W jakiej sieci??
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
W jakiej sieci??
Każdy ma zapewne telefon komorkowy!! Pytanie jest takie: W jakiej macie sieci telefon i czy jestescie z niej zadowoleni??
Ja mialem kiedys z Plusie- nie narzekam. Pozniej przeszedlem na Ere - jak dla mnie najgorsze dziadostwo i zlodziejstwo!! Teraz mam idee - tez nie narzekam choc raz mnie beszczelnie oszukali!
Ja mialem kiedys z Plusie- nie narzekam. Pozniej przeszedlem na Ere - jak dla mnie najgorsze dziadostwo i zlodziejstwo!! Teraz mam idee - tez nie narzekam choc raz mnie beszczelnie oszukali!
Era... kicha, dziadostwo, złodziejstwo.... owszem, ale tylko do 26 lipca 2004 ;] (mówię tutaj o Tak-Taku). Byłem gotów przejść do Heyi, ale od kiedy wprowadzili taryfę Happy nigdzie się nie ruszam
i nie narzekam. Mam zasięg wszędzie, działa (dla mnie) niezawodnie.
Generalnie teraz moje wydatki na telefon spadły do 200zł na ROK!
![;) ;)](./images/smilies/mruga.gif)
Generalnie teraz moje wydatki na telefon spadły do 200zł na ROK!
Hehe... telefon mi się przydaje, a jakże, po prostu zawsze wybierałem najbardziej optymalną dla mnie taryfę i pieniądze schodziły z konta w akceptowanym przeze mnie tempie
. Co do MMS-ów... fakt, dla niektórych może być to niedogodność. Jeśli jednak o mnie chodzi, to potrzebuję telefonu tylko do dzwonienia i SMS-ów.
A do przesyłania danych korzystam z Internetu
Teraz są takie czasy, że trudno znaleźć miejsce bez dostępu do niego.
Mam telefon na abonament w Erze, ale tylko do grudnia. Później rezygnuję. Przerzuciłem się na Heyah, bo mam ten sam standard co w Erze (Heyah należy do PTC), a jednak dużo taniej. Z usług dodatkowych (np. MMS) nie korzystam w ogóle, więc nie stanowiły one kryterium wyboru. Poza tym mogłem sobie wybrać on-line numery telefonów sam, dzięki czemu mam prosty do zapamiętania numer. Bez zbędnych zabiegów ![;) ;)](./images/smilies/mruga.gif)
A ja mam abonamencik w Erze. Generalnie jestem zadowolony poza faktem, ze mam drozej niz w heyach i tak takach, bo umowa byla podpisywana przed nim. Za minute mam 99 groszy do kazdej sieci o kazdej porze dnia, a SMS cos kolo 50gr chyba.
Drogo, umowa na 2 lata, a przez rok promocyjne warunki czyli podwojna ilosc bezplatnych minut czyli 120 i 1gr za minute do jednego numeru w sieci Era (czyli do mojego Skarba
)
No i dostalem Siemensa MC60 za zlotowke... A to bylo w styczniu. Teraz Era tez ma taka promocje, tylko z nowszymi telefonami
A te bezplatne minuty zadko kiedy m isie przydaja, bo zazwyczaj trace je poprzez rozmowe z Lizaa 2 lub 3 dni po nowym okresie, czyli jak 5ego sa nowe minuty to 8ego juz ich nie ma
Ale za to dzieki temu 1gr za minute juz przegadalem z nia ze 300 godzin od styczina a moj rekord dlugosci rozmowy zaliczylem na komorce i bylo cos kolo 4 godzin chyba...
Drogo, umowa na 2 lata, a przez rok promocyjne warunki czyli podwojna ilosc bezplatnych minut czyli 120 i 1gr za minute do jednego numeru w sieci Era (czyli do mojego Skarba
No i dostalem Siemensa MC60 za zlotowke... A to bylo w styczniu. Teraz Era tez ma taka promocje, tylko z nowszymi telefonami
A te bezplatne minuty zadko kiedy m isie przydaja, bo zazwyczaj trace je poprzez rozmowe z Lizaa 2 lub 3 dni po nowym okresie, czyli jak 5ego sa nowe minuty to 8ego juz ich nie ma
Maverick pisze:Ja patrze pod wzgledem wartosci merytorycznej tego co tam jest napisane. Oczywiscie kobiety sa zaprogramowane tak, by rozmawiac i podtrzymywac jako takie stosunki, wiec gadaja ciagle i o niczym. Wiec rozumiem, ze temat w ktorym ludzska pisza duzo banalnych rzeczy sie Wam podoba
ależ oczywiście. w końcu jesteśmy KOBIETAMI, prawdziwy MĘŻCZYZNO....... g:hmm2
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
heye wprowadzila era...to taki kit ze nowa telefonia bo przeciez dzialaja na ich przekaznikac ha to naprawde duzo zamieszania wprowadzilo i odebralo by duzo klientow wiec nie bylo by to oplacalne a pozatym nie trzeba zdejmowac sim locka jak ma sie komorke w erze bo heya dziala
ale niech mnie nikt nie beszta za to bo to tylko moje rozumowanie i kojarzenie faktow,a co do samych swoich to nie wiem malo o nic slychac
ja mam Idea MIX i nie narzekam:)
ale niech mnie nikt nie beszta za to bo to tylko moje rozumowanie i kojarzenie faktow,a co do samych swoich to nie wiem malo o nic slychac
ja mam Idea MIX i nie narzekam:)
ja zaczynałem od Tak Taka potem abonamet w erze,simplus a teraz abonament w plusie a na dokladke Heyah.
Z plusa jestem zadowolony,mam dodatkowe minuty za staż i to aż 20.Wkurza mnie to że rozmowy mam raz droższe jak w Heyach,myśle że do listopada się to zmieni a jak nie to rozwiązuje umowe.
Idea to złodziejstwo,przekroczysz termin zapłaty i walą kare ponad 20 zeta i to samo jak zablokują a na dodatek naliczanie impulsów minuta a potem co 30 sek.Biorą ludzi jak jakiś złodzieji.A Era mnie zraziła jak wprowadziła opłaty przy zapłacie rachunków u nich w salonie,życzyli sobie 5 zł a na poczcie tylko koło 2 zł,więc ich polityka zalatywała jakąś komuną i wyskoczyłem z tego bagna,nie wiem jak jest teraz.
Co do zasięgu to wszystkie 3 sieci mają bardzo zbliżony więc tego nie brałem pod uwagę.
Z plusa jestem zadowolony,mam dodatkowe minuty za staż i to aż 20.Wkurza mnie to że rozmowy mam raz droższe jak w Heyach,myśle że do listopada się to zmieni a jak nie to rozwiązuje umowe.
Idea to złodziejstwo,przekroczysz termin zapłaty i walą kare ponad 20 zeta i to samo jak zablokują a na dodatek naliczanie impulsów minuta a potem co 30 sek.Biorą ludzi jak jakiś złodzieji.A Era mnie zraziła jak wprowadziła opłaty przy zapłacie rachunków u nich w salonie,życzyli sobie 5 zł a na poczcie tylko koło 2 zł,więc ich polityka zalatywała jakąś komuną i wyskoczyłem z tego bagna,nie wiem jak jest teraz.
Co do zasięgu to wszystkie 3 sieci mają bardzo zbliżony więc tego nie brałem pod uwagę.
Prędzej na wiosnę zamilkną ptaki, niż kobieta oprze się czułym zalotom młodego mężczyzny.
Owidiusz
Owidiusz
- Sir Charles
- Weteran
- Weteran