Próbowaliście kiedyś policzyc znajomych?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Próbowaliście kiedyś policzyc znajomych?
Bo niby ma się jakichś znajomych a jak chciałem ich policzyć nie pytajcie czemu bo nie wiem :p to nie mogłem sie doliczyć...
A wy ilu znajomych macie ?
A wy ilu znajomych macie ?
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
łoborze! Zeby liczyc musialbym sie totalnie nudzić. No chyba ze zamiast liczenia baranków
[ Dodano: 2005-09-19, 14:37 ]
zeby nie bylo- w "barankach" nie ma zadnej aluzji
[ Dodano: 2005-09-19, 14:37 ]
zeby nie bylo- w "barankach" nie ma zadnej aluzji
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
- ksiezycowka
- Weteran
Nie widze w tym sensu nie było by takiej możliwości sie doliczyć.
Wedle mojego nazewnictwa "znajomy" to po prostu człowiek, którego znam (niekoniecznie lubię), wiem kim jest i takie tam. Więc sorry wszystkich znajomych przez prawie 19 lat życia nie da się przypomniec sobie. Bo takim znajomym to nawet ten co poród odbierał jest, ale go nie pamiętam ;P
Wedle mojego nazewnictwa "znajomy" to po prostu człowiek, którego znam (niekoniecznie lubię), wiem kim jest i takie tam. Więc sorry wszystkich znajomych przez prawie 19 lat życia nie da się przypomniec sobie. Bo takim znajomym to nawet ten co poród odbierał jest, ale go nie pamiętam ;P
- I*Z*U*$*K*A
- Entuzjasta
- Maniak
1. znajomi to dla mnie tacy z którymi mam kontakt do dnia dzisiejszego wiec nie bylo by problemu aż tak wielkiego...
2. jeśli zas mialabym liczyć znajomych z ilus tam dobrych lat to wtedy byłby problem...
3. najłatwiej policzyć prawdziwych przyjaciół
Ps. Zresztą nie ważne ile się ma znajomych ważne żeby byli naprawde wporządku wobec nas jak i wobec samych siebie
2. jeśli zas mialabym liczyć znajomych z ilus tam dobrych lat to wtedy byłby problem...
3. najłatwiej policzyć prawdziwych przyjaciół
Ps. Zresztą nie ważne ile się ma znajomych ważne żeby byli naprawde wporządku wobec nas jak i wobec samych siebie
karmen pisze:Ps. Zresztą nie ważne ile się ma znajomych ważne żeby byli naprawde wporządku wobec nas jak i wobec samych siebie
dokladnie ! karmen <browar>
"Obwiniamy świat o monotonię życia, o wlasne porazki, zapominajac, ze sami pozwolilismy umknac tej poteznej sile, ktora wszystko usprawiedliwia-Agape przyjmujacej postac entuzjazmu "
- Sir Charles
- Weteran