A co z okresem dojrzewania ? Czy to tylko faceci wtedy mają takie sny...

Zaciekawiło mnie to..... Czym to może być spowodowane, ten brak snu erotycznego u kobiety?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Twierdzi jednak, że nigdy nie miała takiego snuksiężycówka pisze:Bierz pod uwagę, że większości snów się nawet nie pamięta
ooo tak, to jest bardzo ciekawe. Ja miałem sen, w którym polizałem cipkę a gdy się obudziłem czułem na języku "ten" smakZłoty pisze:Lubiłem takie sny, intrygowało mnie że tylko podczas nich pojawiały się wrażenia smakowe (smak całowanej skóry).
slash pisze:Czy to możliwe żeby dziewczyna nie miała snu erotycznego mając już 20lat?![]()
slash pisze:A co z okresem dojrzewania ?
tak też jest!Nemezis pisze:Dziewczynki w tym czasie raczej skupiają się na emocjach, uczuciach, a wszelkie sprawy związane z cielesnością (no oprócz przytulania i pocałunków) wzbudzają w nich wstręt.
spadła? do jakiego Twoim zdaniem stopnia? Myślę, że mając 20 lat to już najwyższa poraNemezis pisze:Teraz mamy kulturę seksu, więc myślę, że średnia wieku
, w którym seksualność u kobiet zaczyna odgrywać jakąś większą rolę (a u Wisłockiej, przypominam, to było 25 lat) sporo spadła.
slash pisze:tak też jest!zgadzam się w 100% no ale mając już 20lat?
![]()
slash pisze:spadła? do jakiego Twoim zdaniem stopnia? Myślę, że mając 20 lat to już najwyższa pora![]()
ja mam tyle lat co ty a wstretu nie maialam nigdy do seksu, sny erotyczne mam odkad tylko zaczela mi sie jakos seksualnosc rozwijac, powiedzmy ze kolo 12 roku zycia.Nemezis pisze:Dziewczynki w tym czasie raczej skupiają się na emocjach, uczuciach, a wszelkie sprawy związane z cielesnością (no oprócz przytulania i pocałunków) wzbudzają w nich wstręt.
Stormy pisze:ja mam tyle lat co ty a wstretu nie maialam nigdy do seksu
, sny erotyczne mam odkad tylko zaczela mi sie jakos seksualnosc rozwijac, powiedzmy ze kolo 12 roku zycia.
moje otoczenie na szczescie bylo bardziej subtelne.Nemezis pisze:Obrzydzenie się zaczęło w wieku 14-15 lat, kiedy coraz więcej w otoczeniu się mówiło o "ruchanku", "lodziarach", "dupodajkach" itp.
mam kolezanke w moim wieku, ktora jest dziewica a zainteresowanie wykazuje gigantyczne.Nemezis pisze:Mam koleżankę w moim wieku, która do tej pory wykazuje niezbyt duże zainteresowanie tymi sprawami.
ja mialam gigantyczne chcice w wieku lat 15 - inaczej tego nie nazwe, bo z porzadaniem czy erotyzmem nie mialto to nic wspolnego. potrzeb 15latek czy 20 parolatek, ktore wiedza juz co sie z czym je, nie ma sensu porownywac - te pierwsze po prpostu maja za duzo skomulowanych w sobie emocji i hormonow.Nemezis pisze:właszcza, gdy co raz dowiadujemy się, jakie to ogromne potrzeby seksualne mają np. 15-latki.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 151 gości