnie ( w innym przypadku czuje sie b.niezrecznie), zrobiona wlasnorecznie kartką, zerwanym po drodze kwiatkiem (niezapominajki zawsze mnie wzruszają), pokazaniem mi jakiegos ciekawego miejsca. Z rzeczy niedrogich i niezobowiazujacych ramki są faktycznie sympatyczne. Osobiscie nie przepadam za rzeczami niepraktycznymi w rozdzaju,\ drobiazgow do postawienia na polke, jesli o takie drobiazgi chodzi- powinny miec jakies przeznacznie np. wazon, szkatulka etc. Lubie tez przedmioty artystyczne: obrazy, rzezby (jednak to nie powinny byc seryjnie robione atrapy). Perfumy i bielizna zawsze sie sprawdzaja! Poza tym rzeczy b.indywidualne np.lusterko z wygrawerowaną dedykacją...
hmmm mase komplementow, gorace pocalunki, ciagle przytulania.. Listy, wyznania milosne (nie musza byc to wielkie eseje ale ja np uwielbiam gdy moj chlopak pisze mi malenka karteczke "kocham cie misiu" i wklada mi ja np do torebki czy piornika;) Nawet o niej nie wiem, lecz gdy ja znajduje to njaproawde milo mis ie robi;) ) Hmmm Łancuszki, misiu, czekoladki, lizaki w ksztalcie serca:P , slodziutkie maskotki.
A! I bielizne;P
Noo i w moim przypadku rowniez ksiazki.
Wsiooo chyba
A! I bielizne;P
Noo i w moim przypadku rowniez ksiazki.
Wsiooo chyba
Wróć do „Wszystkie inne tematy”