Musialem sie z wami tym podzielic, beka na maxa ^_^

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Baobabub
Zaglądający
Zaglądający
Musialem sie z wami tym podzielic, beka na maxa ^_^

Postautor: Baobabub » 16 kwie 2005, 07:11

Na poczatek czesc wszystkim, od czasu do czasu przegladam to forum ale dopiero teraz sie zarejestrowalem.

Chce wam opowiedziec co mi sie wczoraj przydarzylo. Wracam sobie kolo 19 do domu z miasta, wczesniej bylem na uczelni. Mieszkamy z dziewczyna razem w jej mieszkaniu od pol roku tak, ze mozemy w pelni korzystac z dobroci z tym sie wiazacych :D . Niedawno skonczylismy remont, nowe meble, wszystko sie swieci i blyszczy :P . Chyba przez to (koniec remontu) przez ostatni tydzien sie zupelnie wyluzowalismy. Jako ze humory nam dopisywaly (mamy oboje "specyficzne poczucie humoru") przez ostatni tydzien robilismy sobie dziwne zarty i wyglupy. Czesto tez sie straszymy, np. chowam sie za rogiem i jak slysze ze idzie wyskakuje z krzykiem, ogolnie robie z siebie debila czasem ale jest fajnie ;) . No i wracajac do meritum to wchodze o tej 19.00 do domu, patrze pali sie swiatlo w lazience. Lazienke mamy osobno niz toalete, a z miejsca gdzie sie wchodzi do niej widac kuchnie. Sciagam buty cichaczem i wpadlem na genialny pomysl, ze rozbiore sie do naga i pujde ja przywitac jakby nigdy nic. Ostatecznie jednak zostalem w boxerkach i skarpetkach. Podazam waskim korytazem pod drzwi lazienki, czajac sie po drodze jak oddzialy SpetzNazu. W lazience mamy stare drzwi (jeszcze) w ktorych zamek zeby zadzialal trzeba mocno przekrecic. Moja dziewczyna zawsze sie zamyka w lazience, tak z przyzwyczajenia. Chwytam wiec klame z zamyslem ze "potrzasne pare razy tak jakby ktos sie dobijal"... ale spontanicznie (caly czas w slipkach i skarpetach) z pelna sila posciagnolem drzwi wydajac przy tym trudny do opisania glos (taki zeby przestraszyc)..... drzwi otwarte na osciez, klamka wyrwana ale nadal mocno scisnieta w mojej dloni patrze a tam kolezanka mojej dziewczyny z jedna noga na wannie z opuszczonymi majtkami i tamponem w reku (tak przypuszczam, nie przypatrywalem sie za bardzo :D ). Dziewczyna w panice z wytrzeszczonymi oczami zeslizgnela sie do wanny, kontem oka widze w kuchni moja dziewczyne z takim samym wyrazem twarzy o_O. Nie wiem czy minely 2 czy 3 sekuny gdy zupelnie nie wiem czemu wybuchlem nagle takim smiechem, ktorego nie moglem opanowac (do teraz bola mnie miesnie brzucha). Tarzalem sie po ziemi ze smiechu, najszybciej jak tylko moglem przymknolem drzwi do lazienki, balem sie tam nawet spojrzec.
Skonczylo sie na tym, ze bedna dziewczyna przesiedziala tam wraz z moja dziewczyna 15 minut za nim wyszla. Moj skarb musial tez pozyczyc jej pare ciuchow. Nie wiem po co, wolalem nie pytac, wolalem tez sie jej nie pokazywac jak wychodzila ale z okna widzialem ze szla chwiejnym krokiem trzymajac kurczowo reklamowke foliowa. Boze to musialo byc dla niej traumatyczne przezycie. Z jednej strony jej wspolczuje ale wiem, ze jak ja kiedys zobacze to nie bede mogl powstrzymac ataku smiechu no i wiecie tez Wy ;)
Awatar użytkownika
natasza
Weteran
Weteran
Postautor: natasza » 16 kwie 2005, 09:04

Wariat :D

Faktycznie musiałes przestraszyć dziewczyne, ale ze swoją laską pewnie niezły ubaw miałes.
Awatar użytkownika
Leanan Sidhe
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Leanan Sidhe » 16 kwie 2005, 09:49

he he he :D Dobre :)
Ale postawić się na miejscu koleżanki Twojej kobiety jakoś nie potrafie i współczuje serdecznie :D
Let me sleep all night in your soul kitchen
Awatar użytkownika
Jasta20
Maniak
Maniak
Postautor: Jasta20 » 16 kwie 2005, 09:53

to jak twoja dziewczyna nie slyszala nic?? ani jak sie dobijałes do drzwi lazienki, ani jak sie rozbierałes, nic?? tym bardziej ze kuchnia jest zaraz obok lazienki :)
Miłość to nie staw, w którym można znaleźć swoje odbicie. Miłość ma
przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okrety, zatopione miasta,
ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko...
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 16 kwie 2005, 10:44

Hahahah dobre
Ale tej kolezance musialo byc wstyd :)
Dee_Jay
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Dee_Jay » 16 kwie 2005, 10:59

Hehe, a już myslałem, że w lazience zastaniesz któregos rodziców swojej dziewczyny :O, z koleżanką jeszcze nie tak źle.
Nie jeździj szybciej niż Twój Anioł Stróż potrafi latać!
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 16 kwie 2005, 11:34

Biedna dziewczyna...
Nie chcaiłabym byc na jej miejscu, ale przyznaję , że śmiechowa sytuacja.
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 16 kwie 2005, 11:40

Podoba mi się :)
Mnie kiedyś złapała pod prysznicem koleżanka z klasy w liceum :)
Zamiast się chować podszedłem nago do drzwi i powiedziałem, że teraz ja się kąpie :)
Z rok czasu dziweczyny mialy z tego ubaw :)
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
Awatar użytkownika
Kamela12
Maniak
Maniak
Postautor: Kamela12 » 16 kwie 2005, 11:55

Oj tamta kolezanka nie miala poczucia humoru - w sumie tez bym sie zawstydzila, ale po chwili pewnie sama bym wybuchenela smiechem :)
jak czytalam to sadzilam , ze w łazience zastaniesz rodzicow swojej dziewczyny - jak bys sie tak rozebral do naga a oni w srodku, hehe :) by obejrzeli ziecia w calej okazałości :)
I don`t like to hear I`m wrong when I`m right...
Baobabub
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Baobabub » 16 kwie 2005, 12:11

ekhmm... jakby to powiedziec to raczej byloby niemozliwe bo moja dziewczyna nie ma rodzicow... wychowywala sie w Domu Dziecka, a mieszkanie dostala od prezydenta miasta.
Awatar użytkownika
Pogosia
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Pogosia » 16 kwie 2005, 12:26

he he he, Ty to masz pomysły :DDD
a koleżance współczuje
Some things in life are like fucking for virginity - you know it's pointless but it feels so good that you just don't want to stop.
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 16 kwie 2005, 17:30

:564:
Super wskok! :D :D :D
Nieźle sie uśmiałem... taki czarno-czerwony humor :D
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
sabinka
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: sabinka » 16 kwie 2005, 20:52

tez myslalam ze zastaniesz tam mame albo tate dziewczyny :D
ale historia zajebista :):):):)
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 16 kwie 2005, 22:49

a co sie jej stalo ze pozyczala ubrania? :D
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 16 kwie 2005, 23:13

Chyba lepiej nie dociekac :D
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 17 kwie 2005, 00:37

Hyhy pisze:a co sie jej stalo ze pozyczala ubrania?

Na widok facia w skarpetkach dostała krwotoku 15-minutowego.
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
sabinka
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: sabinka » 17 kwie 2005, 15:11

moze w wannie do ktorej wpadla bylo pelno wody? :D

Wróć do „Wszystkie inne tematy”