Powrót
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Powrót
Zapewne wielu z was zna doskonale moją osobę z dokonań na psychoforum. Jestem strażnikiem moralności na forach internetowych. Moim zadaniem jest eliminowanie zjawisk chamstwa,głupoty i hedonizmu(zwłaszcza wśród młodzieży internetowej)Dlatego też proszę was już na samym wstępie o przychamowanie swoich amoralnych poczynań(mam tu na myśli kilku użytkowników którzy w bezczelny sposób próbują się tu lansować. Oczekuje od was moi mili dobrej wspólpracy i zrozumienia.
Jestem tu aby pilnować dóbr moralnych
Nakierowywać młodych na dobrą stronę
Nie dopuszczać do głupoty i chamstwa
Jestem Zbulwersowany tym forum
ZTF pisze:Jestem strażnikiem moralności na forach internetowych. Moim zadaniem jest eliminowanie zjawisk chamstwa,głupoty i hedonizmu(zwłaszcza wśród młodzieży internetowej)
rzekłabym....człowiek z misją
Some things in life are like fucking for virginity - you know it's pointless but it feels so good that you just don't want to stop.
- Sir Charles
- Weteran
ZTF pisze:Zapewne wielu z was zna doskonale moją osobę z dokonań na psychoforum.
TO sie chyba do wielu nie zaliczam
ZTF pisze: Jestem strażnikiem moralności na forach internetowych.
Swietnie - to z wyboru, czy z przymusu? Chyba wolalbym byc kanarem, albo sprzedawca kart parkingowych
ZTF pisze: Moim zadaniem jest eliminowanie zjawisk chamstwa,głupoty i hedonizmu(zwłaszcza wśród młodzieży internetowej)
Chamstwa w necie nie sposob eliminowac, co do unicestwiania glupoty to ja sie staram bardzo i koledzy/kolezanki tez i dlatego mysle ze trzeba bedzie Cie stad wysiudac, a hedonizmu to nie masz nawet co probowac, bo po zauwazeniu tego typu dzialan z Twojej strony rozpoczniemy eliminacje Ciebie
ZTF pisze:mam tu na myśli kilku użytkowników którzy w bezczelny sposób próbują się tu lansować
Mozna z polskiego na nasze?
A w ogole to prowokacja grubymi nicmi szyta, ale fajna - podoba mi sie
soul of a woman was created below
słonko swieci wiec grzeje po głowkach
to chyba włąnsie jest to chamstwo i inne rzeczy co bulwersuja naszego nowego kolege![:) :)](./images/smilies/usmiech.GIF)
to chyba włąnsie jest to chamstwo i inne rzeczy co bulwersuja naszego nowego kolege
Miłość to nie staw, w którym można znaleźć swoje odbicie. Miłość ma
przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okrety, zatopione miasta,
ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko...
przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okrety, zatopione miasta,
ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko...
ZTF pisze:Jestem strażnikiem moralności na forach internetowych.
A ja tutaj.
Walcz ile możesz, ale słownie i w ramach regulaminu tego forum.
ZTF pisze:Oczekuje od was moi mili dobrej wspólpracy
Spoko. To My oczekujemy tego od Ciebie.
![.kozak. 8)](./images/smilies/cfaniak.gif)
Nie machaj szabelką i baw się dobrze <browar>
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Witaj Wielce Szanowny Autorze tego topiku, który oznacza ni mniej ni więcej tzw. lans, z którym wg. swego kredo masz zamiar wojować.
Tyle w kwesti formalnej, a in merito to ośmielę się zadać pytanko - czy prócz wygłaszania swych poglądów zniżysz się do rozmowy z nami maluczkimi, brudnymi, hedonistycznymi, otumanionymi przez medialne wzorce etc.. czy też pozostawisz nas sam na sam z prawdami, które nam objawiasz ?
W drugim przypadku, chyba sprawdzę przydatność funkcji ignoruj..., hmm a jeszcze jakiś czas temu wątpiłem w jej przydatność.
Zdrowia bym życzył, gdybyś nie plamił archetypu jednego z mych ulubionych bohaterów literackich, który ponoć z La Manczy się wywodzi.
<belt1>
ps - a i wyjaśnij co to: "dobra moralne", albo zmień może na "zasady", czy cuś, bo czytać hadko
A poważnie to spróbuj choć podyskutować, bo robisz się deczko niestrawny <wc>
cześć
Tyle w kwesti formalnej, a in merito to ośmielę się zadać pytanko - czy prócz wygłaszania swych poglądów zniżysz się do rozmowy z nami maluczkimi, brudnymi, hedonistycznymi, otumanionymi przez medialne wzorce etc.. czy też pozostawisz nas sam na sam z prawdami, które nam objawiasz ?
W drugim przypadku, chyba sprawdzę przydatność funkcji ignoruj..., hmm a jeszcze jakiś czas temu wątpiłem w jej przydatność.
Zdrowia bym życzył, gdybyś nie plamił archetypu jednego z mych ulubionych bohaterów literackich, który ponoć z La Manczy się wywodzi.
<belt1>
ps - a i wyjaśnij co to: "dobra moralne", albo zmień może na "zasady", czy cuś, bo czytać hadko
A poważnie to spróbuj choć podyskutować, bo robisz się deczko niestrawny <wc>
cześć
![;) ;)](./images/smilies/mruga.gif)
- Nieznajomy18
- Bywalec
hahahahaah..... Tacy ludzie to chyba pruboja zlikwidowac swoje kompleksy na intenecie. Proszę wyjechać do Afryki Czy do Azerbejdzanu z Misją... Tam Sie bardziej tacy ludzie przydadzą... Ile tam jest hamstwa... Np jak murzyn ukradnie komuś wodę.. A w ogóle tam nago lataja... Tak demoralizuja innych ze szoook... Tam się bardziej pan przyda... <rofl2>
"Kto otrzymawszy pocałunek nie sięga po więcej, z pewnością nie jest warty tego co otrzymał."
Wonderful Days![:) :)](./images/smilies/usmiech.GIF)
Wonderful Days
to nasze forum i będziemy sobie pisać co nam się podoba, a strażnikami moralności są u nas administratorzy i moderatorzy, więc panu dziękujemy.
jeśli chodzi o łobuzów internetowych to sami dajemy sobie świetnie radę i nie potrzebujemy pomocy od osób postronnych, w dodatku skąd mamy mieć pewność o pańskich kwalifikacjach w tej dziedzinie?
strażnik moralności.... a może strażnik Texasu? LOL
jeśli chodzi o łobuzów internetowych to sami dajemy sobie świetnie radę i nie potrzebujemy pomocy od osób postronnych, w dodatku skąd mamy mieć pewność o pańskich kwalifikacjach w tej dziedzinie?
strażnik moralności.... a może strażnik Texasu? LOL
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly
![Obrazek](http://publicamp.org/usr/hardcore_84.png)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly
![Obrazek](http://publicamp.org/usr/hardcore_84.png)
- Nieznajomy18
- Bywalec
- Weteran
- Bywalec
ZTF pisze:Twój brak kultury w stosunku do osób starszych jest przerażający!
Ale znowu się zapytam... Kim pan do cholery jest zeby nas umoralniać... Tylko moja Mama może mnie umoralniać <aniolek2> . Czy ktoś prosił pana zeby pan tu pilnował tych "dóbr moralnych"
"Kto otrzymawszy pocałunek nie sięga po więcej, z pewnością nie jest warty tego co otrzymał."
Wonderful Days![:) :)](./images/smilies/usmiech.GIF)
Wonderful Days
- Nieznajomy18
- Bywalec
Na psychoforum nazywano mnie wirtualnym ojcem. To nie są żarty! Ludzie stamtąd traktowali mnie jako człowieka który mówi gorzką prawdę o ich życiu i dawał cenne porady. Spróbujcie zaakceptować mnie w takiej roli
Jestem tu aby pilnować dóbr moralnych
Gorzką prawdę o życiu już przerabiałam. I dziękuję za więcej. Wolę cieszyć sie tym, co mam. A nie upadlać i być pesymistką.
Edit: A to nie jest psychoforum. Na szczęście
Jakbym potrzebowała psychologa, to bym do niego poszła. Zresztą, oni są bardziej wyrozumiali niz ty, i słuchają, a nie narzucają swoje zdanie....
Edit: A to nie jest psychoforum. Na szczęście
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Jakbym potrzebowała psychologa, to bym do niego poszła. Zresztą, oni są bardziej wyrozumiali niz ty, i słuchają, a nie narzucają swoje zdanie....
Wróć do „Wszystkie inne tematy”