z czego sciągacie
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
z czego sciągacie
jakich programów używacie do sciągania filmów i mp3???
ja sciągam troche z kazzy jednak nie ma tam niektórych rzeczy dlatego pzrerzucił bym sie na coś innego
ja sciągam troche z kazzy jednak nie ma tam niektórych rzeczy dlatego pzrerzucił bym sie na coś innego
Ja ściągam z Kazzy muzyke. Filmów z Kazzy nie polecam, do filmów lepsze są tzw. torrenty i programy do ich obsługi.
Natomiast sama chciałabym się przerzucić na emule ale niestety nie umiem go obsługiwać .
Natomiast sama chciałabym się przerzucić na emule ale niestety nie umiem go obsługiwać .
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Czy ten Emule jest faktycznie taki dobry?? bo ja osobiście sciagam na Kazie badz na Imeschu ale słyszałam juz o Emule i juz pare razy zamierzałam się zeby go wybróbować, czy warto?
"...Najlepszym przyjacielem jest ten , kto nie pytając o powód twego smutku , potrafi sprawić , że znów wraca radość..."
oj warto warto jak ci się mułek rozkręci to śmiga aż miło patrzeć ja uzywam zestawienia emule (emule 0.40g) i bit torrenta (bit tornado) (www.suprnova.org) a jeżeli szukam pojedynczych nagrań to kazaa lub www.audiofind.ru albo www.grammy.ru/mp3/
Let me be the one that shines with You in the morning when You don't know what to do
Skoro emule są takie dobre to mam pytanie.
1) Skąd można ściągnąć instalke do tego programu?
2) Czy jest może polska wersja programu (kazzy jest więc dlatego się pytam)?
1) Skąd można ściągnąć instalke do tego programu?
2) Czy jest może polska wersja programu (kazzy jest więc dlatego się pytam)?
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
-
- Zaglądający
Tajemnica pisze:a wiesz skąd?sciagnij sobie polska swersje najlepiej
http://www.emule-project.net/home/perl/ ... m=download
http://www.osloskop.net/
oj, teraz widze , ze tam nie ma chyba wersji polskiej, zapytam sie kogos, jak bede wiedziec, to dam znac
polskie piosenki = eMule = www.polskie-mp3.tk
Let me be the one that shines with You in the morning when You don't know what to do
Więc zainstalowałam sobie program eMule i mam odnośnie niego pytanie. Mianowicie jak długo trzeba czekać aż piosenka mi się zacznie ściagać? Dzisiaj już czekam prawie godzine na ściągnięcie piosenki i ciągle mam status "Czeka".
eMule ma to do siebie że nie daje wszystkiego odrazu . Jest tam niemal wszystko ale działa zasada kto ściąga niech też daje ściągać. Polecam zostawić włączony komputer i program na noc lub dwie i powinien się rozkręcić.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”