Co kupić dziewczynie na gwiazdke??????????????
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Co kupić dziewczynie na gwiazdke??????????????
Pomózcie prosze jak najszycbciej co mam kupić swojej dziwczynie /????dziewczyny co byscie chciały prosze o konkrety a faceci co Wy im kupujecie??
- Sir Charles
- Weteran
- Weteran
upiecz jej ciasteczka w kształcie serduszek z wypisanym na nich jej imieniem
jak chces zkupic to obojetnie cos z bizuterii - jezeli umiesz trafic w jej gust to sie na pewno ucieszy.
a co do skarpetek to nie smiej sie ale to tez super pomysł - ale nie takie najzwyklejsze tylko jakies smieszne i koniecznie ciepłe w koncu zima jest
jak chces zkupic to obojetnie cos z bizuterii - jezeli umiesz trafic w jej gust to sie na pewno ucieszy.
a co do skarpetek to nie smiej sie ale to tez super pomysł - ale nie takie najzwyklejsze tylko jakies smieszne i koniecznie ciepłe w koncu zima jest
Najlepsze są prezenty które nie muszą kosztować wiele ale oznaczają przywiązanie do tej drugiej osoby. Dlatego bardzo spodobał mi się pomysł Sarah z tymi ciasteczkami. Naprawde superowy prezent. Co do bielizny erotycznej to kupować ją można tylko wtedy kiedy doskonale zna się wszystkie rozmiary.
Ja proponowałabym ci np. jakieś perfumy lub łańcuszek. Ostatnio w sklepie widziałam takie fajne łańcuszki w którym można zrobić ze srebra swoje odbicie (ze zdjęcia je biorą). Takie coś bardzo jest fajne.
Ja proponowałabym ci np. jakieś perfumy lub łańcuszek. Ostatnio w sklepie widziałam takie fajne łańcuszki w którym można zrobić ze srebra swoje odbicie (ze zdjęcia je biorą). Takie coś bardzo jest fajne.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Wróć do „Wszystkie inne tematy”