Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
motylek pisze:Jak to w ogole wyglada?
motylek pisze:Czy po prostu ludzie grzecznie bawia sie przy ulubionej muzyce
motylek pisze:czy odchodza jakies zboczone ekscesy?
motylek pisze:A tak powaznie to moj chlopak chce jechac z kolega, a ja chcialam wiedziec jak to w ogole wyglada
motylek pisze:nie miesci mi sie w glowie zabawa przez 13 bitych godz przy takiej muzyce ( no ale to tylko dlatego, ze jej nie znosze)
motylek pisze:;( nie chce, zęby sie do niego kleiły jakieś roznegliżowane panienki...
motylek pisze:Ale i tak mi sie ta impreza nie podoba![]()
motylek pisze:Mowie chyba wyraźnie czego sie spodziewam
motylek pisze:ale z mojego chłopaka mogę sie śmiać ja i tylko ja, wiec WARA <wsciekly>
Mati_00 pisze:dlaczego? impreza jak każda inna
motylek pisze:ale z mojego chłopaka mogę sie śmiać ja i tylko ja, wiec WARA
mhm, rabanka jak kazda inna![]()
zalozylas taki temat wiec nie mozesz nam teraz odebrac przyjemnosci posmiania sie z niego
Mia pisze:zalozylas taki temat wiec nie mozesz nam teraz odebrac przyjemnosci posmiania sie z niego
motylek pisze:Ale ja nie pytam was czy moj chlopak mnie zdradzi, ale jak wyglada Mayday.
motylek pisze:Takze prosze o posty ludzi, ktorzy tam BYLI, a nie SLYSZELI.
kml pisze:a laski potrafią dać d..y za pigułe
Autorko, powiem tak. Jeżeli laska po dropsach klei się do obcego faceta, to - co do zasady - klei się dla samego klejenia, jego osoba jest drugorzędna. Jeśli ufasz, że gdy zacznie się taka do niego kleić, to powie jej żeby sie odczepiła, to spoko. Odczepi się taka i pójdzie się kleić do kogokolwiek innego. A jeżeli nie ufasz... No cóż. To ogólnie kiepsko widzę Wasz związek.
Sir Charles pisze:No cóż. To ogólnie kiepsko widzę Wasz związek.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 228 gości