Znacie jakies przesady, piszcie moze bedzie niezly rechot.
Ludzie to potrafia cos wymyslec.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
krzyniu pisze:no a co do przesadow to jest ich mnostwo
mowia ze np rudzi sa falszywi...i namietni
mowia ze bladynki glupie
mowia tez ze jak dziewczyna jest ladna to najprawdopodobniej glupia
Maverick pisze:Co nie zmienia faktu ze kobieta z rudymi wlosami, jezeli nie ma zbyt wielu piegow to potrafi byc niezwykle pociagajaca i atrakcyjna...
gracja pisze:moja mama nigdy nie kładzie torebki na podłodze, bo forska znika, ło matko:570:
i do mieszkania się nie wraca, jak się czegoś zapomnialo, ewent. przysiąśc trzeba. buhaha
Największą glupota jaką słyszałam (a taki pogląd wyznawalo 40% dziewczyn ode mnie z klasy): jak kobieta w ciąży się czegos przestraszy to na tej częsci ciała, za ktorą się złapie, dziecko będzie miało znamie. :551: :553:
To posłuchaj !
moja tesciowa jak była w ciazy z moją zoną (obecną ) .....
Ja tam klape z sedesu zawsze zamykam , by mi kasa nie uciekała !
gracja pisze:To posłuchaj !
moja tesciowa jak była w ciazy z moją zoną (obecną ) .....
Oj Krzysiu, przykłady to i ja znam, ale dla mnie to bzdura i tyle. Kobiety lubiły sobie dawniej opowiadac takie historie i zawsze sobie znamionko ładnie wytłumaczą i "mysza" im się przypomni. Po prostu, za duzo pigmentu.
Co do drugiego przykładu - albo przypadek, albo sugestia. Zadne czary mary
Ja tam klape z sedesu zawsze zamykam , by mi kasa nie uciekała !
hehe - pieniadze istaniały jak jeszcze nie pomyslano o klapach. Głupoty gadasz. Przesądy sprawdzaja sie tylko osobom, ktore w nie wierzą. :570:
ALe jest jedna rzecz, ktora mnie ciekawi. Mleko gotowane podczas burzy - kisnie. Jakis wplyw zjawisk atmosferycznych?
A to, że podczas okresu nie powinno sie robic trwalej bo nie wyjdzie (hormony) to podbno mit - nie wiem, nie robiłam.
Student pisze:Ja tam nie lubie jak mi czarny kot ulice przebiega. Moja dziewczyna zawsze jak wracamy sie do domu po cos kaze mi siadac na krzesle i liczyc do dziesiecu:) Zawsze sie z tego smieje:)
A co do glupich przesadow to slyszalem chyba najglupszyZe kobieta podczas okresu nie moze robic ogorkow czy roznych tam rzeczy do słoika bo po prostu nie wyjda czy spleśnieja
Totalna bzdura , czego to juz ludzie nie wymysla
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 353 gości