Ja w tym roku postanowiłem spedzić go inaczej niż zwykle. Dla tego jade spedzić noc sylwestrową na stoku narciarskim

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
sophie pisze:Znajac zycie to co, gdzie i jak wyjdzie 30. lub 31.
mariusz pisze:krzys pisze:Chyba sie przejade na rynek do Krakowa
Dobry pomysłTeż biorę to pod uwagę, jak narty minie wypala
Dokładnie tak samo jak ja. Ja sobie w tym roku postanawiam, że się przyłoże w końcu do nauki i jakimś cudem zdam maturę i się na tą cholerną psychologię dostanę...I że w tym roku nikogo nie pobije już...I że zacznę nad sobą panować...A mam pytanie czy macie jakieś postanowienie noworoczne??
Bo ja co roku rzucam palenie
I jeszcze dużo innych możliwości. Dlatego mnie na Starówce też nie będzie. My z Moronem jedziemy nad morze [polskie], albo zostaniemy gdzieś na domówe w Wawie albo u niego się zaszyjemy, zobimy klimacik i będziemy się pitolić jak króliki przez całą nocna Starówce w Warszawie mozna dostac butelka w glowe lub petarda w plecy. Fajnie co ?
kociak pisze:My z Moronem jedziemy nad morze [polskie], albo zostaniemy gdzieś na domówe w Wawie albo u niego się zaszyjemy, zobimy klimacik i będziemy się pitolić jak króliki przez całą noc
Maverick pisze:Kazda chwila jest dobra aby wszystko zmienic.A mam pytanie czy macie jakieś postanowienie noworoczne??
foxy_lady pisze:na Starówce w Warszawie mozna dostac butelka w glowe lub petarda w plecy. Fajnie co ? :570:
foxy_lady pisze:widze, że mamy kolejna forumowa parę
Krzyś pisze:Chyba sie przejade na rynek do Krakowa
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 234 gości