......co wy na to by .......
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
......co wy na to by .......
jak pamiętam dawniej na forum agnieszki schodziło sie mnustwo ludzi - było dużo ciekawiej -- moze by przeprowadzic Akcje Agnieszka i powysyłać swoim znajomym adres jej stronki , oni niech przeslą je dalej , tamcie dalej , następni jeszcze dalej ...moze w tedy nie bedzie tu zaledwie moze 10 osób ktore sie wypowiadaja
mi sie wydaje ze specyfika tego forum jest to ze ludzie sienie znaja osobiscie a gdy wyslemy to do swoich znajowmych to juz bedziemy pisac calkiem inne posty prawda? pomyslcie sami nad tym, teraz jestesmy po czesci anonimowi a gdy wejdzie tu np 5 waszych znajmowych z gg to czy dalej bedziecie pisac tak otwarcie o swoich klopotach
moim zdaniem lepiej jest tak jak teraz jak ktos ma tu wejsc to wejdzie ![:D :D](./images/smilies/zeby.GIF)
::: Gdy kobieta odmawia miłości, a proponuje ci przyjaźń, nie bierz tego za odmowę; znaczy to, że chce postępować według kolejności :::
.....
Zgadza się. Ciekawa propozycja. Miłoi by było od czasu do czasu zobaczyc tu kogos nowego:) to slowa Mariusza następnie zgadzasz sie z Lulkiem - to sie zdecyduj - nie mam zamiaru robić nic na siłe - a co do tego ze nikt nie będzie pisac szczerze -- przecież to forum jest anonimowe - mozna podac sie za goscia - kto i skad będzie wiedzał ze to ty - albo twoja znajoma - hmm
.........
cały czas czytamy posty jednych u tych samych ludzi o praktycznie podobnej tematyce- nie mówie ze wszystkie takie są - wypowiedzi jednych i tych samych osób na dany temat - i mało osób tu w wieku - agnieszkowego GURU - kto przebywała na starej Agnieszce to wie o kogo chodzi
;)
![!! !!](./images/smilies/wykrzyknik.gif)
no spoko moze jest anonimowie tylko ze czesto pisze sie o swoich wlasnych przezyciach problemach albo nawet o jakis blahostakch typu ze sie gdzie bylo kogos widzialo , naprawde latwo jest pokojarzyc czy pod danym nickiem nie kryje sie przypadkiem osoba ( kolega z gg ktoremu wyslalismy linka) jakby to byla taka akcja ze nie rozsyalmy linka znajomym tylko zupelnie obcym ludziom to moze ale w innym przypadku , ja tego nie widze sory.
::: Gdy kobieta odmawia miłości, a proponuje ci przyjaźń, nie bierz tego za odmowę; znaczy to, że chce postępować według kolejności :::
.......
nie masz za co przepraszac
ja nie widze problemu - wyszukiwarka gg - i podac linka pare informaci o stronce i zmykam
ja nie widze problemu - wyszukiwarka gg - i podac linka pare informaci o stronce i zmykam
- Dziki Wilk
- Pasjonat
; ( nie zauważyliście mojej obecności w sumie wielka szkoda ze krzyś i aishaa gdzieś wybyli :567:
Ostatnio zmieniony 03 sty 2004, 21:54 przez Dziki Wilk, łącznie zmieniany 1 raz.
zaproszenia do nowego forum
Stare forum - to sprzed paru miesiecy mam ciagle w archiwum - czyli automatycznie mam tez adresy email podawane na tym forum. Trzeba by tylko je wylowic z calosci i wyslac na nie tzw zaproszenia do nowego forum.
Mam pytanie - czy ktos z was moglby to zrobic za mnie? Oczywiscie po udostepnieniu przeze mnie tych starych zrodel.
Mam pytanie - czy ktos z was moglby to zrobic za mnie? Oczywiscie po udostepnieniu przeze mnie tych starych zrodel.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”