Zapraszam do komentowania

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Zaq pisze:W sumie to nic odkrywczego... Gdyby jakaś atrakcyjna kobieta zaproponowała mi seks przez neta, to też bym się "nie szanował" i poszedł na to. Tak samo zrobiłoby pewnie z 99% facetów. Czemu kobiety miały by postępować inaczej?
i nie przeszkadzało to kobietom przesyłać fotek ginekologicznychYasmine pisze:DAngel napisał/a:
A tak w ogole to ten koles jest oblesny...
w końcu ktoś to przyznał. Taki zniewieściały, ble.
tyle że on nic nie robiłDAngel pisze:A faceci... coz. Robia oltazyk miedzy moimi nogami to dlaczego mam im w tym przeszkadzac?
i to właśnie chyba na tym polega. gdy niedowartościowany facet zrobi ten ołtarzyk to dostanie kosza. a gdy ktoś, może o zniewieściałej, acz popularnej urodzie potraktuje nędznie kobietę, będzie mógł liczyć na jej względy. to choreDAngel pisze:Robia oltazyk miedzy moimi nogami to dlaczego mam im w tym przeszkadzac?
Blazej30 pisze:acz popularnej urodzie potraktuje nędznie kobietę, będzie mógł liczyć na jej względy. to chore
mamy rozumieć że nie przebierasz się za brzydkie koleżanki tarantula, i wklejające zdjęcia modelek do naszej klasy by udowodnić facetom że tylko na urodę lecąMaverick pisze::P Ja tak nie robie.
a to chyba do tematu o draniachBlazej30 pisze:potraktuje nędznie kobietę, będzie mógł liczyć na jej względy. to chore
lollirot pisze:Nie bardzo rozumiem, jakich wniosków autor się spodziewał, przeprowadzając swoje "badanie" w grupach "extra laski" itp.
Zaq pisze:W sumie to nic odkrywczego... Gdyby jakaś atrakcyjna kobieta zaproponowała mi seks przez neta, to też bym się "nie szanował" i poszedł na to. Tak samo zrobiłoby pewnie z 99% facetów. Czemu kobiety miały by postępować inaczej?
Martinoo pisze:Z technicznego punktu widzenia. Inna grupa kobiet o załóżmy bardziej zaawansowanej wyobraźni, inteligencji czy jakkolwiek by to nazwać po odrzuceniu pozornych ograniczeń będzie zachowywać sie podobnie.
chwastek pisze:to są twoje założenia martinoo ... chyba że rzucisz tutaj zaraz jakąś literaturą na ten temat popartą oczywiście rzetelnymi naukowymi badaniami tego zjawiska ... z akcentem na rzetelnymi i naukowymi a więc jedynymi słusznymi na podstawie których można formułować jakiekolwiek wnioski warte poważniejszego potraktowania czy też komentarza ... o jakichkolwiek regułach nie wspominając ...
czy twój dopisek do tematu "cała prawda o kobietach" jest twoim komentarzem tego projektu? czyżbyś to ty był jego autorem? <cieszy_sie>
ale jeżeli nie to i tak rozumiem ... można dać się nabrać ...
chwastek pisze:czy twój dopisek do tematu "cała prawda o kobietach" jest twoim komentarzem tego projektu? czyżbyś to ty był jego autorem? <cieszy_sie>
unlucky_sink pisze:Eeee ... Ja się dziwię, że komuś chce się takie rzeczy robić... Poza tym po tonie wypowiedzi, tym jak się tym ekscytuje można wywnioskować, że to jakiś małolat. Jego komentarze są tak...głupie (?)dziecinne (?) proste(?). Spodziewałam się czegoś bardziej błyskotliwego, czy też dowcipnego po przeczytaniu wstępu. Żeby się upewnić doczytałam do końca. Tak-to zdecydowanie jakiś małolat który nie ma powodzenia u kobiet
nie mam profilu na naszej klasieshaman pisze: są posiadaczkami profili z takimi właśnie zdjęciami
Zwał jak zwał-dla mnie to jak czytanie pamiętnika 16latkashaman pisze:A mnie się wydaje, że osoby w ten sposób krytykujące ten eksperymencik
Nie muszę się pochylać czy usmiechać i tak jestem fajna ;DDshaman pisze:"pochylę się do przodu i uśmiechnę, przecież jestem fajna"
miałam i jedna z najbardziej denerwujących rzeczy było dostawanie zaproszen od nieznajomych i grup tematycznych,. czy tez od osob które znają mnie z widzenia. Dlatego usunęłam.lollirot pisze:Ale miałaś
Blazej30 pisze:wnioski są oczywiste: Ted miał rację - 30/70
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 73 gości