Galeria erotyczna
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- Sir Charles
- Weteran
http://hosted.met-art.com/generated_gal ... pa=1085892
:O Nie wiem, czy nie najlepsze cialo, jakie widzialem. Mozliwe, ze byla obrobka itd. Ale liczy sie efekt nie? A efektem jest doskonałość
:O Nie wiem, czy nie najlepsze cialo, jakie widzialem. Mozliwe, ze byla obrobka itd. Ale liczy sie efekt nie? A efektem jest doskonałość
soul of a woman was created below
Kurcze może zaraz zostane potępiona, ale nie podoba mi się jej brzuch. Za dobrze zbudowany. A ja lubie u kobiet takie... Kurcze kiedys ktoś fajnie to tu na forum określił...
[ Dodano: 2005-11-09, 13:27 ]
Właśnie!
[ Dodano: 2005-11-09, 13:27 ]
Mysiorek pisze:Taaa... gdyby nie ta wypadnięta pochwa.
Właśnie!
Diana King - "Shy Guy" (Dancehall MIX)
ROBINHO razem zdziałamy cuda!
ROBINHO razem zdziałamy cuda!
Laska jak laska Mam wrazenie, podobnie jak Fish, ze widzialem ladniejsze
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
- Wstreciucha
- Weteran
Wstreciucha pisze:Nie czuje sie upowazniona do wyglaszania opinii na temat tych zdjec z moim cialem
pikne to ciało, ale myślę że tak pięknego ciała mogło by być ciu więcej, ciut ciut, o włąśnie tyle..
"Monalizą byłaś mi, marzyłem tylko o tobie
Rysowałem serca dwa, pytałaś po co to robię.
FALUBAZ! Ekstraliga jest już nasza!
Rysowałem serca dwa, pytałaś po co to robię.
FALUBAZ! Ekstraliga jest już nasza!
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
- Weteran
Pegaz pisze:No wstręciuszka to co masz w avatarku niczego sobie ..plucka jak marzenie
ladne ale nienaturalne generalnie avatar podoba mi sie jako calosc, po prostu dziala na mnie nie chcialam dac swojego zdjecia, szczerze mowiac obawiam sie komentarzy i zlosliwosci ale silikonu nie potrzebuje <aniolek2>
eng pisze:silikon
<OK>
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
- Wstreciucha
- Weteran
foxy_lady pisze:Wg mnie ma idealna figure, uwielbiam zarysowane miesnie u kobiet, wystajace kosci i ladne cycki. wszystko na swoim miejscu i zero niepotrzebnych zwisow. mrrrauu...
Bo chyba wlasnie o to chodzi w tych zdjeciach, nie na tym one polegaja zeby pokazywac zwisy tylko wlasnie idealne ciala, wlasciwie na jakie by nie spojrzec to kazdy robiacy akty stara sie pokazac najlepsza sylwetke, chyba ze tematyka jest wyraznie odbiegajaca.
Jesli mam cos dodac, to z bolem serca zgadzam sie z Mysimpisiorkiem :D:D "wypadnieta cipka" nie podoba mi sie <aniolek2>
Wstreciucha pisze:Bo chyba wlasnie o to chodzi w tych zdjeciach, nie na tym one polegaja zeby pokazywac zwisy tylko wlasnie idealne ciala
nie wiem czy wchodzilas w te strone dalej, ale jest tam cała masa brzydkich, wypadnietych, bladych lasek z nieladnym biustem. ta sie wyróznia a wypadnietej pochwy sie czepiacie. nie jest taka zla. Jedynie do fryzury bym sie czepnela
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
- Wstreciucha
- Weteran
foxy_lady pisze:nie wiem czy wchodzilas w te strone dalej, ale jest tam cała masa brzydkich, wypadnietych, bladych lasek z nieladnym biustem. ta sie wyróznia a wypadnietej pochwy sie czepiacie. nie jest taka zla. Jedynie do fryzury bym sie czepnela
foxy masz racje, ale charlie podal w przykladzie ta jedna nazywajac niemalze idealna, zatem dokonal juz porownania. Natomiast ja nie czepiam sie jej cipki , tylko mowie ze mi sie niepodoba, to nie czepialstwo, tylko rzecz gustu. <browar>
- Wstreciucha
- Weteran
- Weteran
Wstreciucha pisze:nie chcialam dac swojego zdjecia, szczerze mowiac obawiam sie komentarzy i zlosliwosci
Nie obawiaj się, Wstręcipka
Wstreciucha pisze:"wypadnieta cipka" nie podoba mi sie
Nikt nie jest doskonały, dlatego osoba na zdjęciu doskonała nie jest. Dla mnie.
Ale... na bezrybiu i rak ryba
KOCHAJ...i rób co chcesz!
- Wstreciucha
- Weteran