Obrazki pod nickami - avatary, do dziewczyn!

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Obrazki pod nickami - avatary, do dziewczyn!

Postautor: Maverick » 21 sty 2004, 13:08

Powiedzcie mi dziewczyny dlaczego jako avatary ustawiacie sobie zdjecia jakichs aktorek? POrzeciez to promuje falszywy wizerunek. Czy nie lepiej dac swoje foto?
Bez sensu ta aktorki, w ogóle nie rozumiem. JA to chociaz mam zdjecie z filmu ("TopGun"), i nick z tego samego. Jest to jakas postac, cos to przedstawia, jakis ogolny obrys postaci, a tu?
Ladna buzia aktoreczki i nic wiecej. I potem jak sie odpowiada takiej to w pamieci sie ma nie ja a aktorke, to bez sensu...
Awatar użytkownika
sarah
Weteran
Weteran
Postautor: sarah » 21 sty 2004, 18:03

Nie wiem czy tyczy sie to rowniez mnie. Ale ja nie mam zadnej aktorki nawet jej twarzy nei widac, po prostu zdjecie uznałam za zmysłowe, uwodzicielskie - pasujace zarowno do mnie jak i do tematyki forum.
A czemu nie jest to moje zdjecie?
pewnie dlatego ze chociaz w pewnym stopniu wolałabym zachowac anonimowosc. A w internecie jest to jak najbardziej mozliwe.
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 21 sty 2004, 18:29

Co do anonimowosci to sie mylisz sarah :) Jest, ale pozorna anonimowosc, bo jak ktos chce i przede wszystkim umie to dowie sie nawet numer domu wiec ostroznie ;)

A Twoje zdjecie jest spoko, ale innych to przesada :)
Awatar użytkownika
gracja
Maniak
Maniak
Postautor: gracja » 21 sty 2004, 23:43

TEz sie zastanawialam jakie obrazek zamiescic. Wybralam taki, ktory przypomina mnie swoim wyrazem, do kogo bylalabym podobna. Dlugosc i kolor wlosow, spojrzenie etc. Oczywiscie nie za bardzo fizycznie, po prostu zdjecie, ktore wybralam jest na swoj sposob ciekawe a ja chcialbym byc odbierana jako taka osoba.
Wlasna fotka odpada, to forum anonimowe. Moze kiedys forumowicze sie zaprzyjaznią i wymieną fotkami, a byc moze nawet cos wiecej :D
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 21 sty 2004, 23:49

Tak, tak, odbierana jako taka osoba :) To zdjecie mnie myli, bo ogladajac je tyle razy podswiadomie sobie zapamietuje ze ona to Ty, a Ty przeciez tak nie wygladasz :)

A co do mojego avatara watpie bys sobie mnie podswiadomie kojarzyla z tomcatem :D
Awatar użytkownika
gracja
Maniak
Maniak
Postautor: gracja » 22 sty 2004, 00:10

hehe - wiesz to taki zabieg marketingowy, zdjecie atrakcyjnej dziewczyny przyciaga do czytania jej postow;)) a ja juz czuje sie jakbym wygladala jak ona;)
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 22 sty 2004, 00:37

Hehe ;) Ja tam stosuje inny zabieg - styl pisania :)

A teraz powiedz szczerze - jak Ci sie czyta moje posty i co po ich przeczytaniu o mnie myslisz?
Awatar użytkownika
gracja
Maniak
Maniak
Postautor: gracja » 22 sty 2004, 00:57

hehe- bedziemy niedlugo oskarzeni o pogaduszki nie na temat na forum.
Co mysle? Kiedy przeczytalam kilka pierwszych postow(nie zwracalam uwagi na wiek), pomyslalam sobie, ze to jakis inteligentny mody czlowiek z ciekawymi spostrzezeniami.
Potem mozna bylo wyczuc miedzy wierszami, ze masz tyle lat ile masz i zerknelam na podpis. Lubie wsrod ludzi inwencje, dobre pomysly, umiejetnosc dyskutowania i wlasne zdanie. To masz. Masz plusa:)
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 22 sty 2004, 01:46

Hehe :D Dziekuje :D Kurcze, ale ja lasy na komplementy jestem :D:d
Tylko co na to wszystko moja dziewczyna?? ;)

A co do gadania nie na temat - trzeba bedzie przejsc na gg lub privy ;)
Awatar użytkownika
Poggie
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Poggie » 22 sty 2004, 15:47

według mnie avatary dostępne w galerii są hmmm dziwne :) i tyle ;P dzieki agnieszce ufff mozna i swoje zamieszczać
Let me be the one that shines with You in the morning when You don't know what to do
Awatar użytkownika
Jasmine
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Jasmine » 22 sty 2004, 22:29

Maverick, myślę, że to jest tak, że każda z nas wybiera zdjęcie kobiety, która uosabia jej temperament. :lol: Myślę, że ten avatar uosabia właśnie zmysłową kobietę, za którą się uważam. Jestem brunetką, więc oczywiste jest, że nie wybrałam blondynki
Kinia***
Bywalec
Bywalec
Postautor: Kinia*** » 22 sty 2004, 22:38

a ja wybrałam króliki bo sama mam królika....:ppp to też prawda ale to zdjęcie mi się podoba jest w delikatnych kolorach a te dwa króliczki to ja i Mój Misio na zawsze razem obok siebie....hehe chociaz może odważe sie na moje zdjęcie, czemu nie??w sumie nie ma czego sie wstydzić wszystko co tu piszę jest prawdziwe i o moim życiu...normalne sprawy no nie??:)))pozdrawiam!!! :D
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 23 sty 2004, 01:41

No niby uosabiaja te zdjecia was, ale jakos tak jeszcze nie widzialem by jakas wybrala zdjecie dziewczyny chociaz "normalnej" i "przecietnej" ;)
Alicja

Postautor: Alicja » 23 sty 2004, 15:51

Uważam, że nie ma dziewczyn, jak to określasz "przeciętnych", każda z nas może być w pewien sposób wyjątkowa, tylko nie każda potrafi możne podkreślić swoją urodę. Ale to nic straconego, lepiej późno, niż wcale. :wink:
SueEllen
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: SueEllen » 23 sty 2004, 15:56

No, mnie zdjęcia aktorki nie mozesz zarzucić :lol:, choć ten tańczący bobas chyba występował w Ally McBeal :lol:
Awatar użytkownika
sarah
Weteran
Weteran
Postautor: sarah » 23 sty 2004, 16:03

SueEllen ten bobas jest fantastyczny zawsze jego ruchy mnie rozsmieszaja :)
Jak tylko zajrzalam na to forum to przykuł on moja uwage :) - jest swietny
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 23 sty 2004, 18:31

No faktycznie, bobas fajny alem i sie juz znudzil ;) Co nie zmienia faktu ze fajny :D

A odnosnie przecietnosci - kazdy jest wyjatkowy, ale ta wyjatkowos nie polega na supr makijarzu a na tym co ma wewnatrz, a tego na zdjeciu nie pokazesz. I stad stwierdenie o przecietnosci.
Awatar użytkownika
Sylwia
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Sylwia » 29 sty 2004, 00:18

Hmm a ja.. hmm
To zdjecie jakos mi "spasowało" ..;) Nie wiem czemu je wybrałam... Chyba troche przypomina mnie i jakos mnie odzwierciedla..
Nie wstawie tam swojej fotki, bo.. Hmm.. Jejciu nie wiem czemu :| Moze nie chce zeby ktos z moich znajomych wszedl na to forum, zobaczyl moje zdjecie i poczytal sobie moje posty.. Wiekszosc z moich wypowiedzi jest raczej czyms intymnym..
... i cały Wszechswiat jest za tym, by Ci się to udało...
Awatar użytkownika
Dziki Wilk
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Dziki Wilk » 29 sty 2004, 15:45

full support sylwia
Właśnie nie chciałbym zeby koledzy z klasy to co tu pisze czytali
po drugie jest demokracja czepiasz sie to ich wybór nie twój
A bobas jest troche graficznie nie dopracowany jak go widze to reszty mi sie nie chce czytać

Ale ja w przeciwieństwie do ciebie nie czepiam sie za buźki aktorek !
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 29 sty 2004, 17:50

No coz. Rozumiem ze to byla odpowiedz do mnie. Ja sie tez nie czepiam. Niech se daja co chca na te avatary ale to nie jest bez znaczenia co sie wybierze. Im aktoreczka ladniejsza tym lepiej sie o kims mysli... To nie fair bo patrzy sie na zdjecie a nie na kogos. Faceci to wzrokowcy...

A Ty sie Wilk nie czepiasz bo sam masz jakiegos aktora na avatarze nie wiadomo po co ;)
Awatar użytkownika
J-94
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: J-94 » 30 sty 2004, 15:59

A ja za to nie mam ani aktora no ups to było celowe żeby nie robic kubusiowi reklamy ale mam coś w sobie z tego sympatycznego małego grubaska pzdr J-94 :lol:
Awatar użytkownika
Sylwia
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Sylwia » 01 lut 2004, 01:33

A ta na moim avatorze to jakas aktorka? :D hehe.. nie znam w sumie ;) .
hmm.. moze pomysle nad innym avatorem ale musi mi sie jakis naprawde spodobac.. nad fota tez pomysle ale watpie ze to wypali.. ;) .
Mav zgadza sie.. czym ładniejsza aktoreczka tym lepiej sie o kims mysli. Smieszne to nawet, prawda?.. Mysle ze my, dziewczyny wybieramy tez piekne twarze do avatorow zeby jakos siebie "podniesc".. hehe ;)

Pozdrawiam :P
... i cały Wszechswiat jest za tym, by Ci się to udało...
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 01 lut 2004, 07:44

Sylwia pisze:Mav zgadza sie.. czym ładniejsza aktoreczka tym lepiej sie o kims mysli. Smieszne to nawet, prawda?.. Mysle ze my, dziewczyny wybieramy tez piekne twarze do avatorow zeby jakos siebie "podniesc".. hehe ;)

Pozdrawiam :P

I O TO MI WLASNIE CHODZILO :!: :!: :!:
:P A wszystkie inne dziewczyny wciskaly mi kity ze ona jest podobna z czegos tam itd ;) Choc Ty szczera jestes :d :mrgreen: :twisted:
Awatar użytkownika
Dziki Wilk
Pasjonat
Pasjonat
moderatorze

Postautor: Dziki Wilk » 08 lut 2004, 12:34

już ci lepiej zmieniłem na starego advarta chociaż mi sie nie podoba za bardzo
nie ma aktora
ale w taki razie zrób coś dla mnie i sprowadz z 3 avarty wilków bo ten mi sie średnio podoba
Awatar użytkownika
lizaa
Maniak
Maniak
Postautor: lizaa » 12 lut 2004, 22:08

zdjecia swojego na pewno nigdy nie umieszcze....chce aby ktos jednak czytal co pisze...

a moj avatar to obraz Twardoskiego...lubie jego tworczosc...
"szczescia nie kupisz gdy klopoty pietrza sie po sufit"
Awatar użytkownika
Xavier
Little Pig
Postautor: Xavier » 29 lut 2004, 20:01

Hmm... No skoro już tak się wgłębiamy w sprawy dotyczące avatarów to jest ktoś chętny aby skomentować mój cudowny :mrgreen: "pig theme" :?: Jak się trochę zastanowię, to może nawet wpadnę na to, co mnie doprowadziło do takiego wyboru, bo jakoś teraz nie mogę sobie przypomnieć :) . No jedno przynajmniej jest pewne: nie jest to ani moje zdjęcia, ani jakiegoś aktora :P .
Piggy in the garden,
Piggy in the pool.
Swim, now, little pig!
Piggy's looking cool.
Awatar użytkownika
kwjk
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: kwjk » 29 lut 2004, 20:33

A ja mam mojego ulubieńca. Tak samo małomówny, jak ja... :)
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 15 mar 2004, 23:24

Widzicie, ja jako pierwszy dalem zdjecie i wystarczy spojrzec - juz Sylwia idzie w moje slady i chwala jej za to :d
Jestem pewien ze jesli wiecej osob zdobedzie sie na odwage to powstanie na forum fajny kameralny i milutki klimacik :d
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Duszek
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Duszek » 23 mar 2004, 17:42

Maverick pisze:To zdjecie mnie myli, bo ogladajac je tyle razy podswiadomie sobie zapamietuje ze ona to Ty, a Ty przeciez tak nie wygladasz :)

A co do mojego avatara watpie bys sobie mnie podswiadomie kojarzyla z tomcatem :D

jak fajnie, ze mam kaczke - albo nie.. ale chyba nie wyobrazasz mnie sobie jako kaczuszki :-)
A co do tomcata.. milutkie sa.. a ten film widzialam juz z 7 razy - obsesja (?)
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 24 mar 2004, 13:03

Top Gun jest po prostu The Best! :d A ta scena jak jedzie o zachodzie slonca na motorze i w tle samolot staryuje... ehhh :d

Wróć do „Wszystkie inne tematy”