Dyskoteki

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Dyskoteki

Postautor: mariusz » 19 cze 2004, 12:36

Co sądzicie o dyskotekach? Czy lubicie tam spędzać czas??
cytrynka
Maniak
Maniak
Postautor: cytrynka » 19 cze 2004, 13:16

w sumie to ja chodze rzadko ze wzgledow finansowych ale jak juz pojde to szaleje na calego :-) raz na 3 miesiace staram sie gdzies wypasc nie licze oczywiscie drobnych wypadaw na piwko :-)
Awatar użytkownika
sarah
Weteran
Weteran
Postautor: sarah » 19 cze 2004, 13:19

od czasu do czasu owszem. Czasami potrzebuj tam sie wybrac zeby odreagowac i wytanczyc siedo upadłego. po prostu czasami mam taka potrzebe ze musze tanczyc wtedy ide. ostatnio mi tego nie brakuje bo srednio raz na dw atygodnie mam jakas 18-stke znajomych wiec ostatnio jestem czestym tam gosciem i bawie ie dobrze bo w gornie samych znajomych. Średnio lubie chodzic do klubów jak sa imprezy otwarte.
Chyba ze jest to jakis koncert.
Od czasu do czasu dziki bounce jest potrzebny:)
Awatar użytkownika
Student
Weteran
Weteran
Postautor: Student » 20 cze 2004, 02:02

BOUNCE :))) PROOOSTEE!!! Ja jestem na dyskotece conajmniej raz w tygodniu a czasem i nawet trzy razy w tygodniu :) Generalnie tancze rzadko , jak juz mam ostra banie :)
agata
Weteran
Weteran
Postautor: agata » 20 cze 2004, 08:30

nigdy nie przepadałam za wielkimi dyskotekami(moze to smieszne) ale boje sie po prostu czuje sie nie pewnie w miejscu gdzie wiekszosc ludzi jest mi obca!!!]

tak jak sarah mam teraz okres wielu osiemnastek wiec na zabawe nie narzekam, a zabawa z gronem znajomych jest dla mnie najlepsza
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 20 cze 2004, 15:12

No ja osobiście chodze do dyskotek najczęściej w okresie wakacyjnym. Niestety u mnie w mieście tylko wtedy są otwarte najfajniejsze dyskoteki. Oczywiscie nie narzekam na brak imprez bo jestem zawsze gdzieś co 2 tygodnie. Ale zdecydowanie od dyskotek wole imprezy w domach u znajomych. Wtedy można się naprawde zabawić na całego. No i na dodatek jest jeszcze sprawdzone towarzystwo :).
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Awatar użytkownika
Asia
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Asia » 20 cze 2004, 21:25

Uwielbiam zabawe na róznorodnych imprezach, ale tylko w gronie przyjaciol i najblizszych, lub z moim ukochanym. Okres szalonych osiemnastek przechodzilam w zeszlym roku (choc i teraz sie czasem zdazaja) ale wspominam je z wieeelkim usmiechem na twarzy :D To co mnie nieraz denerwuje to straszny zaduch w lokalach nieklimatyzowanych, dym papierosowy, i ocierajace sie spocone ciala fuuj!Ogolnie kręcą mnie dyskotekowe klimaty + BOLSIK=odskocznia od szarości codziennego życia, ale nieraz mam ochote na tzw."wiejską potupaje" :D gdzie mozna podylac w rytm lat 70tych i 80tych :)
KoChAc I ByC KoChAnYm To NaJwIęKsZe SzCzĘśCiE Na ZiEmI...:))
agata
Weteran
Weteran
Postautor: agata » 21 cze 2004, 17:28

nieraz mam ochote na tzw."wiejską potupaje" gdzie mozna podylac w rytm lat 70tych i 80tych

mysle ze takie imprezy sa najlepsze :) tzn wtedy panuje takie specyficzny klimat a muzyka "tamtych" lat pogodzi miłosników techno hh popu i innych :)
np na zakonczenie poprzedniej szkoły dyro wynajał do grania taka tam kapele,wszyscy narzekali ze "kto sie bedzie bawił przy takim badziewiu" a potem sie okazało ze jak panowie grali muzyke lat 70 i 80 to parkiet był przeludniony, a gdy kapela szła odpoczac i właczano techno sala pustoszała :)
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 22 cze 2004, 17:22

Piosenki z lat 70 i 80 a czasami nawet Disco Polo mają w sobie "to" coś co nie pozwala im umrzeć nawet w dzisiejszych czasach. Sama mieszkając nad morzem bardzo często w okresie właśnie wakacyjnym słysze takie piosenki i naprawde wracają wspomnienia (no oczywiście z dzieciństwa, bo większość z nas właśnie na takich piosenkach się wychowała). A poza tym wtedy naprawdę super się bawi, zupełnie inaczej niż przy techno, hh czy popie.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,

Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 22 cze 2004, 21:34

Pamietajcie , miłe Panie !!!!!!! na dyskotekach ZAWSZE DRINKI I NAPOJE DOPIJAJCIE DO KONCA , ni pozostawiajcie ich na stolikach bez opieki , nie wypuszczjcie z rąk . Bo :
moja znajoma własnie skonczyła zywot na dyskotece , ktos jej cos do drinka nasypał , ale przesadził !! :567:
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 23 cze 2004, 10:09

Krzyś myślę, że większość dziewczyn o tym wie. Ostatnio słyszałam że robią się modne tzw. dosypywacze powodujące, że dziewczyna traci nad sobą kontrole i wtedy chłopak może ją wykorzystać. Niestety taki to nasz wspaniały kraj, że dziś w dyskotekach trzeba na wszystko uważać.

Tier
Bywalec
Bywalec
Postautor: Tier » 24 cze 2004, 02:30

ogólnie lubie chodzić na dyskoteki, zwłaszcza tam gdzie leci jakieś fajne techno, na dysce można sie nieźle zabawić i poznac fajną dziewczyne
raz tylko miałem niemiłe doświadzcenie jak mnie skrolili straciłem 20zł i starą kome
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 24 cze 2004, 09:05

A ja nienawidzę. Wole inny rodzaj muzyki. Czasami się zdaża pójść potańczyć bo to bardzo lubie i chyba mieźle mi wychodzi ale to raczej w pubach tak gdzie coś grają ciekawego.
moniczka
Początkujący
Początkujący
Postautor: moniczka » 14 lip 2004, 15:14

buu przestancie gdzie duskoteki!!! to taki jeden wielki syf po prostu same malolaty zazwyczaj( no ja też za dorosla nie jestem ).... ale nie lubie tam chodzic wole imprezki ze znajomymi lub nawet spedzic wieczur w dennym zadymionym pubie niz isc tam gdzie pu8szczaja disco polo i jakies lubu dubu ( techno!!!!) o jaaa nie nawidze tego syf syf i jeszcze raz syf!!!!! :)
Awatar użytkownika
lorenzen
Maniak
Maniak
Postautor: lorenzen » 14 lip 2004, 23:30

A ja się dyskotek boję. Szczególnie hałasu, który w nich panuje, który szanowna Przedmówczyni przytomnie nazwała syfem, ale jeszcze bardziej tego, iż wyjdzie na jaw to, że nie potrafię tańczyć. :567:
Nieco poważniej mówiąc - jakoś nie mogę się przełamać, by to to, co tam grają nazwać muzyką. Jest tu ktoś dostrzegający jakiekolwiek walory muzyczne np. w techno ???
;)...
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 14 lip 2004, 23:40

Eeeeee tam !! przesadzacie a muzyka ....cóż ona nie jest do słuchania ! Ja tam lubie dyskoteki , mozna sobie popatrzec na piekne dziewczyny a nie ma nic fajniejszego jak dobrze sie ruszająca kobietka w tancu , no i przy okazji jak mawia Kuba Wojewudzki wychaczyc jakąś ! :547: :547: :556: Co by nie powiedziec ...dyskoteka dyskotece nie równa !!
selene
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: selene » 15 lip 2004, 00:08

Nie 'bywam' na dyskotekach ponieważ wyrosłam z podniecania się hałasem, spoconymi ciałami, napastliwymi bywalcami oraz muzyką nieprzystającą do moich gustów :547:
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 15 lip 2004, 00:37

krzyś pisze:no i przy okazji jak mawia Kuba Wojewudzki wychaczyc jakąś !

No no Krzysiu nie wiedziałam, że oglądasz Kube Wojewódzkiego :) :564:

Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 15 lip 2004, 09:07

selene pisze:Nie 'bywam' na dyskotekach ponieważ wyrosłam z podniecania się hałasem, spoconymi ciałami, napastliwymi bywalcami oraz muzyką nieprzystającą do moich gustów :547:

Wiesz jako zodiakalną rybkę ,interesowało by mnie własnie jaką muze słuchasz !! ??? zdradzisz to ! ? i co powiesz na Mozarta np . ;)
Awatar użytkownika
taka_jedna
Maniak
Maniak
Postautor: taka_jedna » 15 lip 2004, 11:59

Ja tez nie lubie dyskotek bo do "muzyki" jaką tam serwują jestesmy w stanie oboje tanczyc tylko po 2 piwach;) I wtedy tanczy sie zajebiscie, ale na trzezwo...nie... ;) Zreszta moj kot tanczyc nie lubi :(
A ja słucham rocka :)
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
selene
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: selene » 15 lip 2004, 13:19

Drogi Krzysiu.
Spieszę donieść, że owszem lubię muzykę klasyczną, ale nie przepadam za Mozartem.
Bardziej gustuję w twórczości Beethovena, Wieniawskiego.
Poza tym"Bolero" Ravela rozkłada mnie na łopatki :D
Ponadto przepadam za gitarową muzyką z pogranicza, rocka, hard rocka, metalu, heavy metalu.
czasem lubię posłuchać bluesa[polecam B.B Kinga :D] i klasyków jazzowych :okulary:
Wystarczy? miłośniku podporządkowania ludzi znakom zodiaku :P:P:P;)
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 15 lip 2004, 13:20

Ponadto przepadam za gitarową muzyką z pogranicza, rocka, hard rocka, metalu, heavy metalu.
czasem lubię posłuchać bluesa[polecam B.B Kinga ] i klasyków jazzowych

Już Cię uwielbiam :)
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
selene
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: selene » 15 lip 2004, 13:26

No nie wiem, czy uwielbienie nie jest przypadkiem przedwczesne.
Zapomniałam dodać, że oprócz muzyki lubię również złośliwić, być wredziolem, zgryźliwcem, paskudą, weteranem bezwzględnej inteligencji :D:D:D:D a także miłą inaczej:D:D:D
;)
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 15 lip 2004, 13:28

To za to również.:)
Nie ma przecież idełów.
Z takim wielkim ideałem byłoby nudno :)
selene
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: selene » 15 lip 2004, 13:32

jak to nie ma ideałów?
A ja? :547: :547: :547:
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 15 lip 2004, 13:36

Chlubny wyjatek stanowi regułe :D
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 15 lip 2004, 18:56

Spieszę donieść, że owszem lubię muzykę klasyczną, ale nie przepadam za Mozartem.
Bardziej gustuję w twórczości Beethovena, Wieniawskiego

Ja nie lubie muzyki klasycznej ale podobają mi łączenia muzyki poważnej z muzyką nowoczesną. Poza tym ostatnio uwielbiam Vanesse Mae.
Główną wadą dyskotek jest to, że panuje tam muzyka klubowa która nie wszystkich pociąga ale w dużych miastach widziałam dyskoteki z kilkoma salami i w każdej z sal jest inna muzyka. Takie coś jest dobre.

Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Re: Dyskoteki

Postautor: foxy_lady » 16 lip 2004, 10:13

mariusz pisze:Co sądzicie o dyskotekach? Czy lubicie tam spędzać czas??

hmm kiedys co tydzien lataalm ze znajomymi na dyskoteki ale wyroslam z tego. teraz wole puby w gronie przyjaciol. Ostatnio jednak raz na jakis czas zbieramy sie z dziewczynami i idziemy na podboj miasta :D
wow to sa imprezy, nie koncze przed 8 rano.
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 16 lip 2004, 11:17

Triniti19 pisze:
dużych miastach widziałam dyskoteki z kilkoma salami i w każdej z sal jest inna muzyka. Takie coś jest dobre.

Zgadzam się. Taka dyskotek ajest najlepsza, każdy znajdzie coś dla siebie. Niestety jedyna taka jaką znam jest w Wiedniu :567:
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 16 lip 2004, 11:30

mariusz pisze:
Triniti19 pisze:
dużych miastach widziałam dyskoteki z kilkoma salami i w każdej z sal jest inna muzyka. Takie coś jest dobre.

Zgadzam się. Taka dyskotek ajest najlepsza, każdy znajdzie coś dla siebie. Niestety jedyna taka jaką znam jest w Wiedniu :567:

eee niekoniecznie, w warszawie tez takie sa

Wróć do „Wszystkie inne tematy”