:567:
mama mi zmarła...mam straszne kłopoty finansowe nie wiem co robic...
:518: :518: :583:
co ja mam zrobic???????
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
co ja mam zrobic???????
sylwia
- ksiezycowka
- Weteran

Bardzo Ci współczuję Misylwio!Znam ten ból,ponieważ moja Mama zmarła w tamtym roku.Śmierć Matki,to przeżycie,którego nie sposób opisać.Ja do dzisiaj nie mogę się pozbierać,słyszę Jej głos,pamiętam jej zapach i codziennie o Niej myślę.Matkę ma się tylko jedną :567:
Przychylam się do rad innych:musisz znaleźć pracę i może załatwić sobie rentę.Weź się w garść,bo żyć trzeba dalej.Powodzenia.Ściskam.
Przychylam się do rad innych:musisz znaleźć pracę i może załatwić sobie rentę.Weź się w garść,bo żyć trzeba dalej.Powodzenia.Ściskam.
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"
Joe Cocker
Joe Cocker
-
Adamo
Sylwia Przyjmij moje kondolencje ... ciężka sprawa wiem bo przeżywam to samo tylko Taty:( Co do renty to do 25 roku zycia jest wiec juz cie nie obejmuje
Jeśli skonczyłas studia , albo masz maturke to szukaj pracy . Jest bardzo ciężko o prace to wiem... Ale nie możesz sie poddawać złotko , ja z tym walcze od 19 września
I co najważniejsze udaje mi sie . Pracuje w myjni , barze , czasem w sklepie komputerowym , do tego nauka
Ale nie bede pisał o sobie... Wypłacz sie pomaga i zacznij pracować nad przyszłością!!!JEdnym słowem musisz Walczyć ! nic innego ci nie moge napisać bo nie jestem w tym Specjalistą. 3mam kciuki masz 25 lat dasz sobie rade ...
Jeśli skonczyłas studia , albo masz maturke to szukaj pracy . Jest bardzo ciężko o prace to wiem... Ale nie możesz sie poddawać złotko , ja z tym walcze od 19 września
Ale nie bede pisał o sobie... Wypłacz sie pomaga i zacznij pracować nad przyszłością!!!JEdnym słowem musisz Walczyć ! nic innego ci nie moge napisać bo nie jestem w tym Specjalistą. 3mam kciuki masz 25 lat dasz sobie rade ...Re: co ja mam zrobic???????
misylwia pisze: :567:
mama mi zmarła...mam straszne kłopoty finansowe nie wiem co robic...
:518: :518: :583:
Zmarła ? to przykre , ale mając 25lat nie mozliwe jest by nie było obok Ciebie kogos kto by Ci pomógł
Pierwszy post na forum Twój i zaraz takie coś , w dodatku pogrubionmymi literami :546: ech coś mi sie wydaje ze to podpucha ! momo wszystko kondolencje
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
-
Adamo
Krzys nie każdy ma w wieku 25 kogoś :547: Hm a co do tej podpuchy to po co ktoś by miał kłamać ? Zeby ludzie pisali do niego? Jakby to była podpucha to uznałbym tą dziewczyne za Wariatke ! w takich sprawach sie raczej nie klamie ani nie smieje ;/ Chyba że ludzie maja popsutą psyche
Chyba że uważasz że ludzie piszący takie coś na forum są popierdzieleni ... To w takim razie JA TEŻ JESTEM!!!! oo i najlepsze to co napisałem to dla jaj ! TAK???? ;/ Nie wnikam szkoda słów...
Chyba że uważasz że ludzie piszący takie coś na forum są popierdzieleni ... To w takim razie JA TEŻ JESTEM!!!! oo i najlepsze to co napisałem to dla jaj ! TAK???? ;/ Nie wnikam szkoda słów...Wróć do „Wszystkie inne tematy”