Nimfomanka

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Nimfomanka

Postautor: mariusz » 29 paź 2004, 16:55

Czy spotkaliście na swojej drodze kiedyś nimfomankę?? Jak sobie z nia poradziliście??
Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Postautor: Hardcore » 29 paź 2004, 17:31

Moja ex była nią zanim zaczeła brać pigułki atykoncepcyjne :P
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Obrazek
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 29 paź 2004, 22:58

Jakby byla to by nia zostala :)
Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Postautor: Hardcore » 30 paź 2004, 10:53

Poprosu się jej znudziłem, bo potrzebowała nowych wrażeń :D
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Obrazek
sallvadore
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: sallvadore » 02 lis 2004, 10:15

no wałśnie ciekawi mnie jak wygląda nimfomanka? Chodzi mi o styl ubeirania. Bardzo wyzywający czy raczej normalny. JAk uważacie?
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 02 lis 2004, 12:36

Nimfomanka normalnie wygląda. Stara się ubierać atrakcyjnie, żeby łatwiej było rwać :P Ma napady. Wszystko jest ok i raptem przychodzi taki moment, że jest w stanie się rzucić na obojętnie którego faceta. Każdy jest ok. Nie ma, czy ładny, czy brzydki. Tych, co jej się nie podobają uważa za godnych uwagi, bo dla niej to perwersja iść z kimś takim do łóżka, a to ją jeszcze bardziej kręci.
Da się to zaleczyć. Ale facet, który z nią jest, ma przerąbane. Musi mieć temperament za dziesięciu, bo myślenie o seksie zajmuje jej 90% czasu wolnego. Za orgazm jest w stanie zabić. Jeśli go nie dostanie, będzie się wściekać, wrzeszczeć nie wiadomo dlaczego, aż do rzucania talerzami włącznie. Jedyna metoda wtedy, to ją przelecieć. Jeśli nie wiadomo, o co się wścieka, to wiadomo, że zawsze chodzi o seks.
Niezaspokojona będzie łazić na boki. Początkowo w myślach.
Awatar użytkownika
Elspeth
Weteran
Weteran
Postautor: Elspeth » 02 lis 2004, 12:43

a ja sie ostatnio wlasnie spieram z kumplem na temat nifomanka a erotomanka jakie sa roznice itd. Chociaz ostatnio najczesciej wchodzimy na temat nimfomanki i jakos nie mozemy dojsc do zgody ;)
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 02 lis 2004, 12:53

Nimfomania jest związana z popędem płciowym, erotomania nie. Erotomankę łatwo rozbudzić, ona często o tym myśli i dotyczy to głównie psyche. Nimfomanka ma na to średni wpływ, bo to czysta fizjolofia.
Czyli nimfomanka działa, bo musi i to wychodzi z niej, a erotomanka dużo o tym myśli i za dużą wagę przywiązuje do tego na co dzień. Nimfomanka na co dzień jest spokojna. Czyli albo to robi, albo o tym nie myśli. Erotomanka myśli zawsze.
Nimfomanka po terapii z reguły zostaje erotomanką.
Awatar użytkownika
Aga
Maniak
Maniak
Postautor: Aga » 02 lis 2004, 16:58

Słyszałam że nimfomania to uzależnienie od hormonu szczęścia który wydziela się w trakcie orgazmu. Czy jeśli tak jest to nie można jej jakoś podawać tego hormonu?
Awatar użytkownika
Martyna
Maniak
Maniak
Postautor: Martyna » 02 lis 2004, 23:36

mrt pisze:Nimfomanka normalnie wygląda. Stara się ubierać atrakcyjnie, żeby łatwiej było rwać :P Ma napady. Wszystko jest ok i raptem przychodzi taki moment, że jest w stanie się rzucić na obojętnie którego faceta. Każdy jest ok. Nie ma, czy ładny, czy brzydki. Tych, co jej się nie podobają uważa za godnych uwagi, bo dla niej to perwersja iść z kimś takim do łóżka, a to ją jeszcze bardziej kręci.
Da się to zaleczyć. Ale facet, który z nią jest, ma przerąbane. Musi mieć temperament za dziesięciu, bo myślenie o seksie zajmuje jej 90% czasu wolnego. Za orgazm jest w stanie zabić. Jeśli go nie dostanie, będzie się wściekać, wrzeszczeć nie wiadomo dlaczego, aż do rzucania talerzami włącznie. Jedyna metoda wtedy, to ją przelecieć. Jeśli nie wiadomo, o co się wścieka, to wiadomo, że zawsze chodzi o seks.
Nimfomania jest związana z popędem płciowym, erotomania nie. Erotomankę łatwo rozbudzić, ona często o tym myśli i dotyczy to głównie psyche. Nimfomanka ma na to średni wpływ, bo to czysta fizjolofia.
Czyli nimfomanka działa, bo musi i to wychodzi z niej, a erotomanka dużo o tym myśli i za dużą wagę przywiązuje do tego na co dzień. Nimfomanka na co dzień jest spokojna. Czyli albo to robi, albo o tym nie myśli. Erotomanka myśli zawsze.
Nimfomanka po terapii z reguły zostaje erotomanką.

mrt skąd Ty tyle o tym wiesz? Ciekawie to opisałaś. :)
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 03 lis 2004, 12:49

Wiem od psychoterapeuty :P
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 03 lis 2004, 13:21

mrt pisze:Nimfomanka normalnie wygląda. Stara się ubierać atrakcyjnie, żeby łatwiej było rwać :P Ma napady. Wszystko jest ok i raptem przychodzi taki moment, że jest w stanie się rzucić na obojętnie którego faceta. Każdy jest ok. Nie ma, czy ładny, czy brzydki. Tych, co jej się nie podobają uważa za godnych uwagi, bo dla niej to perwersja iść z kimś takim do łóżka, a to ją jeszcze bardziej kręci.
Da się to zaleczyć. Ale facet, który z nią jest, ma przerąbane. Musi mieć temperament za dziesięciu, bo myślenie o seksie zajmuje jej 90% czasu wolnego. Za orgazm jest w stanie zabić. Jeśli go nie dostanie, będzie się wściekać, wrzeszczeć nie wiadomo dlaczego, aż do rzucania talerzami włącznie. Jedyna metoda wtedy, to ją przelecieć.

mam sporo z nimfomanki w takim razie, szczególnie to:
Jeśli nie wiadomo, o co się wścieka, to wiadomo, że zawsze chodzi o seks.

:547:
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you

Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 03 lis 2004, 13:32

Znaczy, że albo normalna jesteś, allbo nimfomanka po leczeniu ;)
Zapomniałam dodać, że ten psychoterapeuta to nie mój. Zajmuje się takimi, to mnie poinformował, o co chodzi.
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 03 lis 2004, 13:38

pewnie normalna, ostro napalona na swojego faceta :D
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you

Awatar użytkownika
Bender
Weteran
Weteran
Postautor: Bender » 19 lis 2004, 21:42

kogos mi to przypomina .........
a juz wiem - cos jak moja dziewczyna :)
ale jest monogaminczna nimfomanka

ale wypisz wymaluj - te taleze itd
zabic mnei chce ciagle
ostatnio sie wsciekla ze tylko na sex do niej przyjezdzam - okres miala :P

samo zycie eh...

Wróć do „Wszystkie inne tematy”