Postautor: karmen » 06 paź 2005, 18:43
ja równiez nie lubie tych łańcuszków ale zabawne sms`y sa fajne...
ostatnio dostalam od kumpeli coś takiego:
,, Yana hana mitakava unka yee unka yee ana wuka unka yee...HOWGHT - włąsnie odmówiłaś indyjską modlitwe w ktorej wyrzekłaś sie sexu przez najbliższe 2 lata "
ŻARTOBLIWE...
,, Olejmy to całe słodkie ble ble ble.. Zaraz wyśle ci sms z godziną i miejscem naszej pierwszej randki"
,, Pozdrawiamy wszystkich wielbicieli PZF - Polskiego Związku Fujar. Jesteś naszym najlepszym członkiem. "
,, No Man, No Sex... No Sex, No Children.... No Children, No School.... No School, No Problem. "
,, Wiesz, czym sie różni męski ogródek od damskiego ? Tym, że w męskim ogródku rośnie ogorek i dwa zdrowe pomidory, a w damskim tylko trawa i dziura po krecie.
,,Telefony komorkowe sa lepsze od mężczyzn ponieważ jak im coś nie pasuje nie chowają swoich antenek"
,, Co zrobić aby kobieta po stosunku krzyczała jeszcze 3 godziny? ODP. Trzeba wytrzeć Małego do firanki. "
,, SMS który został do ciebie przeslany byl za duży aby wyświetlić go na twoim małym telefonie... Kup sobie większy. "
,, Chciałam Ci wysłać slodki, erotyczny, sexowny, uwodzicielski SMS ale nie potrafie dołączyć mego zdjęcia..."
,, __.:-''''-:.__.:-''''-:.__.:-''''-:.__Byles już kiedyś nad morzem ? Nie...? To teraz jesteś..."
,, Otwierając tego sms`a wprowadzileś wirusa do swojego telefonu. W ciagu 5 minut zostanie wykasowana cala książka telefoniczna."
,, No i co sie gapisz??? To ja - Twój telefon komórkowy ! Chciałem tylko na chwile wyjść z tej śmierdzącej kieszeni."
,, Cześć ! Jestem Marsjaninem. Przybralem postać twojego telefonu. Tym kciukiem właśnie gilgoczesz mnie po jajuszkach. Po twoim uśmiechu widze, że ci się podoba"
,, Tu kontrola snu. Śpisz dobrze? Nie jest ci zimno? Nie łazi po tobie robak? Nie śnią ci się koszmary? Ok - śpij dalej. Za godzine znowu to skontrolujemy. "
dobra dobra... wystarczy... bo kule mam tego mnuuuusssttwooo ale cenzurka też obowiązuje...
Mam nadzieję, że choć troche Was któryś rozśmieszyl...
pozdro...