chore wyglupy ;]

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Awatar użytkownika
___ToMeK___
Uzależniony
Uzależniony
chore wyglupy ;]

Postautor: ___ToMeK___ » 13 wrz 2004, 23:29

chcialbym, zeby tu kazdy wpisal jakis wyglup, w ktorym albo bral udzial, ktorego byl swiadkiem badz o ktorym slyszal ;).
Na poczatek mam takie dwa:
1. Kiedys jeden qmpel mial dlugie wlosy, co zarowno mi, jak i innym qmplom za bardzo nie odpowiadalo. Pojechalismy razem na jacht. W nocy "troche" popiwkowalismy. Dlugowlosy qmpel odlecial. Po jakims czasie inny qmpel wpadl na pomysl, ze mozemy mu sciac wlosy ;). Niestety zaden z nas nie zabral ze soba nozyczek. Ale okazalo sie, ze to nie jest problem - na lajbie znajdowal sie calkiem spory arsenal... nozy ;). Qmpel ochoczo zabral sie do dziela. Wzial w garsc pek wlosow spiacego qmpla, pierwszy lepszy noz i... zaczal kroic wlosy :D. Niestety noz byl tepy, wiec nastapila jego wymiana. I tak proces sie odbywal, a ja wraz z reszta qmpli zrywalismy boki ze smiechu :P. W pewnym momencie dlugowlosy sie obudzil i jak zobaczyl qmpla sleczacego nad nim i krojacego jego wlosy ;), to poslal mu piache prosto na twarz ;)...

2. Kuzyn opowiadal jak raz na imprezie jego qmple sie niezle skuli. Jeden z nich zasnal, mial wasy. Ktorys wpadl na pomysl, ze zgola mu polowe wasow. Jak pomyslal tak zrobil. Rano "ofiara" poszla do lazienki. Widzac polowe wasow na swojej twarzy sie wsciekl. Spytal sie, ktory mu to zrobil. Qmple blyskawicznie wydali sprawce :D, ktory jeszcze spal ;). Koles z polowa wasow wymyslil zemste. Z pomoca qmpli (ktorzy wczesniej smiali sie widzac, jak tamten goli mu wasy) ogolil sprawcy jaja ;)...
0101010001101111011011010110010101101011001000000100011101100101011100100110101101100101
-.-. .. . -.- .- .-- --- ... -.-. / .--. .. . .-. .-- ... --.. -.-- -- / -.- .-. --- -.- .. . -- / -.. --- / .--. .. . -.- .-.. .- / ---... .--.
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 13 wrz 2004, 23:45

Heh, jakos najwiecej takich rzeczy dzieje sie po nadmiernym spozyciu procentow :)

Na obozie integracyjnym na I roku jeden z moich kumpli tez zostal nieco ogolony :p Jego przyjaciel wzial golarke oraz pianke :) i spiacy I. stracil polowe wlosow na jednej z nog. Wzorek wyszedl calkiem smieszny :D
Juz nie mowiac o podstawieniu innemu nawalonemu wiadra pod glowe ( w dobrych zamiarach), ktory najpierw odwrocil je do gory nogami i na nim sie oparl (siedzial na podlodze na balkonie) przysypiajac, by nagle wstac, odwrocic je (z malymi problemami w koordynacji :P) do normalne pozycji, zapelnic nieco tym co spozyl wczesniej i... wywalic za barierke balkonu! Wylewajac prosto na samochod innej osoby od nas z roku. Na szczescie samo wiadro ledwo puknelo o maske i nie zrobilo szkod...

Przysypianie z glowa nad kiblem i znalezienie sie glowa w srodku (woda nie byla spuszczona :565: ) przerobil moj kumpel na wieczorze kawalerskim. Z tego co slyszalam, to przyszly pan mlody go tak zalatwil...

Hmm, w sylwetra (w Alpach )nieco sie kiedys z kumplami wstawilismy i ok.4 nad ranem wyruszylismy na misje. Moj najlepszy kumpel przyuwazyl dzien wczesniej jakas swietna reklame desek Burtona wiszaca przy wejsciu na wyciag (raptem z 1,5km od naszego lokum, w dol gory :p). Zachcialo mu sie jej, wiec wyposazeni w zapasowe butelki szampana i innych trunkow wyszlismy... Co chwilke ktos sie przewracal i turlal. Smiechu bylo co niemiara. Na miejscu tez, jak zaczelismy sie bujac na krzeselkach od wyciagu. Najgorszy byl powrot - pod gorke. Ale jakos przezylismy. Tylko potem 2 kumpli bylo chorych, bo wyszlismy na misje zabierajac tylko kurtki (w luznych ciuchach, w hotelu byla impreza)

Nie chce mi sie opisywac wybrykow ze studniowki i osiemnastek, bo za duzo tego :p
robi
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: robi » 14 wrz 2004, 00:29

1.hehe podczepił się wschronisku palant który jadł ze sloika oliwki,braciak mu nalał do słoika kiedy on zostawił,wyobrażcie sobie że sie nie poznal i dalej sie zajadal

2.na osiemnasce jednego dostał herbate sączona przez skarpete ,poznał sie ze jakoś taka słona:)

3.po nocnej libacji namiot przewzucony namiot (nie sposób gobyło ustawić),więc grzanie nad ranem przy ognisku(saczył sie deszcz)kumpel spał na karimacie ,aby było cieplej podsyciłem ogień denaturatem,wytrzeżwiał momentalnie tak sie wystraszył,śmieliśmy sie jak głupie
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 14 wrz 2004, 09:22

1. obcinanie koncowek skarpetek <palcy> spiącym kolegom po libacji

2. golenie nóg i wygolenie placka na głwoei wielkości 5 zł.

3. wymazanie twarzy czarnym markerem, rysowanie wasów itp

4. wlozenie reki do miski z zimna woda, ponoc sikanie przez sen murowane

:)
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you

Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 14 wrz 2004, 11:29

5. dziurawienie cyrklem prezerwatyw
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 14 wrz 2004, 13:21

5. dziurawienie cyrklem prezerwatyw
A czyje to byly kondomki i czy ten ktos zostal tatusiem?
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 14 wrz 2004, 13:58

nie nazwałabym tego wygłupem a kur*****m :571:
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you

Awatar użytkownika
Baranisu
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Baranisu » 14 wrz 2004, 14:38

Kiedys jedziemy samochodem i widzimy jak facet jedzie rowerem i wpada w row zatrzumujemy sie on spi i jest pijany, a ze bylismy zukiem to zapakowalismy go ztylu i wysadzilismy 300 km dalej to dopiero byla jazda facet musialbyc niezle zdziwiony ze tyle zajechal :D
"Kochaj i szalej nie pytaj co dalej bo potem juz tylko niebo."
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 14 wrz 2004, 14:39

Chore wygłupy, troche ich było ale nie były aż takie ostre jak tutaj nie których.

Najbardziej zapamiętałam wkręcanie kolezanki po 18stce. Ona pierwszy raz w życiu się upiła tak, że urwał jej się film. Więc wspólnie z moją przyjaciółką dla żartu (a że zbliżał się 1 kwietnia) zaczełyśmy wkręcać ją co ona nie robiła będąc pijana (a naprawde jedynie zasneła na kanapie). I cały dzień bała się pokazać poza domem :).

No i pamiętam jeszcze jak kiedyś z 2 lata temu modne były kajdanki plastikowo- metalowe. Więc też z tą przyjaciółką przyczepiłyśmy kolege do lampy w centrum miasta. Przez 3 godziny ten chłopak próbował się uwlonić z "więzów". Wkońcu sie zlitowałyśmy.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Awatar użytkownika
crystal
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: crystal » 15 wrz 2004, 02:39

hbeheh chore numery to my odwalamy non stop wszystkim po kolei najslynniejszy byl jak mielismy kumpla co zawsze wszystkim kumplom piwo spijal z kufli ,to zesmy naszczali do kufla, inne to np spiacemu nalalismy keczupu na oczy , gdy sie obudzil keczup zasech i nie mogl otworzyc oczu , a najlepsze jest i tak rozpalanie grilla benzyna zatyhanie wydechow sciaganie fajek z swiec(silnik) albo podjqazd dokolesia na moto i wylanczanie mu zaplonu(najlepiej jak leszcz i nie umie sie polapac)
albo jazda przez centrum i strzelanie z zaplonu straszy wszystko i wszystkich w kolo :552:
teraz ostatnio kumplowi zamiast cd-ekow poslalismy kapuste kiszona i jeszcze za to zaplacil :547:
we'll fight, we'll bleed.
Don't try to come to preach over us and
over me, we're children of decadence,
we're right, we're real, we will fight, we'll bleed,
we're mothafucking dying breed!
Awatar użytkownika
krzyniu
Maniak
Maniak
Postautor: krzyniu » 15 wrz 2004, 14:21

. wlozenie reki do miski z zimna woda, ponoc sikanie przez sen murowane

blad ,reke trza wsadzic do cieplej wody...wtedy sie sika
podsypuje sie tez sul

Koledze ogolilismy brew druga sam rano zgolil bo wygladal jak kretyn:)
Awatar użytkownika
___ToMeK___
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: ___ToMeK___ » 16 wrz 2004, 14:50

Na jednej imprezie qmpel wsypal do miski z chipsami, paluszkami itp karme dla psa. Qmpela sie nie kapnela i troche tego zjadla... Polewa na maxa :D
0101010001101111011011010110010101101011001000000100011101100101011100100110101101100101
-.-. .. . -.- .- .-- --- ... -.-. / .--. .. . .-. .-- ... --.. -.-- -- / -.- .-. --- -.- .. . -- / -.. --- / .--. .. . -.- .-.. .- / ---... .--.
Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Postautor: Hardcore » 03 paź 2004, 18:30

Chora akcje to u mnie już troche norma....
na szybko to wymyśliłem tą:

Po imprezie w środku nocy ja, braciak i kumpel naj**ani zachaczyliśmy o stację benzynową...
były tam plastikowe rękawiczki

więc zaczęliśmy je zakładać każdy jedna na drugą....

w efekcie każdy miał na łapach po ok 30 par.

W autobusie mieli polew z nas niemiłosierny i w ogóle UFO jakieś

to jeszcze nic. Weszliśmy na osiedle i zaczliśmy wymeślać co z tym można zrobić...
na trawniku leżała psia kupka, wic pomyśleliśmy, że to jedyna okazja aby się nią pobawić.

Czuliśmy się starylnie więc bez oporów podnieśliśmy sobie po jednej sztuce. Najlepsze jest to, że nastpnym zadaniem było zaciśnięcie pięści właśnie z tym gó...

Po całej akcji tą swoistą pastą została wysmarowana przednia szyba w samochodzie sąsiadki.

To chyba wszystko przez Monty Pythona, którego uwielbiam.... :)
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Obrazek
Awatar użytkownika
Student
Weteran
Weteran
Postautor: Student » 03 paź 2004, 19:49

Kiedys za malolata spalismy z kumplami u jednego kolegi. Najaralismy sie! Kolega zrobil kupa w toalecie :) Wzielismy kawalek gowna na patyk i wysmarowalismy bartu tego chlopaka co spalismy u niego twarz kiedy spal :) To byly dopiero jajca :)
Awatar użytkownika
Aga
Maniak
Maniak
Postautor: Aga » 04 paź 2004, 11:10

Obrzydliwość!!!!! Nie macie litości.;)
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 04 paź 2004, 19:00

Jestem facetem ale to mnie jakos nie bawi co robili... :563:
Awatar użytkownika
lizaa
Maniak
Maniak
Postautor: lizaa » 05 paź 2004, 17:26

hmm kazdego bawi cos innego....
"szczescia nie kupisz gdy klopoty pietrza sie po sufit"
Awatar użytkownika
pstryk
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: pstryk » 05 paź 2004, 17:36

Zabawa jak dla mnie dosyc obrzydliwa :563:

Ciekawe czy kolege Studenta dzisiaj by taka zabawa tez bawiła,bo przeciez troche latek przybylo ... zdaje sie ze tak jezeli to teraz przytoczyl
_czas_wielkich_zmian_
Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Postautor: Hardcore » 06 paź 2004, 18:58

myślę, ży Student jednak troszkę przesadził... ja nie ingerowałem jawnie w czyjąś godność ;P (no porócz tej szyby...) hehe
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Obrazek

Wróć do „Wszystkie inne tematy”