Zegarki
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Zegarki
Czy lubicie nosic zegarek na ręce?? Jeżeli tak to jaki??
Dla mnie zegarek to coś waznego i reprezentacyjnego.
Lubie solidne klasyczne zegarki ze wskazówkami. Oczywiście na branzolecie;)
Dla mnie zegarek to coś waznego i reprezentacyjnego.
Lubie solidne klasyczne zegarki ze wskazówkami. Oczywiście na branzolecie;)
Triniti19 pisze:Ja już od roku nie nosze zegarka, jakoś przyzwyczaiłam się, że zegarek mam w telefonie.
Ja tez sie odzywyczailem od zegarka. A to wszystko dlatego, ze pasek mi sie urwal

A zegarek sobie lezy w domu (elektroniczny Casio). W sumie nie podoba mi sie tak jak kiedys. Teraz najchetniej nosilbym klasyczny, srebrny na bransolecie.
Teraz godzine i prawie wszystkie bajery jakie mialem w zegarku, mam teraz w telefonie.
A mi się coś z mózgiem robi, jak mam zegarek na ręce. Serio! Pulsują mi żyły w skroniach, więc zegarka nie noszę od bardzo dawna. Mam za to obcykane zegarki we wszelkich możliwych miejscach na mieście i zawsze wiem, gdzie jest zegarmistrz
To jeszcze z czasów, kiedy komórek nie było.
Zresztą mam niesamowitą orientację godzinową. Zawsze wiem, która jest, po kilkugodzinnym niesprawdzaniu mylę się najwyżej o 15 minut.
Zresztą mam niesamowitą orientację godzinową. Zawsze wiem, która jest, po kilkugodzinnym niesprawdzaniu mylę się najwyżej o 15 minut.
Heh, dobra Omega kosztuje powyzej 4tys...
Moze mozna ubezpieczyc? :p
Mialam kiedys porzadny zegarek - dopoki mi nie ukradl ktos z szafki na basenie
To bylo pol roku po tym jak go dostalam - jeden z dwoch ostatnich wspolnych prezentow od rodzicow - na osiemnastke.
A tak poza tym, to mam troche swatch'y
Lubie je...
Moze mozna ubezpieczyc? :p
Mialam kiedys porzadny zegarek - dopoki mi nie ukradl ktos z szafki na basenie
A tak poza tym, to mam troche swatch'y
Wróć do „Wszystkie inne tematy”