Wakacje!
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Wakacje!
Tak tak...dla jednych powoli sie koncza, bo szkola albo poprawka. Inni maja jeszcze ponad miesiac (hurra!), niektorzy mieli tylko pare dni urlopu, a jeszcze inni obijaja sie caly rok, wiec im wszystko jedno... ale chodzi mi o to jakie byly Wasze wakacje? Kto najlepiej wykorzystal wolne i spotkalo go cos naprawde wyjatkowego. Podzielcie sie...
- ___ToMeK___
- Uzależniony
Co ja takiego robilem w lipcu? ... chyba sie obijalem. Jop, odpoczywalem po meczacej strasznie sesji. Odpoczywalem tzn spedzalem cale dnie z dziewczyna, gralem w moj ukochany sport - koszykowke
, spotykalem sie ze znajomymi.
Caly sierpien bylem na praktyce w Goeppingen (niedaleko Stuttgartu), szlifowalem jezyk, w weekendy zwiedzalem pobliskie tereny. Dzisiaj wracam juz do Polski.
Plany na wrzesien: wyjazd z dziewczyna nad morze pod namiot, gra w kosza
, spotkania ze znajomymi, imprezki
...
a potem rozpoczecie drugiego kier studiow i jedna poprawka na pierwszym
... bllleeehh
Masakra. Znowu zimno, szaro. Wyjscie na uczelnie kiedy jest jeszcze ciemno, powrot gdy juz jest ciemno
. Dolina... nienawidze jesieni i zimy!
a tak poza tym to pozdrawiam![:) :)](./images/smilies/usmiech.GIF)
Caly sierpien bylem na praktyce w Goeppingen (niedaleko Stuttgartu), szlifowalem jezyk, w weekendy zwiedzalem pobliskie tereny. Dzisiaj wracam juz do Polski.
Plany na wrzesien: wyjazd z dziewczyna nad morze pod namiot, gra w kosza
a potem rozpoczecie drugiego kier studiow i jedna poprawka na pierwszym
Masakra. Znowu zimno, szaro. Wyjscie na uczelnie kiedy jest jeszcze ciemno, powrot gdy juz jest ciemno
a tak poza tym to pozdrawiam
0101010001101111011011010110010101101011001000000100011101100101011100100110101101100101
-.-. .. . -.- .- .-- --- ... -.-. / .--. .. . .-. .-- ... --.. -.-- -- / -.- .-. --- -.- .. . -- / -.. --- / .--. .. . -.- .-.. .- / ---... .--.
-.-. .. . -.- .- .-- --- ... -.-. / .--. .. . .-. .-- ... --.. -.-- -- / -.- .-. --- -.- .. . -- / -.. --- / .--. .. . -.- .-.. .- / ---... .--.
Te wakacje były najbardziej pracowite w całym moim życiu (choć jeszcze wrzesień). W większości lipca i do połowy sierpnia pracowałam no a teraz wypoczywam. Pare razy zdażyło mi się wyjechać na weekend gdzieś poza miasto no i raz do Berlina. Może nie było tak super ale za to wrzesień zapowiada się nieźle. Planuje z ukochanym jechać na tydzień pod namiot i może jak się uda do Wenecji na 5 dni (choć to tylko mgliste plany).
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Maverick pisze:Wenecja to dziuraBylem i nic specjalnego =]
POPIERAM i choc jestem bardzo romantycznym facetem , to jednak nie przemawia do mnie to miejsce , gdzie po primo smierdi ! po duo nie mozna dojechać
![;) ;)](./images/smilies/mruga.gif)
![!! !!](./images/smilies/wykrzyknik.gif)
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Wróć do „Wszystkie inne tematy”