co podnieca, pociąga?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
co podnieca, pociąga?
Co was najbardziej podnieca, pociąga w kobietach/mężczyznach?
Długo myślałem, co to takiego 90x60x90. Okazało się, że 486000
- ksiezycowka
- Weteran
pupa (oczywiście najlepiej się prezentuje jak kobieta ma talie gruszki)
oczywiscie nie popadajac w skrajnosci jesli chodzi tez o inne czesci wygladu zewnetrznego
oczywiscie nie popadajac w skrajnosci jesli chodzi tez o inne czesci wygladu zewnetrznego
Ostatnio zmieniony 23 lut 2009, 16:18 przez RHS, łącznie zmieniany 1 raz.
1. Oczy - odrobina tuszu na rzęsach czyni cuda.
3. Włosy - blond odpada. Ciemne lub farbowane na jakiś ciepły kolor. Krótsze niż 10cm odpadają bo mi się odruch głaskania nie włączy.
3. Włosy - blond odpada. Ciemne lub farbowane na jakiś ciepły kolor. Krótsze niż 10cm odpadają bo mi się odruch głaskania nie włączy.

Ostatnio zmieniony 23 lut 2009, 17:08 przez Złoty, łącznie zmieniany 1 raz.
AMX pisze:Mózg
Taaaaaa chyba sie Mysiorkiem zaraziłes

jesli zapytanie było by - co Was fascynuje ? taką odpowiedz mógł bym przyjac ...
Ostatnio zmieniony 23 lut 2009, 18:07 przez Andrew, łącznie zmieniany 1 raz.
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
AMX pisze:Mózg
O, jasne. Fajnie by bylo. Tylko ze to nieprawda. Jakis prawdziwy maszkaron, z przetluszczonymi wlosami, pryszczami, gruby i smierdzacy, ale za to z super mozgiem (zdarza sie oj zdarza), bu Cie pociagal i pdoniecal?
Rozumiem, ze mozg najbardziej i ze ladne opakowanie bez mozgu nie podnieca, ale nie ma sily, zeby to byl sam mozg.
"a miłość tylko jedną można wszędzie spotkać
przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
Nie napisałem,że tylko mózg
.
A jak by do tego była jeszcze niewidoma, to już w ogóle........
Postaraj się bardziej Andrew i daj coś z życia wzięte.Swoją drogą dlaczego uważasz,że piękna głucho-niema kobieta może nie mieć fascynującego mózgu/intelektu?

Andrew pisze:ale rozumiem ! jednak .. jesli bys trafił na swietna kobiete w kwesti wygladu a była by głucho niemą to rozumiem , ze nic a nic by Cie nie pociagala <browar>
A jak by do tego była jeszcze niewidoma, to już w ogóle........
Postaraj się bardziej Andrew i daj coś z życia wzięte.Swoją drogą dlaczego uważasz,że piękna głucho-niema kobieta może nie mieć fascynującego mózgu/intelektu?
Wy jeździcie, My latamy.
slash pisze:Co was najbardziej podnieca, pociąga w kobietach/mężczyznach?
Najbardziej to:
- widoczne żyły na rękach i dłoniach
- ładny naturalny zapach w okolicy nosa
- muzyk intelektualista
- kumulatywnie: wysoki wzrost, szczupła sylwetka, chude łydki, brunet
[ Dodano: 2009-02-23, 19:54 ]
aaa, jeszcze profil jak u rzymskiego senatora muszę dodać
i abstrakcyjne poczucie humoru.
- Wstreciucha
- Weteran
Pupa to faktycznie wdzięczny temat, jeśli chodzi o to co pociąga
kobiece lubię szczególnie.
Mam wrażenie, że to temat z kategorii nieśmiertelnych i powracających jak bumerang. Niestety, moje doświadczenia dowodzą, że jakoś nieszczególnie coś mocno wysuwa się na prowadzenie w pojedynkę. Pociąga mnie zbiór cech składających się na człowieka. NIc solo. Tak jak mówiła Miltonia - co mi po super intelektualiście, jak będzie miał pajacowaty wygląd

Mam wrażenie, że to temat z kategorii nieśmiertelnych i powracających jak bumerang. Niestety, moje doświadczenia dowodzą, że jakoś nieszczególnie coś mocno wysuwa się na prowadzenie w pojedynkę. Pociąga mnie zbiór cech składających się na człowieka. NIc solo. Tak jak mówiła Miltonia - co mi po super intelektualiście, jak będzie miał pajacowaty wygląd

Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Golly Gee pisze:Nemezis, No to lepiej żebyś mnie nie spotkała![]()
shaman pisze:Jak w mordę szczelił ja![]()

shaman nie wiedziałam, że jesteś muzykiem
shaman pisze:Ale ja lubię jak kobieta podczas PMS jest miła :p ;-)
Dla obcych zawsze jestem miła
Ostatnio zmieniony 23 lut 2009, 20:38 przez Nemezis, łącznie zmieniany 1 raz.
Fajnie by było jakby dziewczyna była mądra i ładna i w ogóle idealna ale jeśli chodzi o fizyczność to zwracam dużą uwagę na pupę i piersi
Oczywiście twarz! Czasami jest tak, że jest ładna ale reszta ciała np otyła i jest lipa... i odwrotnie
Jak się zauroczymy albo zakochamy to jest po prostu ta i tyle, jest dla nas OK
Niesamowicie podnieca mnie brzuch dziewczyny i biodra (co by za szerokie nie były) oczywiście pupa i piersi, w sumie to wszystko![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Niesamowicie podnieca mnie brzuch dziewczyny i biodra (co by za szerokie nie były) oczywiście pupa i piersi, w sumie to wszystko
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Długo myślałem, co to takiego 90x60x90. Okazało się, że 486000
- widoczne żyły na rękach i dłoniach
Komunistka?
No mnie najbardziej klasa... Kwestie fizyczne są rozpatrywane za każdym razem indywidualnie, aczkolwiek oczywistą sprawą jest, iż próg wrażliwości na ból w tym aspekcie jest raczej niski.

Ostatnio zmieniony 23 lut 2009, 21:33 przez PFC, łącznie zmieniany 1 raz.
Szczecin Floating Garde 2050 Project.
- ksiezycowka
- Weteran
To Olivia pojechalas, takie cos by mi do glowy nie przyszlo.
Ostatnio, wiedziona pewnym wydarzeniem z mojego otoczenia, wypytywalam mezczyzn jaka wola kobiete (taka na powaznie - zone itp). Ladna i nie tak bardzo madra czy madra ale nie za bardzo ladna. No i oczywiscie dostawalam zawsze taka odpowiedz: pewnie ze madra, ale podbac mi sie musi
Oczywiscie, nic to nadzwyczajnego ani odkrywczego.
Mezczyznie zwracaja uwage na rzeczy dla mnie zupelnie obojetne: usta, stopy, szyje. Wczesniej na to nie zwracalam uwagi, teraz tez tak patrze na kobiety. Szeroka stopa z poczatkiem halluksem czy ostrogami zdecydowanie mnie zniecheca i wplywa na ocene dziewczyny.
U mezczyzn podnieca wladza, sukces, pieniadze. To zbadane i pewne. Moze byc konus jak Sarkozy czy Berlusconi, nieladny, pokraczny nawet z wygladu, ale ladnie ubrany i z odpowiednia pozycja robi sie bardzo pociagajacy.
Mnie pociaga ktos zadbany, dobrze ubrany - to zewnetrze. A wnetrze to oczywiscie inteligencja, ale bardziej umiejetnosc radzenia sobie w zyciu, pasja i zaangazowanie, sukces zawodowy, tylko oparty na umiejetnosciach, a nie drodze po trupach. I naturalnosc, normalnosc.
Ostatnio, wiedziona pewnym wydarzeniem z mojego otoczenia, wypytywalam mezczyzn jaka wola kobiete (taka na powaznie - zone itp). Ladna i nie tak bardzo madra czy madra ale nie za bardzo ladna. No i oczywiscie dostawalam zawsze taka odpowiedz: pewnie ze madra, ale podbac mi sie musi
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)
Oczywiscie, nic to nadzwyczajnego ani odkrywczego.
Mezczyznie zwracaja uwage na rzeczy dla mnie zupelnie obojetne: usta, stopy, szyje. Wczesniej na to nie zwracalam uwagi, teraz tez tak patrze na kobiety. Szeroka stopa z poczatkiem halluksem czy ostrogami zdecydowanie mnie zniecheca i wplywa na ocene dziewczyny.
U mezczyzn podnieca wladza, sukces, pieniadze. To zbadane i pewne. Moze byc konus jak Sarkozy czy Berlusconi, nieladny, pokraczny nawet z wygladu, ale ladnie ubrany i z odpowiednia pozycja robi sie bardzo pociagajacy.
Mnie pociaga ktos zadbany, dobrze ubrany - to zewnetrze. A wnetrze to oczywiscie inteligencja, ale bardziej umiejetnosc radzenia sobie w zyciu, pasja i zaangazowanie, sukces zawodowy, tylko oparty na umiejetnosciach, a nie drodze po trupach. I naturalnosc, normalnosc.
"a miłość tylko jedną można wszędzie spotkać
Wróć do „Wszystkie inne tematy”