Zabawa dla dzieci
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Zabawa dla dzieci
Cześć wszystkim, jestem nauczycielem w podstawówce. Uczę w 2 klasie, no teraz jest strajk ale no nie mogę zostawić dzieci i sobie siedzieć na tyłku. Więc jako jedyny nauczyciel w szkole chcę dzieciom ze swoich pieniędzy kupić im płyn do baniek mydlanych Jako,ze mam pensję no nie za dużo to znalazłem taki sklep internetowy i cena chyba nie wydaje mi się duża. Gdzieś na innym forum przeczytałem,że to podobno dobry sklep. A jakie jest wasze zdanie ? Znacie sklep megabanki?
Re: Zabawa dla dzieci
Fajna inicjatywa:) Tylko ciekawe czy dzieciaki po tym strajku nie mają zaległości heh...w każdym razie faktycznie fajnie, że chcesz działać.
U mojego młodszego dziecka szał na tańce i zabawy z muzyką, ciągle słucha tej piosenki https://www.youtube.com/watch?v=5Yko64Nf3Q0 sama się nauczyłam już słów
Szkoda, że u mnie nie było takich nauczycieli...
-
Sami wiemy jak są potrzebne chusteczki nawilżające dla dzieci. Przydają się w wielu sytuacjach nie tylko domowych. Ale czy umiecie dokonać prawidłowego wyboru?
Wróć do „Wszystkie inne tematy”