telefon dla siostry
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
telefon dla siostry
Chcę zrobić siostrze niespodziankę i kupić jej nowy telefon, mam na to koło 600 zł, znajdzie się coś solidnego z andkiem?
Re: telefon dla siostry
Dobrym wyborem będzie alcatel 1S2020, kosztuje koło 500 zł i ma całkiem fajne parametry. Nowy android na pokładzie, i 13Mpix aparat tylni.
Przeglądałam ostatnio telefony właśnie takie budżetowe i w moim porównaniu ten model o którym piszesz wypadł najlepiej. Przede wszystkim, który telefon w tej cenie będzie miał NFC? To raczej niespotykane, a w dobie pandemii koronawirusa - ogromna wygoda.
Sama akurat kupiłam jakoś niedawno tego Alcatela 1S 2020 i faktycznie, telefon jest przyzwoity. Fajnie, płynnie działa, jesli chodzi o mnie to moe oczekiwania spełnia. Aparat ma bardzo dobry co przy tej cenie jest atutem.
Mój jest w wariancie zielonym, dorzucam zdjęcie
https://zapodaj.net/images/d2acfd4ef80e9.jpg inaczej się nie dało
Mój jest w wariancie zielonym, dorzucam zdjęcie
https://zapodaj.net/images/d2acfd4ef80e9.jpg inaczej się nie dało
jeszcze nie kupiłam tego telefonu ale słyszałam, że niedługo ma wyjśc ich model 3L 2020, myślicie że warto?
O widzisz, tego nie wiedziałam, że ma wyjść jeszcze jakiś nowy model. A orientujesz się, jaka różnica w cenie, między tym 1S, o którym była mowa wyżej, a 3L?
A w przypadku modelu 3L 2020 w stosunku do 1S 2020 są jakieś znaczące różnice? Ktoś może wie?
kupiłam 3L2020, to był dobry wybór prezent sie udał, płaciłam niecałe 600 zł ale telefonik pierwsza klasa, siostra się dała trochę pobawić porobiłam fotki, świetne robi
I jak ten Alcatel 3L 2020 wypada w porównaniu ze swoim bratem 1L 2020? Różnice są mocno zauważalne? Wydajność jak? Czytałam, że ten 3L ma mega dobry aparat, 48mpx, w tej cenie to niezła gratka dla fanów fotografii smartfonowej.
do 600 zł to raczej nie kupisz normalny telefon. kupowałam dla mamy za 699 i to najtaniej co odnalazłam
jak nie kupisz? Alcatel 1S 2020 to kupiłam przecież za jakoś 500 pln i nie jes to wcale zły telefon
tak jak pisałam kupiłam alcatela 3L 2020, siostra bardzo sobie ten telefon chwali, z budżetowych to wydaje mi się, że to model z najfajniejszymi parametrami
Telefon jak najbardziej godny uwagi. Zgadzam się, że w tej cenie na pewno nie znajdzie się nic lepszego. A przy tym jest po prostu ładny Zdjęcia robi fajne i bateria trzyma całkiem przyzwoicie
No w tej cenie to telefon jest bardzo dobry, lepszy od wielu innych modeli
Bardzo cenię sobie produkty firmy Apple, dlatego posiadam w domu wiele sprzętu z ich oferty. Ostatnio skorzystałem z genialnego serwisu produktów Apple w Warszawie - http://macintosz.com/cennik/serwis-iphone-warszawa/. Bardzo dobre ceny oraz rozbudowana oferta świadczonych usług.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”