Ja zdawałam we Wrocku i uważam że najdurniejszym ze wszystkich manewrów jest łuk i te durne linie po miedzy którymi trzeba się zatrzymywać
I wcale nei uważam, że jeśli ktoś zdał za pierwszym razem to umie jezdzic bo zazwyczaj jest na odwrót
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
złotooka kotka pisze:Poszlam na kurs zeby mi w domu spokoj dali, bo ciagle bylo "prawo jazdy jest w tych czasach niezbedne, zednej sensownej pracy nie dostaniesz itd." Samochodu i tak jeszcze dlugo miec nie bede.
złotooka kotka pisze:W Warszawie. Za pierwszym. Mialam swietna szkole jazdy i manewry robilam z palcem w nosie.Miasto gorzej. Tylko fartem mi sie udalo.
Ale nie czuje zadnej dumy z tego powodu, czy cos. Mi te prawko nie bylo potrzebne do szczescia. Poszlam na kurs zeby mi w domu spokoj dali, bo ciagle bylo "prawo jazdy jest w tych czasach niezbedne, zednej sensownej pracy nie dostaniesz itd." Samochodu i tak jeszcze dlugo miec nie bede.
Tu taki jest problem, że nie mam jak jeździć.
Jedyny kontakt ze znakami i przepisami mam jeżdżąc sporo rowerem.
charlie81 pisze:Moj juz od dwoch lat sie broni przed robieniem przeze mnie prawka.
sophie pisze:charlie81 pisze:Moj juz od dwoch lat sie broni przed robieniem przeze mnie prawka.
Czemu?
charlie81 pisze:Zamien sie co?
charlie81 pisze:Moze mi kupic auto, ale mam je samemu utrzymac. Razem z ubezpieczeniem, przegladami itd. A ja niestety nie mam skad wziac 400-500 zl miesiecznie na ten celA skoro tak, to nie ma sensu zebym robil prawo jazdy, bo jak sie je zrobi to trzeba jezdzic. No i tak w kólko te same argumenty <belt1>
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 164 gości