Mam problem egzystencjonalny
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Mam problem egzystencjonalny
Bo w USA jak ktos dostanie publicznie jakas nagrode albo cos (chodzi mi o nagrode zwiazana z otrzymaniem czeku na iles tam tysiecy USD oczywiscie) to zawsze ten czek jest taki DUUUUZZZZYYY - no przyjamniej rozmairow okna balkonowego w m3 mieszkania wybudowanego za czasowe Edwarda G. No i teraz chodzi mi czy: z takim czekiem idzie sie do okienka w banku i demoluje sie pol banku starajac sie pani w okienku podac ww czek, czy tez dostaje sie taki maly co sie nim nie zdemopluje okienka w banku, a ten duzy wiesza sie na scianie w domu zamiast jakiegos obrazka zeby kazdy kto ze znajomych nie widzial nas wczwsniej w tv z tym czekiem mial szanse zobaczyc w domu
Gdzie jestescie przyjaciele moi? Odplyneli w sinej mgle... Kogo to obchodzi kiedy boli?
Tylko Ciebie... kiedy idzie zle
- ksiezycowka
- Weteran
Yasmine zaczynaja sie jazdy z cyklu Asiula lapie stany depresyjne po wypiciu butelki sangrji ;PP hehe, rozszyfrowalas mnie a co do tych czekow to po prostu zastanawialao mnie to i juz,a w koncu jest to forum "na kazdy inny temat" !
Gdzie jestescie przyjaciele moi? Odplyneli w sinej mgle... Kogo to obchodzi kiedy boli?
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
- Zaglądający
Asiula pisze:Bo w USA jak ktos dostanie publicznie jakas nagrode albo cos (chodzi mi o nagrode zwiazana z otrzymaniem czeku na iles tam tysiecy USD oczywiscie) to zawsze ten czek jest taki DUUUUZZZZYYY - no przyjamniej rozmairow okna balkonowego w m3 mieszkania wybudowanego za czasowe Edwarda G. No i teraz chodzi mi czy: z takim czekiem idzie sie do okienka w banku i demoluje sie pol banku starajac sie pani w okienku podac ww czek, czy tez dostaje sie taki maly co sie nim nie zdemopluje okienka w banku, a ten duzy wiesza sie na scianie w domu zamiast jakiegos obrazka zeby kazdy kto ze znajomych nie widzial nas wczwsniej w tv z tym czekiem mial szanse zobaczyc w domu
A mi sie podoba
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "
hyhy e(L)o
hyhy e(L)o
Re: Mam problem egzystencjonalny
Asiula pisze:Bo w USA jak ktos dostanie publicznie jakas nagrode albo cos (chodzi mi o nagrode zwiazana z otrzymaniem czeku na iles tam tysiecy USD oczywiscie) to zawsze ten czek jest taki DUUUUZZZZYYY - no przyjamniej rozmairow okna balkonowego w m3 mieszkania wybudowanego za czasowe Edwarda G. No i teraz chodzi mi czy: z takim czekiem idzie sie do okienka w banku i demoluje sie pol banku starajac sie pani w okienku podac ww czek, czy tez dostaje sie taki maly co sie nim nie zdemopluje okienka w banku, a ten duzy wiesza sie na scianie w domu zamiast jakiegos obrazka zeby kazdy kto ze znajomych nie widzial nas wczwsniej w tv z tym czekiem mial szanse zobaczyc w domu
:O
To na powaznie czy o co chodzi :
Brzuch mnie rozbolał ze śmiechu...
To na powaznie czy o co chodzi
Oj, dajcie już spokoj, problem natury "egzystencjonalnej" już rozwiązany, więc topic niech umrze śmiercią naturalną
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Wróć do „Wszystkie inne tematy”