Czy to jest mozliwe??????;/

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

zakery

Czy to jest mozliwe??????;/

Postautor: zakery » 21 cze 2004, 17:53

To jest moj pierwszy post:D. Czy uwazacie to za prawde co pisza na tej stronce http://www.nls.pl Bo ja zdaje sobie sprwe ze chodiz o to cos. Ze to nie wyglad czy forsa. Ale zeby az tak wszytkie przyciagac;/ A moze ktos ma plyty albo byl na wylkaadzie chialbym chociaz czastke zobaczyc i sie przekonac. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
decon
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: decon » 21 cze 2004, 19:13

ale pierdoły...
Cała Polska czyta forum. 20 minut dziennie. Codziennie.
Awatar użytkownika
decon
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: decon » 21 cze 2004, 19:16

w to w dodatku 1000 zl kosztuje... ale wyzysk!
Cała Polska czyta forum. 20 minut dziennie. Codziennie.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 21 cze 2004, 20:54

Pierdoły ??? sam jestes pierdoła ! :547: ;)
Ja wiem ze w tym wszystkim co tam piszą jest 85 % racji albo i wiecej ,Kobieta to skomplikowana złozona osobowosc , kto ja pozna ....... jest góra ! :D tak jak pisałem w innych postach .KAZDA JEST DO ZDOBYCIA , TO TYLKO KWESTIA CZASU I SPOSOBU !
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
exeman

Postautor: exeman » 21 cze 2004, 21:19

A skad ta pewnosc? Hehehe, mimo wieku takie dziecinne podejscie, kto by pomyslal :P No nic, powinienes w takim razie znimic nick na KASANOVA, a jaq ;)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 21 cze 2004, 21:30

exeman pisze:A skad ta pewnosc? Hehehe, mimo wieku takie dziecinne podejscie, kto by pomyslal :P No nic, powinienes w takim razie znimic nick na KASANOVA, a jaq ;)

zle interpretujesz to co napisałem , nie pisze ze ja kazdą zdobede , tylko ze tak jest i ten kto to umie i wie jak to jest góra ! , JA pisze z doswiadczenia swojego jak i z obserwacji swiata i tego co sie w nim dzieje , i nie am aw tym nic dziecinego !!
NO tak , ale czego sie spodziewac po małolacie !! :D :D :D :D
exeman

Postautor: exeman » 21 cze 2004, 22:05

Hehe, cos chyba ty zle zinterpratowales. Ja nie napisalem, ze ty uwazasz, ze kazda zdobedziesz, lecz twoje sformuowanie, ze kazda jest do zdobycia. Kasanova tyczylo sie nastawienia a nie zachowania. Mysle, ze otaczasz sie wsrod latwych kobiet, jesli uwazasz, ze kazda kobieta jest do zdobycia i zalezy to jedynie od sposobu i czasu.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 22 cze 2004, 13:04

exeman pisze:Hehe, cos chyba ty zle zinterpratowales. Ja nie napisalem, ze ty uwazasz, ze kazda zdobedziesz, lecz twoje sformuowanie, ze kazda jest do zdobycia. Kasanova tyczylo sie nastawienia a nie zachowania. Mysle, ze otaczasz sie wsrod latwych kobiet, jesli uwazasz, ze kazda kobieta jest do zdobycia i zalezy to jedynie od sposobu i czasu.

Osioł jestes ! ;) Moje sformułowanie tyczyło sie ogółu !jak zawsze zresztą !
I nie mozna sie otaczaś wsród łatwych kobiet ???/
mozna sie otaczac łatwymi kobietami!!/
Łatwe kobiety ??hmmm? sa takie ??? jezeli nawet to mnie takowe nie interesują !!
Jak tak samo myslisz jak piszesz ? to nie dziwota iz sie nie rozumiemy ? :D
Awatar użytkownika
natasza
Weteran
Weteran
Postautor: natasza » 22 cze 2004, 13:40

powiedzialabym Ci, czy wierze, jakby mnie taki koles zbajerowal
ale to prawda, ze duzo zalezy od slow i podejscia..
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 22 cze 2004, 17:31

krzys pisze:Kobieta to skomplikowana złozona osobowosc , kto ja pozna ....... jest góra !

Nie sądzę aby była taka osoba która pozna jej osobowość. Nie ma takiej możliwości, tak jak my nie mamy możliwości na 100% zrozumieć faceta. I właśnie to jest w tym fajne, że zawsze są jakieś niuanse. Dzięki temu nie jest nudno.

Co do tego co piszą na stronie to widać że dziś na wszystkim można zarobić :D. Czy naprawde wierzycie w to, że po kursie nauczą was podrywać? Jeżeli tak to dziwie się wam, że tak łatwo ulegacie. Wszystko zależy od waszej wiary w siebie. Jedynie co oni was na tym kursie nauczą to uwierzenie w siebie, a za 1000zł nie warto.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 22 cze 2004, 21:31

Triniti19 pisze:
krzys pisze:Kobieta to skomplikowana złozona osobowosc , kto ja pozna ....... jest góra !

Nie sądzę aby była taka osoba która pozna jej osobowość. Nie ma takiej możliwości, tak jak my nie mamy możliwości na 100% zrozumieć faceta. I właśnie to jest w tym fajne, że zawsze są jakieś niuanse. Dzięki temu nie jest nudno.

Co do tego co piszą na stronie to widać że dziś na wszystkim można zarobić :D. Czy naprawde wierzycie w to, że po kursie nauczą was podrywać? Jeżeli tak to dziwie się wam, że tak łatwo ulegacie. Wszystko zależy od waszej wiary w siebie. Jedynie co oni was na tym kursie nauczą to uwierzenie w siebie, a za 1000zł nie warto.

Ach Trinity , Trinity !~!! :D
exeman

Postautor: exeman » 22 cze 2004, 22:05

krzys pisze:Osioł jestes ! ;) Moje sformułowanie tyczyło sie ogółu !jak zawsze zresztą !
I nie mozna sie otaczaś wsród łatwych kobiet ???/
mozna sie otaczac łatwymi kobietami!!/
Łatwe kobiety ??hmmm? sa takie ??? jezeli nawet to mnie takowe nie interesują !!
Jak tak samo myslisz jak piszesz ? to nie dziwota iz sie nie rozumiemy ? :D

Niech zyje kultura dyskusji :) No co do tego ogolu to by sie zgadzalo. Oprocz tego, ze wszedzie piszesz jaki to ty jestes stary i doswiadczony to w dodatku sam przyznajesz sie, ze twoja sformuowania sa uogolnione. Zero konkretow? No krrzysiu, popraw mi bledy w moim poscie, moze wezme korepetycje z polskiego u ciebie, jak tak dobrze ci to idzie :>
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 22 cze 2004, 22:19

:570: :570: U mnie jak byś wzioł lekcje, to bys robił mnustwo błedów ortograficznych :564: Po drugi cieszy mnie , ze jest ktos co pisze z takimi błedami, bo wtedy ja nie jestem odosobniony i nigdzie nie napisałem, iz jestem doswiadczony !! wskaz mi ten post ! :566: , albowiem swe doswiadczenie ciagle nabywam :556: zero konkretów ??? a jak że !! konkretnie mozna mówic wtedy, jak jest konkretny przykład (osoby ) na forach zawsze są uogulnienia !
Awatar użytkownika
gracja
Maniak
Maniak
Postautor: gracja » 22 cze 2004, 22:22

NIE SZTUKA KOBIETĘ PODERWAĆ - SZTUKA JA PRZY SOBIE UTRZYMAĆ!!! :)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 22 cze 2004, 22:26

gracja pisze:NIE SZTUKA KOBIETĘ PODERWAĆ - SZTUKA JA PRZY SOBIE UTRZYMAĆ!!! :)

Długo Cie nie było !? Tym bardziej miło ze jestes ! :) I jak zwykle masz wiele wiele racji !! ale to juz inny temat ;)
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 23 cze 2004, 10:26

gracja pisze:NIE SZTUKA KOBIETĘ PODERWAĆ - SZTUKA JA PRZY SOBIE UTRZYMAĆ!!! :)

No jedno z najmądrzejszych zdań w tym temacie. To zdanie coś w sobie ma.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,

sallvadore
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: sallvadore » 23 cze 2004, 15:02

Gracja to moze zeby podkreslic swoj powrot i zalozysz nowy watek - "Jak utrzymac kobiete przy sobie?" :) Przewijalo sie to juz w kilku watkach ale nigdy pod takim tmeatem. Wspolnie ulozymy "poradnik" jak utrzymac kobiete i bedziemy zarabiac grube tysiaczki hihihihi :036:
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 24 cze 2004, 09:59

NIE SZTUKA KOBIETĘ PODERWAĆ - SZTUKA JA PRZY SOBIE UTRZYMAĆ!!!

Prawda, ale z Krzysiem też się zgadzam. Każda kobieta jest do zdobycia.
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
sallvadore
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: sallvadore » 24 cze 2004, 12:21

to ja tez sie zgadzam ale ameryki tym chyba nie odkrylismy, a kobiety zaprzeczja bo sie chyba boja o swoja wiernosc :027: :diabel2:
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 24 cze 2004, 13:08

Nie no z tym, że każda kobieta jest do zdobycia to już przesada. Weźmy przykład zakonnica :D ją też facet zdobędzie? Pewnie nie.

sallvadore
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: sallvadore » 24 cze 2004, 13:31

hymmm.... a widzialas kiedys ladna zakonnice? ;) (nie urazajac nikogo...)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 24 cze 2004, 14:21

Przykład zakonnicy nie jest chyba dobrym przykładem :551:
Ja bynajmniej mam na mysli kobiety normalne , choć tu z kolei wcale nie uważam zakonnic za nie normalne ! ale .... mozna by powiedzieć iż to grupa ludzi , kobiet z Pasją , które to oddaja sie celom wyższym ! Takowa Pani na pewno ma bardzo minimalny popęd sexualny , albo w ogóle go nie ma ! nie ma też potrzeby zycia w partnerstwie z męższczyzną jak i oddania sie instynktowi macierzynskiemu ! są to po prostu kobiety inne ! ich innosc wynika z nieznanych mi przyczyn , dlatego mówie tu o kobietach "normalnych " a te ..... wszystkie sa do zdobycia a wyjątki stanowią tak mały procent ze nie bierzmy go pod uwagę ! ;)
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 24 cze 2004, 20:32

sallvadore pisze:hymmm.... a widzialas kiedys ladna zakonnice? ;) (nie urazajac nikogo...)

Widziałam. Znam co prawda nie za dobrze ale jedną dziewczyne która poszła do zakonu, każdy się jej dziwił dlaczego tam idzie bo jest ładną dziewczyną ale ona poszła i od roku nie widziałam jej.

Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 25 cze 2004, 10:13

Oj czytałem o wielu wypadkach kiedy zakonnice były w ciąży.
Awatar użytkownika
gracja
Maniak
Maniak
Postautor: gracja » 28 cze 2004, 00:19

Krzyś napisał:
Długo Cie nie było !? Tym bardziej miło ze jestes ! I jak zwykle masz wiele wiele racji !! ale to juz inny temat

Thx, bywam czesto, ale milczę, dopóki się nie upewnię, że naprawdę mam coś do powiedzenia :)

Triniti19 napisał:
Nie no z tym, że każda kobieta jest do zdobycia to już przesada. Weźmy przykład zakonnica ją też facet zdobędzie?

Ją zdobywa codziennie sam Pan Bog (zakladajac, ze jest mezczyzna), ale to jest juz sfera metafizyczna :D On jest "facetem" jej zycia.:)
Awatar użytkownika
Sorecer
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Sorecer » 29 cze 2004, 13:24

Triniti19 pisze:Nie no z tym, że każda kobieta jest do zdobycia to już przesada. Weźmy przykład zakonnica :D ją też facet zdobędzie? Pewnie nie.

Pewnie tak! Zakonnica która uczyła moją dziewczynę religii w gimnazjum urodziła niedawno blizniaki! Ciekawe jakim cudem?

A gracja miała rację, że sztuką jest utrzymać kobietę przy sobie! Tylko myy faceci dowiadujemy się później jak związek trwa dłużej :D
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 07 lip 2004, 03:44

Prawda to jest taka, ze kazda kobieta chce byc zdobyta. I kazda idzie zdobyc, tylko ze trzeba by sie troche naklamac =]
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 07 lip 2004, 20:58

Prawda to jest taka, ze kazda kobieta chce byc zdobyta.

Filozoficzne podejście ale zapewne jest w nim prawda. Nawet powiedziałabym, że to w 90% pokrywa się z rzeczywistością.

Awatar użytkownika
Duszek
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Duszek » 12 lip 2004, 00:59

oczywiście, ze kazdą kobietę idzie zdobyć, ze kazda chce zostać zdobyta.. powiem wieccej - kazda kobieta chce byc zdobywana przez caly czas.. i nie ma nic gorszego niz przestac sie starac i zdobywac.. i to tez dziala w obie strony
Awatar użytkownika
taka_jedna
Maniak
Maniak
Postautor: taka_jedna » 14 lip 2004, 01:10

każda kobieta jest do zdobycia tylko nie przez każdego mężczyznę :)
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."

Wróć do „Wszystkie inne tematy”