BAR VIP - co sadzicie?

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Awatar użytkownika
Blade
Uzależniony
Uzależniony
BAR VIP - co sadzicie?

Postautor: Blade » 29 wrz 2004, 18:43

Co sadzicie o kolejnej odslonie BARu?
Wg mnie to sa pseudo-gwiazdy, ktore nawet nie umia udawac osob, ktorymi nie sa. Poza tym jak mozna poscic za bar kogos kto nigdy za nim nie pracowal. To posmiewisko. Teraz sa 2 less, ale one nie sa less - jak wspomnialem w inny poscie...swiat jest pokrecony ;)
Wyslij SMSa - wygrasz samochod ;)

P.S. Przyznam, ze ogladalem 1 edycje Big Brother'a, ale chyba tylko dlatego, ze to byl pierwszy program tego typu w Polsce i zaciekawil ludzi.
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 29 wrz 2004, 19:53

Na temat tego programu mam do powiedzenia jedno słowo-żenada. Właśnie weszłam na stronę tego programu, bo oczywiście żadnego odcinka tej edycji nie widziałam. Myślałam, że tam będą prawdziwe vipy, a tu niemogący się wybić Bracia Cugowscy i córka Torzewskiego. Pfff. Już mogliby wymyślic coś nowego a nie klepać to samo!
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Awatar użytkownika
Blade
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Blade » 29 wrz 2004, 21:38

Leszczynko, ale zawsze mozesz wyslac SMSa i wygrac samochod ;) - Oczywiscie zartuje :)
A co do tych VIPow - producenci chyba nie wiedza co znaczy to okreslenie :p
Chyba wysle sobie SMSa..... do znajomej ;)
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 29 wrz 2004, 21:46

z każda edycja pokazywane jest coraz większe zepsucie i obłuda. brzydze się takim geirkom i tym ludziom. Na szczęście nie wszyscy są tacy powaleni. Tam jest taka zbieranina na potrzeby programu.
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you

Awatar użytkownika
Blade
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Blade » 29 wrz 2004, 22:00

z każda edycja pokazywane jest coraz większe zepsucie i obłuda. brzydze się takim geirkom i tym ludziom

Ja tez. Zawsze trafialem na takich ludzi w zyciu. Teraz zaczynam studia i..... boje sie, ze znowu trafie.
No, ale
Na szczęście nie wszyscy są tacy powaleni
- dokladnie tak.
Wrocmy do tematu:
Tam jest taka zbieranina na potrzeby programu.
- zgadzam sie, ale to pokazuje, ze tylko ludzie podobni do pseudo-gwiazd ogladaja to reality-show, bo ich zachowanie im sie podoba, a co za tym idzie takich ludzi jest bardzo duzo - bo jakby nie patrzec zainteresowanie programem jest bardzo duze.
Jak ja ogladam BAR przez minute to zygac mi sie chce - jedni obgaduja drugich za plecami, panuje totalna obluda, a osoby wartosciowe sa obsobaczane :563:
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 30 wrz 2004, 09:22

fireman pisze:ale to pokazuje, ze tylko ludzie podobni do pseudo-gwiazd ogladaja to reality-show, bo ich zachowanie im sie podoba, a co za tym idzie takich ludzi jest bardzo duzo - bo jakby nie patrzec zainteresowanie programem jest bardzo duze.

ja niestety mam słabośc do reality show a nie jestem podobna do pseudo-gwiazd. POnadto ich zachowanie mi sie nie podoba, to chyba ciekawosc bierze gore. ;)
People are all the same
And if I'm ugly then
So are you

Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 30 wrz 2004, 09:43

Ta edycja zawiera , zbyt wielu osłów !!! ..... nie chce nikogo obrazic wiec tak to ujołem ! :564:
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
natasza
Weteran
Weteran
Postautor: natasza » 30 wrz 2004, 09:49

a ja oglądam Bar i nie mam z tego tytułu żadnych kompleksów, bardziej mnie śmieszą opinie przeciwników, bo wiecej się nagadają na ten temat niż wszystko warte....
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 30 wrz 2004, 10:36

Nie oglądałem żadnego i nie mam zamiaru.
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 30 wrz 2004, 12:11

Baru nałogowo nie oglądam. Widziałam ledwie dwa odcinki i nie przypadły mi do gustu. Aż dziw mnie bierze, że tacy ludzie mają być "wybrańcami" naszego narodu.

Widziałam odcinek w którym wyjaśniano sprawe związaną z chorą córką jednej z uczestniczek. Pewna ilość osób była tym, że ta chora córka była przez troche w programie oburzeni. Twierdzili, że to jest gra nie fair. Jak dla mnie to jest coś strasznego, że można tak potraktować osobe. Nie dziwie się tej uczestniczce, bo skoro nie ma pieniędzy na operacje córki to wtedy robi się wszystko co możliwe aby pomóc. Chwyta się wszystkiego. A wśród wielu uczestników z tego powodu było wielkie oburzenie.

Świat naprawde jest coraz gorszy.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 30 wrz 2004, 12:28

bo to zawistni censored i zazdrosnicy. wiedza ze ludzi to chwyci za serce a tym samym oni maja slabsze szanse na forse.
:560:
People are all the same
And if I'm ugly then
So are you

Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 30 wrz 2004, 13:12

Triniti19 pisze:Baru nałogowo nie oglądam. Widziałam ledwie dwa odcinki i nie przypadły mi do gustu. Aż dziw mnie bierze, że tacy ludzie mają być "wybrańcami" naszego narodu.

Widziałam odcinek w którym wyjaśniano sprawe związaną z chorą córką jednej z uczestniczek. Pewna ilość osób była tym, że ta chora córka była przez troche w programie oburzeni. Twierdzili, że to jest gra nie fair. Jak dla mnie to jest coś strasznego, że można tak potraktować osobe. Nie dziwie się tej uczestniczce, bo skoro nie ma pieniędzy na operacje córki to wtedy robi się wszystko co możliwe aby pomóc. Chwyta się wszystkiego. A wśród wielu uczestników z tego powodu było wielkie oburzenie.

Świat naprawde jest coraz gorszy.

ups......? moment ! Ja oglądam Bar , powiem tak , to ze matka walczy o dobro dziecko uwazam za rzecz normalną i nie ma tu zasad fer pley ani zmiłuj sie i wszystki chwyty są dozwolone te normalne ze tak powiem ! ale >>>>>!!! skoro ma sie chore dziecko , to idać do programu sie nie mówi uczestnikom , ze nie sprzedaje sie dziecka bo to nie prawda robi to bo chce jej pomóc wiec jest to pewnego rodzaju sprzedza ale uzasadnoiona i powinno sie o tym powiedzieć , a nie mówic iz przyszło sie do programu by odpoczac od niej i kłopotów codziennych , bo tak Ta Pani sie wypowiedziała !!! wiec nie rozumiem odpoczac od własnego dziecka ?!!! czyli po mojemu ma w dupie wszystko i idzie sie bawic w dodatku twierdzi iz nie dla dziecka , to jest zwykła fałszywosc !! wszystko było dobrze , zanim nie usłyszałem tej wypowiedzi !! z jej ust , ze tak powiem ! i dlaczego w ogóle jest obuzona tym ze ja grupa krytykuje , skoro ma czyste intencje powinno to po niej spływać ! sumujac.......? Matka nie zostawia dziecka wymagajacego miłosci i opieki , pod opieką kogos , a sama idzie sie bawic !! chyba ze ma w tym cel , czyli pomoc dziecku , skoro sie wyraza inaczej dla mnie fałsz i zakłamanie i nie szczerosc !
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 30 wrz 2004, 13:19

krzys pisze: powinno sie o tym powiedzieć , a nie mówic iz przyszło sie do programu by odpoczac od niej i kłopotów codziennych , bo tak Ta Pani sie wypowiedziała !!! wiec nie rozumiem odpoczac od własnego dziecka ?!!! czyli po mojemu ma w dupie wszystko i idzie sie bawic w dodatku twierdzi iz nie dla dziecka , to jest zwykła fałszywosc !!

nigdy nie slyszalam tych slow od niej a jesli nawet tak powiedziala to ma do tego prawo, bo nie ma latwej sytuacji w domu.
owszem moze powiedziec ze jest po kase dla dziecka bez sciemy ale to juz jej sprawa
People are all the same
And if I'm ugly then
So are you

Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 30 wrz 2004, 13:29

A kto ma dzis łatwa !??? mogła powiedzieć wszystko !! ale nie w ten sposób jak powiedziała ! dla mnie jest spalona !
prawo ma do czego ? zabawy ? oczywiscie ale nie kosztem dziecka które cierpi bo teskni za matką i z kalectwa
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 30 wrz 2004, 13:33

krzys pisze:A kto ma dzis łatwa !??? mogła powiedzieć wszystko !! ale nie w ten sposób jak powiedziała ! dla mnie jest spalona !
prawo ma do czego ? zabawy ? oczywiscie ale nie kosztem dziecka które cierpi bo teskni za matką i z kalectwa

wiec krzyś na nia smsa nie wysle ;)
ma prawo być zmęczona a na pewno też cholernie tęskni za córką, to widać. Spojrz na taka agnieszke ktora tez ma dzieciaka a nawet slowem o nim nie slyszałam. Ta to dopiero sie bawi...
Każde dziecko tęskni za rodzicami, tak samo jak pozostałych uczestników ale skoro laska nie ma pracy i sama wychowuje uposledzone dziecko, musi probowac na wszytskie sposoby aby jej zapewnic przyszlosc i zdrowie !! I NIECH MI TU KTOS PODSKOCZY :560: TO ZJEM !
People are all the same
And if I'm ugly then
So are you

Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 30 wrz 2004, 13:40

Wszystko sie zgadza , oprucz tego co mówi i jak mówi!! nie cierpie takiej gadki i postawy !! Tak jak powiedziałem wszyzstko było w porzo , do momentu jak sie zaczeła rzucac !! nie toleruje tego u kobiet !! ani u facetów !! ten dupek co to niby miał namiot i sie nim chwalił ,a potem dziewczyne nazwał (iz piepszy) dla mnie szczyt debilizmu o którym pisał Mrt! :564:
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 30 wrz 2004, 13:43

z tym gosciem co mial namiot to byl max totalny. dla mnie to niedowartosciowany typek mocny w tlumie a tak naprawde mozna by go zgniesc w 3 sekundy. jest 'cwany' bo obral sobie slabszy cel. Zniszczylabym gnoja !
People are all the same
And if I'm ugly then
So are you

Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 30 wrz 2004, 14:05

Normalnie szkoda iz ta biedna (choc głupiutka ) Ewelina , nie poradziła sobie z nim , szkoda ze nie potrafi sie bronic !
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 30 wrz 2004, 14:08

dokladnie, dlatego wlasnie ten typ jak i iwle innych osob obralo ja za latwy cel. swoja droga sama tez glupio robi, bo dla mnie jest troche durnowata i spoosb w jaki sie wyslawia....ojej.
People are all the same
And if I'm ugly then
So are you

Awatar użytkownika
DREADMAN
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: DREADMAN » 01 paź 2004, 09:16

a ja tam bym chcial byc w barze :564: na pewno bym sie nie nudzil ;) moze bede kiedys mial swoj program ala" Wojewodzki"
Ptaszniki to Moja Pasja :D I mam Kilka nA Sprzedaz [;
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 08 paź 2004, 07:57

No ciekawe jakamacie teraz opinie o Rudej , kiedy to wiedzac iż facet jest zonaty tobi mu na oczach wszzystkich widzów loda ! , zal mi tylko tej zony , i jeszcze raalizatorzy ta rozmowe puscili ? po co dzwonili do niej ??? ale to juz ich sprawa , takich rogów jej współczuje !! :567:
Awatar użytkownika
Blade
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Blade » 08 paź 2004, 08:21

No ciekawe jakamacie teraz opinie o Rudej , kiedy to wiedzac iż facet jest zonaty tobi mu na oczach wszzystkich widzów loda !

Nie wiem, o ktorego faceta chodzi, ale jakos nie protestowal, wiec o nim tez ludzie cos pomysleli.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 08 paź 2004, 08:25

Oczywiscie , ze tak tym bardziej ze wczesniej mmówił coś innego , ale tu chodzi o coś wiecej , o Rudą sukę , która od początku mi sie nie podobała , którą zozgryzłem jako chyba pierwszy , po słowach ." przyszłam tu by odpoczac " majac jednoczesnie chore dziecko !! Ci co sledzą bar od poczatku i znaja temat wiedza o co biega !
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 08 paź 2004, 09:06

kto powiedziała że lubimy Ruda? wiadomo, rude to wredne i ona mi nie pasowała od początku.
Natomiast akcja z robieniem loda jest fatalna. Panna nie dosc ze chamska, prosta to jeszcze lachociag. Nie szanuje takich szmat za grosz.
Co do samego witka, to chyba niezle popili a takiego wstydu jak jego zonie, nikomu nie zycze.

Nie szkoda mi goscia, zony jedynie i dziecka.
People are all the same
And if I'm ugly then
So are you

Awatar użytkownika
szopen
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: szopen » 08 paź 2004, 18:23

żona żoną, jak sie mają czuć ich dzieci? teraz są małe,ale za kilka lat jak podrosną, to współczuję komentarzy koleżanek i kolegów :(... popiepszone te reality show i tyle

pozdrawiam
Cuda się zdarzają. Co potwierdzi każdy programista :)

pozdrawiam
Awatar użytkownika
lorenzen
Maniak
Maniak
Postautor: lorenzen » 09 paź 2004, 08:07

Już kiedyś cytowałem Kazika w podobnym kontekście - świat zapier.... po równi pochyłej.
Co tym sądzę??? - szkoda czasu na oglądanie :547: :547:
;)...
Awatar użytkownika
DREADMAN
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: DREADMAN » 13 paź 2004, 14:40

e tam nawet sa niezle jaja no to z ta rudzia to bylopojechane w kosmos ;) wspolczuje zonie witka
Ptaszniki to Moja Pasja :D I mam Kilka nA Sprzedaz [;
Awatar użytkownika
DeLijKa
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: DeLijKa » 18 paź 2004, 00:52

Dla mnie coraz to nowsze i kolejne edycje wszystkich Reality Show to jedna wielka reżyseria a nie Reality. Tam ludzie stają się dwulicowi bo kiedy leci "na żywo" to okazuje się że uczestnicy przed kamerą mówią co innego i kiedy są sam na sam też mówią co innego. 4Me takie programy to żenada a na dodatek TV zbija na tym wielkie pieniądze :551: :570:
Sztuka życia to cieszyć się małym szczęściem...
Awatar użytkownika
Student
Weteran
Weteran
Postautor: Student » 18 paź 2004, 01:08

Ruda to sie najlepiej tlumaczyla! Ze mu wlosy z brzucha wyrywala :) A glowa chodzila z gory na dol jak winda :)

censored mnie ten caly BAR i ludzie. Ogladam tylko jak nie ma nic innego w telewizji. Na tego błazna Jarka patrzec juz nie moge. Gdzie oni znalezli tych ludzi?
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 18 paź 2004, 09:28

kto odpadl w sobote ?
People are all the same
And if I'm ugly then
So are you

Wróć do „Wszystkie inne tematy”