Nope. Chamem jesteś, bo jesteś chamem. + lubisz to.Maverick pisze:Ja jestem chamem bo lubie
Wyraź to. Czymkolwiek to jest.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- kot_schrodingera
- Weteran
Maverick, odwracaniu kota ogonem mówimy stanowcze nie http://demotywatory.pl/2246668/Odwrocenie-kota-ogonem
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
- ksiezycowka
- Weteran
shaman pisze:Jeśli nie mierzysz mniej niż 165 to prawidłowo. Szczupłe jest sexy.
tylko troszkę mniej, więc chyba jest ok

shaman, czy w tym roku również olewasz Wrocław? bo ja cały czas mam nadzieję, że Cię tam kiedyś zobaczę.
księżycówka pisze:No fakt, bardzo schudłaśZazdroszczę
strasznie. nie ma czego zazdrościć, wszystkie spodnie mi zlatują

Ostatnio zmieniony 18 cze 2012, 13:39 przez Mijka, łącznie zmieniany 1 raz.
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
- pani_minister
- Administrator
- Weteran
- Weteran
- Administrator
Andrew pisze:chyba w ciuchach , bo bez to ja dziekuję ....
ależ Andrew, nie musisz dziękować, i bez tego daleko Ci do rozbierania mnie z ubrań.
księżycówka pisze: Albo ubieraj spódnice
przecież wiesz, że ja generalnie jestem wierną fanką sukienek i spódnic, ale dress code jest i tego nie przeskoczę. dobrze, że z kolorem chociaż nie mam problemu.
Mati pisze:no i cóż, rejestracja zakończona, teraz tylko donieść papiery i od października na studia
ciesz się! studia są zajebiste, mi jeszcze zostało kulturoznawstwo i gender studies
taki etat to ja rozumiem, jak wystarczy zapisać w mailu dni, w których nie chcę/nie mogę/nie będę pracować
[ Dodano: 2012-06-19, 12:10 ]
Maverick pisze:O tym czy ktos jest szczuply decyduje niski % tluszczu w organizmie, a nie waga.
Mav, aż sama jestem ciekawa, jaki mam %tłuszczu przy 46kg.
Ostatnio zmieniony 19 cze 2012, 12:14 przez Mijka, łącznie zmieniany 1 raz.
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Zebys sie nie zdziwila
Widzialem fotki na SFD kolesia co sie odchudzal glodowkami. Schudl ze 100 na 76 chyba przy wzroscie 175 czy 180 nie pamietam. Moim zdaniem ciagle byl gruby. W zasadzie wygladal jak szczuply grubas. % tluszczu ciagle mial wysoki, ale % miesni bardzo niewielki. Organizmu sie nie oszuka, jak dostaje za malo kalorii to zaczyna likwidowac to co tych kalorii wymaga czyli miesnie. W efekcie metabolizm moze spac o ponad polowe, traci sie miesnie, a tluszcz jak byl tak jest. No dobra, troche sie go straci, ale niewiele. Ot cala tajemnica pozniejszego jojo.

Mijka pisze:Andrew pisze:chyba w ciuchach , bo bez to ja dziekuję ....
ależ Andrew, nie musisz dziękować, i bez tego daleko Ci do rozbierania mnie z ubrań.
Oh słoneczko ... chodziło mi tylko o to , ze kazda kobieta z taką wagą i wzrostem bedzie ładnie wygladac tylko ubrana , no ale gusta są rozne , wielu sie i takie szczuplutkie podobają , ja wyraziłem swoją opinie , napisałem Ja
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
- pani_minister
- Administrator
bezpieczeństwo narodowe, a potem specjalność bezpieczeństwo globalne i regionalne (jakoś tak)
Mijka pisze:ciesz się! studia są zajebiste, mi jeszcze zostało kulturoznawstwo i gender studies
bardziej mnie wkurza, że będę musiał za to płacić i tracić ostatnie wolne weekendy
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Fuck everything that you stand for!...
Zaoczne. Czyli jednak nie zajebiste.Mati pisze:Mijka pisze:ciesz się! studia są zajebiste
bardziej mnie wkurza, że będę musiał za to płacić i tracić ostatnie wolne weekendy
"Znacznie lepiej poruszać się po tej drodze z piwem i chipsami w ręku, z dużą ilością seksu i nad grób dotrzeć wycieńczonym i zużytym, ale z okrzykiem: Było warto! Cóż to była za wspaniała podróż!"
-
- Weteran
- Weteran