Obrazki pod nickami - avatary, do dziewczyn!
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Obrazki pod nickami - avatary, do dziewczyn!
Powiedzcie mi dziewczyny dlaczego jako avatary ustawiacie sobie zdjecia jakichs aktorek? POrzeciez to promuje falszywy wizerunek. Czy nie lepiej dac swoje foto?
Bez sensu ta aktorki, w ogóle nie rozumiem. JA to chociaz mam zdjecie z filmu ("TopGun"), i nick z tego samego. Jest to jakas postac, cos to przedstawia, jakis ogolny obrys postaci, a tu?
Ladna buzia aktoreczki i nic wiecej. I potem jak sie odpowiada takiej to w pamieci sie ma nie ja a aktorke, to bez sensu...
Bez sensu ta aktorki, w ogóle nie rozumiem. JA to chociaz mam zdjecie z filmu ("TopGun"), i nick z tego samego. Jest to jakas postac, cos to przedstawia, jakis ogolny obrys postaci, a tu?
Ladna buzia aktoreczki i nic wiecej. I potem jak sie odpowiada takiej to w pamieci sie ma nie ja a aktorke, to bez sensu...
Nie wiem czy tyczy sie to rowniez mnie. Ale ja nie mam zadnej aktorki nawet jej twarzy nei widac, po prostu zdjecie uznałam za zmysłowe, uwodzicielskie - pasujace zarowno do mnie jak i do tematyki forum.
A czemu nie jest to moje zdjecie?
pewnie dlatego ze chociaz w pewnym stopniu wolałabym zachowac anonimowosc. A w internecie jest to jak najbardziej mozliwe.
A czemu nie jest to moje zdjecie?
pewnie dlatego ze chociaz w pewnym stopniu wolałabym zachowac anonimowosc. A w internecie jest to jak najbardziej mozliwe.
TEz sie zastanawialam jakie obrazek zamiescic. Wybralam taki, ktory przypomina mnie swoim wyrazem, do kogo bylalabym podobna. Dlugosc i kolor wlosow, spojrzenie etc. Oczywiscie nie za bardzo fizycznie, po prostu zdjecie, ktore wybralam jest na swoj sposob ciekawe a ja chcialbym byc odbierana jako taka osoba.
Wlasna fotka odpada, to forum anonimowe. Moze kiedys forumowicze sie zaprzyjaznią i wymieną fotkami, a byc moze nawet cos wiecej![:D :D](./images/smilies/zeby.GIF)
Wlasna fotka odpada, to forum anonimowe. Moze kiedys forumowicze sie zaprzyjaznią i wymieną fotkami, a byc moze nawet cos wiecej
hehe- bedziemy niedlugo oskarzeni o pogaduszki nie na temat na forum.
Co mysle? Kiedy przeczytalam kilka pierwszych postow(nie zwracalam uwagi na wiek), pomyslalam sobie, ze to jakis inteligentny mody czlowiek z ciekawymi spostrzezeniami.
Potem mozna bylo wyczuc miedzy wierszami, ze masz tyle lat ile masz i zerknelam na podpis. Lubie wsrod ludzi inwencje, dobre pomysly, umiejetnosc dyskutowania i wlasne zdanie. To masz. Masz plusa:)
Co mysle? Kiedy przeczytalam kilka pierwszych postow(nie zwracalam uwagi na wiek), pomyslalam sobie, ze to jakis inteligentny mody czlowiek z ciekawymi spostrzezeniami.
Potem mozna bylo wyczuc miedzy wierszami, ze masz tyle lat ile masz i zerknelam na podpis. Lubie wsrod ludzi inwencje, dobre pomysly, umiejetnosc dyskutowania i wlasne zdanie. To masz. Masz plusa:)
a ja wybrałam króliki bo sama mam królika....:ppp to też prawda ale to zdjęcie mi się podoba jest w delikatnych kolorach a te dwa króliczki to ja i Mój Misio na zawsze razem obok siebie....hehe chociaz może odważe sie na moje zdjęcie, czemu nie??w sumie nie ma czego sie wstydzić wszystko co tu piszę jest prawdziwe i o moim życiu...normalne sprawy no nie??:)))pozdrawiam!!! ![:D :D](./images/smilies/zeby.GIF)
Hmm a ja.. hmm
To zdjecie jakos mi "spasowało" ..
Nie wiem czemu je wybrałam... Chyba troche przypomina mnie i jakos mnie odzwierciedla..
Nie wstawie tam swojej fotki, bo.. Hmm.. Jejciu nie wiem czemu
Moze nie chce zeby ktos z moich znajomych wszedl na to forum, zobaczyl moje zdjecie i poczytal sobie moje posty.. Wiekszosc z moich wypowiedzi jest raczej czyms intymnym..
To zdjecie jakos mi "spasowało" ..
![;) ;)](./images/smilies/mruga.gif)
Nie wstawie tam swojej fotki, bo.. Hmm.. Jejciu nie wiem czemu
![co? :|](./images/smilies/co3.gif)
... i cały Wszechswiat jest za tym, by Ci się to udało...
- Dziki Wilk
- Pasjonat
Właśnie nie chciałbym zeby koledzy z klasy to co tu pisze czytali
po drugie jest demokracja czepiasz sie to ich wybór nie twój
A bobas jest troche graficznie nie dopracowany jak go widze to reszty mi sie nie chce czytać
Ale ja w przeciwieństwie do ciebie nie czepiam sie za buźki aktorek !
Właśnie nie chciałbym zeby koledzy z klasy to co tu pisze czytali
po drugie jest demokracja czepiasz sie to ich wybór nie twój
A bobas jest troche graficznie nie dopracowany jak go widze to reszty mi sie nie chce czytać
Ale ja w przeciwieństwie do ciebie nie czepiam sie za buźki aktorek !
No coz. Rozumiem ze to byla odpowiedz do mnie. Ja sie tez nie czepiam. Niech se daja co chca na te avatary ale to nie jest bez znaczenia co sie wybierze. Im aktoreczka ladniejsza tym lepiej sie o kims mysli... To nie fair bo patrzy sie na zdjecie a nie na kogos. Faceci to wzrokowcy...
A Ty sie Wilk nie czepiasz bo sam masz jakiegos aktora na avatarze nie wiadomo po co![;) ;)](./images/smilies/mruga.gif)
A Ty sie Wilk nie czepiasz bo sam masz jakiegos aktora na avatarze nie wiadomo po co
A ta na moim avatorze to jakas aktorka?
hehe.. nie znam w sumie
.
hmm.. moze pomysle nad innym avatorem ale musi mi sie jakis naprawde spodobac.. nad fota tez pomysle ale watpie ze to wypali..
.
Mav zgadza sie.. czym ładniejsza aktoreczka tym lepiej sie o kims mysli. Smieszne to nawet, prawda?.. Mysle ze my, dziewczyny wybieramy tez piekne twarze do avatorow zeby jakos siebie "podniesc".. hehe
Pozdrawiam![jezor :P](./images/smilies/jezyk1.GIF)
hmm.. moze pomysle nad innym avatorem ale musi mi sie jakis naprawde spodobac.. nad fota tez pomysle ale watpie ze to wypali..
Mav zgadza sie.. czym ładniejsza aktoreczka tym lepiej sie o kims mysli. Smieszne to nawet, prawda?.. Mysle ze my, dziewczyny wybieramy tez piekne twarze do avatorow zeby jakos siebie "podniesc".. hehe
Pozdrawiam
... i cały Wszechswiat jest za tym, by Ci się to udało...
Sylwia pisze:Mav zgadza sie.. czym ładniejsza aktoreczka tym lepiej sie o kims mysli. Smieszne to nawet, prawda?.. Mysle ze my, dziewczyny wybieramy tez piekne twarze do avatorow zeby jakos siebie "podniesc".. hehe
Pozdrawiam
I O TO MI WLASNIE CHODZILO :!: :!: :!:
- Dziki Wilk
- Pasjonat
już ci lepiej zmieniłem na starego advarta chociaż mi sie nie podoba za bardzo
nie ma aktora
ale w taki razie zrób coś dla mnie i sprowadz z 3 avarty wilków bo ten mi sie średnio podoba
nie ma aktora
ale w taki razie zrób coś dla mnie i sprowadz z 3 avarty wilków bo ten mi sie średnio podoba
Hmm... No skoro już tak się wgłębiamy w sprawy dotyczące avatarów to jest ktoś chętny aby skomentować mój cudowny :mrgreen: "pig theme"
: Jak się trochę zastanowię, to może nawet wpadnę na to, co mnie doprowadziło do takiego wyboru, bo jakoś teraz nie mogę sobie przypomnieć
. No jedno przynajmniej jest pewne: nie jest to ani moje zdjęcia, ani jakiegoś aktora
.
![co? :?](./images/smilies/co.gif)
Piggy in the garden,
Piggy in the pool.
Swim, now, little pig!
Piggy's looking cool.
Piggy in the pool.
Swim, now, little pig!
Piggy's looking cool.
Maverick pisze:To zdjecie mnie myli, bo ogladajac je tyle razy podswiadomie sobie zapamietuje ze ona to Ty, a Ty przeciez tak nie wygladasz
A co do mojego avatara watpie bys sobie mnie podswiadomie kojarzyla z tomcatem
jak fajnie, ze mam kaczke - albo nie.. ale chyba nie wyobrazasz mnie sobie jako kaczuszki :-)
A co do tomcata.. milutkie sa.. a ten film widzialam juz z 7 razy - obsesja (?)
Wróć do „Wszystkie inne tematy”