Nagrody :)
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Nagrody :)
Wygraliscie cos kiedys :)?
Moze jakis bilet z radio ? Moze cos na loterii ? Moze wieksza sume w totka? Moze nagrode w jakims konkursie?
No chwalcie sie :)!
Ja to nic nie wygrywam <zly1> :).
Moze jakis bilet z radio ? Moze cos na loterii ? Moze wieksza sume w totka? Moze nagrode w jakims konkursie?
No chwalcie sie :)!
Ja to nic nie wygrywam <zly1> :).
- ksiezycowka
- Weteran

A ja wygralem w Profesjonalu (firma bukmacherska) 120 zł
A poza tym to nic
A poza tym to nic

Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
- Krzych(TenTyp)
- Weteran

Pierwszy raz cos wygralem w loterii szkolnej (w podstawowce), z ktorej dochod szedl na PCK. Wygralem w niej... bryloczek - najbardziej tandetna nagroda jaka byla (a byly tez o wiele bardziej przydatne nagrody). Najbardziej w tym bylo wkurzajace, ze 1 los kosztowal wiecej od tego bryloczka
Dzis sie z tego smieje
W duzego lotka maksymalnie trafilem 4 (zagralem systemem - skreslilem 8 liczb w jednym zakladzie) i wygralem 120zl. Kilka razy trafilem 3 i wygralem cos w multi lotka.
Juz nie gram w totka - przerzucilem sie na zaklady bukmacherskie. Sa o wiele bardziej pasjonujace
Moj rekord to za postawione 10zl wygrane 140zl. Dzis np. wygralem 100zl i czekam na koniec 2 spotkan - tu moge wygrac 50zl. Ogolnie w zakladach bukmacherskich wychodze na 0 albo jestem minimalnie do przodu.
Wygralem tez z 2 lata temu bony w Realu (na 100zl - w 1 edycji i 80zl - w 2 edycji). Byl konkurs - trzeba bylo wymyslec rymowanke reklamowa ze slowem "Real" i wyslac ja SMSem. Tak zarymowalem, ze wygralem
Najlepsze jest to, ze do wygrania byla wycieczka zagraniczna dla 2 osob, ktora teoretycznie wygralem. Przyszedl SMS z wiadomoscia, ze wygralem ta wycieczke (wtedy zaspany wstalem z lozka, wzialem komorke do reki i myslalem, ze jeszcze snie). Teoretycznie, bo jakies 10min po wstaniu zadzwonil jakis koles, ze to pomylka pracownika, ktory wyslal ta wiadomosc do wielu osob (ilu nie wiem). Przez to 1 bon byl na 100zl, a nie standardowo 80zl. Potem jeszcze zadzwonil do mnie koles z firmy obslugujacej SMSy konkursowe i proponowal wyslanie mi Discman'a, ale podziekowalem, bo chcial ode mnie PESEL mojej mamy (wtedy jeszcze nie mialem 18 lat i to mama brala udzial w tym konkursie
) - wtedy mialby wszystkie dane mojej mamy, a stary dowod nie trudno podrobic. Poza tym ciekawe po co mu byl ten PESEL do wyslania czego kolwiek, jak mial adres...
Ale sie rozpisalem
Mam nadzieje, ze nikogo nie zanudzilem. Z reszta nikt nie karze Wam tego czytac 
W duzego lotka maksymalnie trafilem 4 (zagralem systemem - skreslilem 8 liczb w jednym zakladzie) i wygralem 120zl. Kilka razy trafilem 3 i wygralem cos w multi lotka.
Juz nie gram w totka - przerzucilem sie na zaklady bukmacherskie. Sa o wiele bardziej pasjonujace
Wygralem tez z 2 lata temu bony w Realu (na 100zl - w 1 edycji i 80zl - w 2 edycji). Byl konkurs - trzeba bylo wymyslec rymowanke reklamowa ze slowem "Real" i wyslac ja SMSem. Tak zarymowalem, ze wygralem
) - wtedy mialby wszystkie dane mojej mamy, a stary dowod nie trudno podrobic. Poza tym ciekawe po co mu byl ten PESEL do wyslania czego kolwiek, jak mial adres...
Ale sie rozpisalem
Ostatnio zmieniony 07 sie 2005, 22:02 przez Blade, łącznie zmieniany 1 raz.
Fireman, a wiesz, że Cie bardzo lubię
Podaj mi wyniki w duzego lotka w srode i chociaz dwa zespoly ktore wygraja mecze we wtorek w kwal. Ligi Mistrzow, a wowczas...będę bogatyyyyy
Podaj mi wyniki w duzego lotka w srode i chociaz dwa zespoly ktore wygraja mecze we wtorek w kwal. Ligi Mistrzow, a wowczas...będę bogatyyyyy

Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
fireman pisze: Najlepsze jest to, ze do wygrania byla wycieczka zagraniczna dla 2 osob, ktora teoretycznie wygralem. Przyszedl SMS z wiadomoscia, ze wygralem ta wycieczke (wtedy zaspany wstalem z lozka, wzialem komorke do reki i myslalem, ze jeszcze snie). Teoretycznie, bo jakies 10min po wstaniu zadzwonil jakis koles, ze to pomylka pracownika, ktory wyslal ta wiadomosc do wielu osob (ilu nie wiem).
No nie moge heheheheh

Nie gram nigdzie bo i tak nikt ci nie da nic za darmo
Wole sam cos kombinowac uczyc sie czegos DLA SIEBIE i SAMEMU nie w szkole, w szkole nic nie robie nie lubie szkoly i to sie nie zmieni.
Kiedys wygralem jakies badziewie tylko co to bylo... cos do kuchni i sie po paru dniach rozwalilo.
Najbardziej dziwnie sie czuje kiedy slysze ze ktos sprobowal w 0-700 no censored szlak mnie trafia
Wole sam cos kombinowac uczyc sie czegos DLA SIEBIE i SAMEMU nie w szkole, w szkole nic nie robie nie lubie szkoly i to sie nie zmieni.
Kiedys wygralem jakies badziewie tylko co to bylo... cos do kuchni i sie po paru dniach rozwalilo.
Najbardziej dziwnie sie czuje kiedy slysze ze ktos sprobowal w 0-700 no censored szlak mnie trafia
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "
hyhy e(L)o
hyhy e(L)o
Wróć do „Wszystkie inne tematy”